Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Koupeme ve vaně jelikož ve vaničce mi řval, svléknu ho v pokojíčku na přebalováku, překryju plenkou a přenesu ho do koupelny a v koupelně mam na pračce složený ručník přes to dám jeho osušku a tam ho obléknu ![]()
@Anonymní píše:
Holky, kam si pokládáte miminko před - a po koupeli? rozvinete si na zem v koupelně ručník? Dělám to tak, ale dospěla jsem k tomu až cca po půl roce, kdy jsme ji tahala z vaničky a mokrou ji n sobě balila do ručníku (takže jsem byla mokrá i já). Prostě mně nenapadlo dát ji na zem, přišlo mi, že by byla na tvrdým a špinavým… ale už to tak děláme.
(přebalovák v koupelně nemáme, nevejde se, ačkoliv právě tam by byl daleko, daleko nejpraktičtější, že?:)
Prvního jsem ze začátku koupala v ložnici v kyblíku a měla jsem tam i přebalovák. Později jsem ho vykoupala v koupelně a přenesla do ložnice. Druhýho jsem koupala v koupelně od začátku, měla jsem tam i přebalovák. Následně ho vykoupu v koupelně, zabalím do ručníku a donesu do pokojíčku/obýváku
Nevím nad čím dumáš.
@Anonymní píše:
Holky, kam si pokládáte miminko před - a po koupeli? rozvinete si na zem v koupelně ručník? Dělám to tak, ale dospěla jsem k tomu až cca po půl roce, kdy jsme ji tahala z vaničky a mokrou ji n sobě balila do ručníku (takže jsem byla mokrá i já). Prostě mně nenapadlo dát ji na zem, přišlo mi, že by byla na tvrdým a špinavým… ale už to tak děláme.
(přebalovák v koupelně nemáme, nevejde se, ačkoliv právě tam by byl daleko, daleko nejpraktičtější, že?:)
Dávala jsem dítě na ručník, který byl položený na zavřené pračce.
Když byla malinká koupala jsem v pokojíčku. Taťka vždy donesl vaničku s vodou takže po koupání hned šup na přebalovák oblíknout a do postýlky