Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky, koupete mimčo každý den nebo obden? každý říká něco jiného,že je lepší obden, aby se neztrácelo mazivo z pokožky, někdo říká každý den. prosím o radu.
Děkuji
Ahoj, my jsme koupali necelýho prvního půlroku obden a od půlroku už denně.
já jsem syna koupala každý den, ale asi jak kdo no, někdo koupe i jednou týdně ![]()
Ahojky, my koupeme pořád denně, někdy se samozřejmě nezadaří (někde jsme, horečky, očkování atd.), ale když byl prcek mimi, tak to byl prostě rituál, po kterém se šlo spát a to zůstává doteď.
Ahoj, my koupáme každý den od narození a krásně si zvykl na denní a noční režim. Hned se naučil, že po koupání je papaní a pak spinkání. je to lepší k vůli tomu režimu
Do pul roku jsme koupali jednou za 3 dny na doporuceni doktorky,prcek mel dost vysusenou kuzi.
Pak od pul roku vetsinou kazdy den,nebo kazdy druhy den.
Nejdřív jsem koupala každý druhý den, od té doby co koupu každý den mi dcera spí každý celou noc.
Tak my koupeme co 3 dny kvůli atopickému ekzému.Pokud je mimi v pořádku a nemá suchou pokožku, klidně koupej denně.
My koupali do půl roku obden a mýdlem jen jednou týdně. Od půl roku každý den jako zavádění rituálů ![]()
Snažím se teď 5 měs dcerku koupat každý den, aby si zvykla, že je koupačka, jídlo a nakutě ![]()
Jinak novorozenou jsem koupala ob dva dny, pak ob den ( jen vodou a mýdlem prcku ).
Ahoj ,my dva měsíce koupali od den,ob dva dny a teď už koupeme každý den,po celém dni jsme celí ušmudlaní ![]()