Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Původně jsem neměla v plánu nechávat dcerce naušničky, ale měním názor… Chtěla bych je ale nechat nastřelit. No a protože nastřelit se nedají zlatý naušničky a vyměnit je můžu až za delší dobu, byla bych ráda, kdyby už ty nastřelovací měla pěkný. Nevíte, jestli si je můžu někde koupit a na to nastřelování si je přinést? Nebo musím vzít zavděk tím, co mi nabídne doktorka?
Dívala jsem se na netu na nastřelovací naušnice pro miminka a všude vidím nějaký plastový
Myslela jsem, že budou z chirurgické oceli…nějak tomu asi nerozumím…
Holky, co jste nechávaly naušničky nastřelovat, můžete mi naspat svoje zkušenosti prosím?
Ty nastřelovací mají být v uchu min. 6 týdnů. Já vybrala, co se mi líbilo z výběru, což byly asi 2 druhy. Bylo mi to tak nějak jedno, ale jsou hezké. Akorát jsou dost vysoké, takže o ně lehce zavadím a pak to krvácí. Jestli budeš mít na výběr, zdobit budou všecky, ale vybírala bych co nejplošší, jestli to jde.
my nechávali naušnice nastřelovat asi ve 4. měsících. Zkus se tam, kde je budou nastřelovat, jak to u nich chodí. Nám to nastřelovala dětská dr., měla své, taky plastové. Ale nejsou zase tak hrozné. A po 2 měsících jsme je vyměnili za normální z bílého zlata
Já měla ve výběru asi 12 druhů, vybrala jsem s kamínkem který lámal světlo a tím pádem hrál všemi bravami, nelitovala jsem, dcerce moc slušely, sundaly jsme až v lednu, v desíti měsících, a to jenom kvůli tomu, že musely dolů kvůli operaci.
Tak já jsem k nastřeleným naušničkám dostala papír (návod) od výrobce a tam bylo naopak, že je máme po 6ti týdnech vyměnit. Měnili jsme už asi po 3 týdnech a v pohodě, jen jsem pak raději ty zlaté při koupání torchu protočila.
ahoj,tak mi jsme měli naušničky s bílím kamínkem z chir.oceli,pozlacené,naušničky jsme nechali nastřelit ve čtyřech měsících a nové jsem jí dávala až ted před týdnem,v osmi měsících,ty nastřelovací se mi líbili.Mi jsme si teda mohli vybrat z několika barev kamínků a všechny byli moc hezké.
Měli jsme naušnice palladiové - vzhled bílého zlata s kamínkem. Nechali jsme je asi 5 měsíců, byly hezké. Tyhle malé miminkům sluší hodně.
A kolik jste za to nastřelování platily? Dohromady i s naušničkama…
Mně bylo vysvětleno, že jsou lepší ty z lékařské plastu, jak z oceli. Paní měla na výběr docela dost barev a tvarů…
Platila jsem za nastřelení vč. palladiových naušnic 650,– Kč, ale vím, že je to spíš dražší a jinde je to levnější. Ale jsem spokojená jak s průběhem nastřelení tak s výsledkem.
Já 500 i s naušničkama a vybírat nebylo z čeho, na což mě tedy sestra upozornila předem, že má pouze jeden typ. Nechala jsem nastřelovat na ušním. Kamarádka ale třeba jen 250kč u dětské dr.
krmar píše:
Já 500 i s naušničkama a vybírat nebylo z čeho, na což mě tedy sestra upozornila předem, že má pouze jeden typ. Nechala jsem nastřelovat na ušním. Kamarádka ale třeba jen 250kč u dětské dr.
já u dětské dr taky platila mám pocit 250. už je to pár měsíců, tak si nevzpomínám na částku přesně.