Koupání miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
28.2.12 15:04
Mar__tanka1983 píše:
fragola píše:
Všechny děti od narození koupeme denně ;)
to musí být docela akční při vší té drobotině, ne? :mrgreen:

No, operaci zhruba na hodinu a půl :lol: A to chodí do vany po dvojicích 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
28.2.12 15:08

Koupu od narození 1-2× týdně,denně se chystám až od 3.-4měsíce kvůli rituálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.2.12 01:03

My koupeme ob den od porodnice. A zatím žádné problémy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
29.2.12 02:43

Ja tedy koupu ob dva dny. :oops: Malemu je sest mesicu. Planuju, ze az zacne lezt a „vytirat“ podlahu, tak asi prejdeme na koupani ob den nebo kazdy den, jeste uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 02:59

ahojky, koupeme každý den od narození, malá si tak hned udělala režim a ví, že po koupání se spinká :) Jinak už si to nedokážu představit, přijde mi, že se za ten den hrozně ušmudlá a je pravda, že nám doktorka potvrdila, že díky tomu má kůžičku jako z alabastru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
29.2.12 13:22

Koupeme denně od narození :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
29.2.12 20:22

My koupali do 3 měsíců každý den a ted obden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.12 23:49

Ahojky já koupala do dvou měsíců ob den někdy když to nevyšlo tak i co 3 dny a to jen ve vodě, ale teď koupu každý den buď dám koupel nebo jen mýdlem od Nivei vyhovuje nám nejvíc a nepozoruju že by měla malá nějak sušší kůži nebo vyrážky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
10.3.12 09:16

koupu obden, denně chci začít až tak od 5-6měsíců

• Citovat
  • Upravit
170
10.3.12 12:51

Koupeme každý den. Je to forma rituálu. Občas vynecháme,ale to jen vyjímečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.3.12 15:16

1. měsíc jsme koupali 1× za tři dny ale teď jsme začli denně a od té doby spinká krásně celou noc bez probuzení :srdce: Nejsem zastánce častého máčení, ale myslím že chvilička v čisté teplé vodě bez mycích přípravků a následné důkladné promazání nevadí. Navíc to pomáhá na bolení bříška :palec: takže máme takový večerní rituál ještě s cvičením, masáží a mazlením :) Zadeček jinak myju po každém přebalování. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
10.3.12 15:41
gloomka píše:
1. měsíc jsme koupali 1× za tři dny ale teď jsme začli denně a od té doby spinká krásně celou noc bez probuzení :srdce: Nejsem zastánce častého máčení, ale myslím že chvilička v čisté teplé vodě bez mycích přípravků a následné důkladné promazání nevadí. Navíc to pomáhá na bolení bříška :palec: takže máme takový večerní rituál ještě s cvičením, masáží a mazlením :) Zadeček jinak myju po každém přebalování. :mavam:

My přesně tak :palec: !
První 2 měsíce 1-2× týdně,tedˇ koupání denně v čisté vodě a 1× týdně dám olejík do vody + umyju vlásky šamponkem,denně po koupání ovšem mazání/masážička,nakojím a šup do pelíšku :srdce: !Malá od té doby neuvěřitelně krásně spinká,ikdyž jsem chtěla s denním koupáním ještě počkat,dobře jsem udělala,že jsem nečekala :potlesk: !Rituálek je prostě dokonalý,funguje to prakticky od prvního dne 8o ,je to prostě LUXUS!!!:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.6.12 09:03

My jsme koupali denně, vlásky tak 1-2× do týdne!
Je to přesně o tom rituálu a melé se krásně uleví, hlavně když jsou vedra, tak pro to miminko to musí být příjemné jako pro dospěláka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.6.12 21:47
@Marcelka89 píše:
Ahoj, my koupáme každý den od narození a krásně si zvykl na denní a noční režim. Hned se naučil, že po koupání je papaní a pak spinkání. je to lepší k vůli tomu režimu

Ja taky ted zavedla tento ritual u 6ti tydenniho mimca. Delame to tak uz 14 dni a povetsinou v postylce rve, jak tur. Nekdy usne hned. Vim, ze kazde mimco je jine, ale za jak dlouho pochopilo vase mimco, ze to tak je a bude?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
17.6.12 23:23

Sestitydenni mimco je jeste hrozne malinke na nejaky rezim. Pokud si pamatuju, tak v sesti tydnech mi usinal kolem tak kolem seste, sedme a uz spal s par prestavkami az do rana. Pak si to zacal protahovat, ve trech mesicich usinal az kolem osme, pak jsem to nejak neodchytla a najednou byl vzhuru az do pulnoci 8o, tak jsem ho rychle zacala posouvat zpatky a zhruba v peti mesicich jsme se ustalili na usinani v devet, ted o pul devaty. I kdyz porad koupu obden, tak uz to ma vypozorovany a je presnej jako hodinky. :) Ale tak do pul roka bych rezim moc neresila, v sesti mesicich to podle me jeste chapat nebude. I kdyz samozrejme kazde mimco je jine. Ale kdyz ti place, tak to bych ho nenechala, na to je jeste moc malej, potrebuje maminku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí