Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sabinka píše:
Koupeme od narození každý den, je to rituál před spaním.
tiez to tak berem..umyt-masaz-prso-pytel-tma..:-)
Nejdřív jsme koupali jednou za tři dny, od asi 2 měsíců obden. Proč? Kůže se koupáním vysušuje, mimina se mají patlat krémíkama co nejméně a já mám navíc atopický ekzém.
Koupeme kazdy den, protoze maly bez toho neusne. Takze kazdy vecer ma koupani, pak mlicko, pohadku a spanek az do rana ![]()
@miisenka take koupu denne, sprchuji vodou a mydlo pouzivam jen na zadecek, pak 1 x v tydnu umeju mydlem cele telicko. male jsou 3.5 mesice a je o nas ritual pred kojenim a spinkanim. vodu miluje tak nevidim duvod proc ji to odpirat. po koupani vzdy dukladne promazu olejickem Weleda
Od narození každý den. Občas bez mýdla a mažem taky jak kdy… Je to rituál, rychle pochopil, že po vaně se jde dlouho spát ![]()
Temez 4 mesice a koupeme denne, v lete se hodne potila a mame to tak, ze po vsnicce masaz, jidlo s spat
kdyz je hodne unavena, nebo tak, rak nekoupem, jen otrem
Koupeme denně od narození, je to součást rituálu a vyhovuje nám to. Navíc se večer jak teď už běhá se hodně zpotí, takže se nedá nic jiného než vykoupat. Někdy to máme jen jako „rychlospršku“ bez mýdla a mytí hlavy.
My koupeme obden. Malá vodu miluje, ale když ji z vaničky vytahnu a začnu sušit tak spustí nehorázný řev a brečí celou dobu až do zapnutí posledního druku na dupačkách
takže se vlastně zpotí hned po koupeli… Ona by v té vaničce nejradši byla asi i přes noc ![]()
@kanka80 píše:
My koupeme obden. Malá vodu miluje, ale když ji z vaničky vytahnu a začnu sušit tak spustí nehorázný řev a brečí celou dobu až do zapnutí posledního druku na dupačkáchtakže se vlastně zpotí hned po koupeli… Ona by v té vaničce nejradši byla asi i přes noc
lepší vodomil než mimčo který vodu nesnese a řve už když ji slyší téct ![]()
@ama-evelina Jj, to jo, jsem ráda, že je vodomil, plánuju s ní chodit od půl roku do plavání
jen nevím proč řve jak pardál než ji namažu a obleču, to už je fakt rituál ![]()
@kanka80 nase mala taky rve
poustim ji pisnicky a mluvim a nekdy se uklidni, mozna velkej teplotni rozdil ![]()
@kanka80
Nas takisto zacne naberat ked ho zacnem vytahovat z vody a mazanie to boj s divokou selmou..