Dávat miminku čajíčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
28.2.12 13:41
lucie.t píše:
lyrica píše:
Pár lžiček bych dávala..aby ses za pár měsíců neocitla v diskuzi na téma, že miminko přikrmuješ a nechce pít..no bodejť, když není navyklé..a že těch diskuzí je tu požehnaně..
presne tak.

Taky souhlasím, ale asi bych počkala třeba na konec šestinedělí a pak dávala pár lžiček převařené vody nebo třeba ten fenyklový čaj. Kojené děti potom mívají problém s pitím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.2.12 13:51

Tak když jsem pila fenyklový čaj, tak mrňous měl po tom vždycky koliku. takže u nás se muselo dát trošku čaje jemu a já se mu musela vyhýbat. A to mi chutná :)

• Citovat
  • Upravit
14367
28.2.12 13:54

Já mám miminku 8 dní,takže plně kojím a čajík jí občas mezi kojením dám.Doporučila mi to sama doktorka.Koupila jsem v lékárně fenyklový od ukončeného 1.týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.2.12 14:05

Zkrátka nic se nemá přehánět, to jsou vždycky takové vlny - spaní zásadně na břichu, pak na boku, teď nám v porodnici říkali na zádech a otočenou hlavičku, s čajem to samé.. Zkrátka to chce používat zdravý rozum :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
28.2.12 17:58
kasandra7 píše:
ahoj holky, miminku mýmu je 6 dní, je dobré vařit mu nějaké čajíčky? kojím, tak nevím, jeslti i čajíčky jsou vhodné?

já začala malé dávat čaj až teď a to má 7 měsíců , plně sem kojila tak na co čajík? ani v těch vedrech v létě sem nedávala…mlíčko…to jí stači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.2.12 00:49

Já plně kojím malého a nedávám mu žádné čaje. Protože tekutiny dostává z mlíčka. Čaje začnu řešit až s příkrmy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.17 10:56

Za mě jo, ale až tak od druhého měsíce..Jelikož pak tady budeš za pár měsíců řešit problém, že ti dítě odmítá pít čajíky atd…Je to blbost jen mateřské mléko, pak příjdeš o mlíko a malá nebude umět pít z flašky. Já se tím řídila a nedávala jsem jiné tekutiny než mat. mlíko, pak jsem v půl roce přestala kojit a malej mi do teď nechce pít, je mu 14měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí