Nastřelovací naušnice

1247
26.2.12 21:57

Nastřelovací naušnice

Původně jsem neměla v plánu nechávat dcerce naušničky, ale měním názor… Chtěla bych je ale nechat nastřelit. No a protože nastřelit se nedají zlatý naušničky a vyměnit je můžu až za delší dobu, byla bych ráda, kdyby už ty nastřelovací měla pěkný. Nevíte, jestli si je můžu někde koupit a na to nastřelování si je přinést? Nebo musím vzít zavděk tím, co mi nabídne doktorka?
Dívala jsem se na netu na nastřelovací naušnice pro miminka a všude vidím nějaký plastový 8o Myslela jsem, že budou z chirurgické oceli…nějak tomu asi nerozumím…
Holky, co jste nechávaly naušničky nastřelovat, můžete mi naspat svoje zkušenosti prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
26.2.12 22:01

Ty nastřelovací mají být v uchu min. 6 týdnů. Já vybrala, co se mi líbilo z výběru, což byly asi 2 druhy. Bylo mi to tak nějak jedno, ale jsou hezké. Akorát jsou dost vysoké, takže o ně lehce zavadím a pak to krvácí. Jestli budeš mít na výběr, zdobit budou všecky, ale vybírala bych co nejplošší, jestli to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
26.2.12 22:03

my nechávali naušnice nastřelovat asi ve 4. měsících. Zkus se tam, kde je budou nastřelovat, jak to u nich chodí. Nám to nastřelovala dětská dr., měla své, taky plastové. Ale nejsou zase tak hrozné. A po 2 měsících jsme je vyměnili za normální z bílého zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
26.2.12 22:03

Já měla ve výběru asi 12 druhů, vybrala jsem s kamínkem který lámal světlo a tím pádem hrál všemi bravami, nelitovala jsem, dcerce moc slušely, sundaly jsme až v lednu, v desíti měsících, a to jenom kvůli tomu, že musely dolů kvůli operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
26.2.12 22:09

Tak já jsem k nastřeleným naušničkám dostala papír (návod) od výrobce a tam bylo naopak, že je máme po 6ti týdnech vyměnit. Měnili jsme už asi po 3 týdnech a v pohodě, jen jsem pak raději ty zlaté při koupání torchu protočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
26.2.12 22:17

ahoj,tak mi jsme měli naušničky s bílím kamínkem z chir.oceli,pozlacené,naušničky jsme nechali nastřelit ve čtyřech měsících a nové jsem jí dávala až ted před týdnem,v osmi měsících,ty nastřelovací se mi líbili.Mi jsme si teda mohli vybrat z několika barev kamínků a všechny byli moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 22:22

Měli jsme naušnice palladiové - vzhled bílého zlata s kamínkem. Nechali jsme je asi 5 měsíců, byly hezké. Tyhle malé miminkům sluší hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
26.2.12 22:24

A kolik jste za to nastřelování platily? Dohromady i s naušničkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
26.2.12 22:25

Mně bylo vysvětleno, že jsou lepší ty z lékařské plastu, jak z oceli. Paní měla na výběr docela dost barev a tvarů…

• Citovat
  • Upravit
TessAg
26.2.12 22:25

Jo a myslím, že měla i pozlacené ;)

• Citovat
  • Upravit
26.2.12 22:27

Platila jsem za nastřelení vč. palladiových naušnic 650,– Kč, ale vím, že je to spíš dražší a jinde je to levnější. Ale jsem spokojená jak s průběhem nastřelení tak s výsledkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.12 22:28

500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
26.2.12 22:29

Já 500 i s naušničkama a vybírat nebylo z čeho, na což mě tedy sestra upozornila předem, že má pouze jeden typ. Nechala jsem nastřelovat na ušním. Kamarádka ale třeba jen 250kč u dětské dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
26.2.12 22:32

850,– Praha, kytičky se swarovski krystaly :roll:

• Citovat
  • Upravit
1297
26.2.12 22:33
krmar píše:
Já 500 i s naušničkama a vybírat nebylo z čeho, na což mě tedy sestra upozornila předem, že má pouze jeden typ. Nechala jsem nastřelovat na ušním. Kamarádka ale třeba jen 250kč u dětské dr.

já u dětské dr taky platila mám pocit 250. už je to pár měsíců, tak si nevzpomínám na částku přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí