Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky, malá pořád škytá, myslela jsem si, že je to po jídle, ale škytá, ikdyž nejedla, nevíte z čeho to může být, je jí 6 dní, není jí třeba zima nebo moc teplo?
Možná zima, ale je to normální, každé mimi trpí na škytavky ![]()
Jak píše Marcelka, asi jí je zima. Naše malá škytá, když je jí zima, má mokro v plíně nebo když se dlouho nahlas směje
Pomůže, když se napije..
Doktorka rikala, ze u miminek jsou duvody skytavky tyto: zizen, zima, mokra plina, prepiti.
Marcelka89 píše:
Možná zima, ale je to normální, každé mimi trpí na škytavky
Kazde ne. Synovecek neskytal skoro vubec.
Ahoj ![]()
Honzík mi neškytal skoro vůbec a Gabča mi škytá snad i 10× za den, hlavně teda po jídle - je to nenažraneček a
a hltá a hltá a pak jen blinká a škytká :-/
ALe když škytá mimo jídlo tak je 100% počůraná ![]()
Náš malej škytal a blinkal snad pořád, pomohlo mu pití teplejšího čajíku. Dávala jsem fenyklový, sáčkový. Ty granulované jsou zbytečně přeslazené.
Náš malý škytal několikrát za den až do 8. měsíce. Nezávisle na tom, jestli byl pět minut po jídle nebo hodinu. A nic nepomáhalo. Doktorka mě uklidnila, že je to normální. A tak nějak to postupně samovolně přešlo.
Ahoj naše malá taky často škytá, hlavně po jídle když odříhne, nebo když se směje a taky když se počurá
už se to teda zlepšilo. První dva měsíce to bylo snad 10× denně.
Ahoj, nas malej taky casto skyta a zadny problem to neni. Vsak oni skytaji uz v deloze. ![]()
Me už taky škytala v bříšku, že mi pravidelně vyskakovalo okolo sedmé večer, po narození to samé, teď už je klid ![]()