Koupání miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
18.6.12 08:56

Ahoj, koupeme každý den, také to máme jako rituál, po kterém se jde hajat :) Malé jsou dva měsíce, koupání miluje… no koupání..ono naší madam :-) na lehátku ve vaně spíš sprchujeme, to miluje… nasadí blažený výraz a rozvalí se jako v lázních :lol:
Krásný den všem maminkám i miminkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
18.6.12 10:16
@Petra Kl píše:
Ja taky ted zavedla tento ritual u 6ti tydenniho mimca. Delame to tak uz 14 dni a povetsinou v postylce rve, jak tur. Nekdy usne hned. Vim, ze kazde mimco je jine, ale za jak dlouho pochopilo vase mimco, ze to tak je a bude?!

Ahoj, já si to už nepamatuju přesně, ale my to zavedli hned jak jsme přijeli z porodnice. Zkus mu dát do postýlky hračku, třeba se tam bojí být samo. Držím palečky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14309
10.10.13 09:02

Holky,
Jak casto kupete a preco?(myslim tu pravidelnost).
Ja kupem maleho denne, mame taky ritual ale cim dalej sa docitavam, ze to neni dobre..pokracovat v tom budem dalej, len ma zaujima ako to mate Vy.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.10.13 09:04
@miisenka píše:
Holky,
Jak casto kupete a preco?(myslim tu pravidelnost).
Ja kupem maleho denne, mame taky ritual ale cim dalej sa docitavam, ze to neni dobre..pokracovat v tom budem dalej, len ma zaujima ako to mate Vy.. :kytka:

malé miminko jsme koupali obdden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
10.10.13 09:06

@omites
Do akeho veku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.10.13 09:09
@miisenka píše:
@omites
Do akeho veku?

Tak do toho roku a čtvrt. Když se víc zpotil, tak každý den. Je lednový, takže pak v létě, v roce a půl, každý den.
Prostě když se mi nezdál, okoupala jsem denně, když jsem to vyhodnotila, že je to dobré, tak jsme jenom umyli ruky, pusu a zuby a šli spát. Zádek jsem mu myla při kakání medvídkem (mycí olej) a mazala Bepantenem, takže o ten jsem strach neměla. Pindíka nepřetáhne dodnes (skoro 3 roky), takže tam taky nebylo, co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.10.13 09:10

No já koupala denně, pak se malý objevily takový suchý mapy na zádíčkách a na stehně. Tak jsem začala koupat obden a zmizely.. Takže koupu obden, v létě denně, když běhá nahatá, tak je všude zaprášená. Už jí budou dva roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
10.10.13 09:17

Tak mojmu budu 3mesiace..a od 6 tyzdnov kupem denne..obcas nekupem, ked sme na ceste alebo mimo ake doma vzdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
10.10.13 09:28

Ja koupu denne od narozeni. Mydla jsem pouzivala velmi malo, pak jsem maleho namazala kremem. Tak jsem to delala do 6 mesicu, pak uz se namazat nenechal ;) Ted kdyz ma obcas nejaka sucha mista na kuzi, promazu je Indulonou. Kdyz miminko cely den cura, kaka, sem tam se poblinka, zpoti a pozdeji vezme do ruky kdeco, tak mi prijde vhodne ho kazdy den vykoupat, treba jen v te vode bez mydla ;) Navic vetsine deti se koupani libi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
10.10.13 09:29

Koupu denně od narození ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.10.13 09:29

Malej má 4 měsíce a koupem obden. Proč ne denně? Protože nevidím důvod. Když není zpocený, nebo poblinděný. Zadeček třeba umyju žinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.10.13 09:31

Vzdy jen obden. A pokud bylo horke lete, tak kazdy den, ale jen jsem deti osplouchla jen v ciste vode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
10.10.13 09:34

Koupeme od narození každý den, je to rituál před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
10.10.13 09:35

Moj maly sa rad kupe..mydlom umyvam obden, denne len ruky a zadek..vlasky raz za 14 dni..a mazem denne..mam olejicek od Biodermy a nikde nic vysusene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
10.10.13 09:36
@Sabinka píše:
Koupeme od narození každý den, je to rituál před spaním.

tiez to tak berem..umyt-masaz-prso-pytel-tma..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí