Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Souhlasim, jsem rada, ze za me net nebyl, mozna bych si pak taky mamu pamatovala jako tu, co listuje diskuzema, proc mi tece nudle po kychnuti, nez aby mi dala kapesnik.
@xkarolka píše:
ano, na emiminu je to uplne stejny. take si kolikrat rikam, jestli ty matky po porodu ztraceji mozek ci nikoliv. spousta veci se da bez problemu vyhledat na google a neni nutne o tom zakladat diskuzi. diskuze typu - „mam jet k doktorovi nebo ne, kdyz dite xxx (doplnte dle sveho)“ je uplne to same. copak ty zenske porodem ztraci mozek a neumi pouzivat vlastni rozum?? diky bohu, ze za meho mladi internet neexistoval. dnesni matky jsou hrozny hysterky, co si porad jen stezuji, ze neco nestihaji, ale ze 50% casu travi na netu misto toho aby se naucily treba varit nebo chlapovi vyzehlily kosile to neee.
presne si to definovala,nektere zenske po porodu ztraceji mozek,jsi jedna z nich,gratuluji
![]()
@ncc1701 píše:
Souhlasim, jsem rada, ze za me net nebyl, mozna bych si pak taky mamu pamatovala jako tu, co listuje diskuzema, proc mi tece nudle po kychnuti, nez aby mi dala kapesnik.
Ale tak jako ,proc hazet vsechny do jednoho pytle prosimte?a mmch,co ted dela tve dite,kdyz ty tady vykecavas o kravinach? ![]()
@marra píše:
Ale tak jako ,proc hazet vsechny do jednoho pytle prosimte?a mmch,co ted dela tve dite,kdyz ty tady vykecavas o kravinach?
Ja jsem nekoho hodila do stejneho pytle? V predchozim prispevku pisu neco jineho, pocet tech, na ktere se to da vztahnout, tam naopak omezuju na „par“.
A co dela moje dite? Dobra otazka. Nevim, nemam doma ultrazvuk.
No koukam ze to spojeni „bez mozku“ dost lidi nastvalo.Tak jo, mela jsem napsat slusne „bez nazoru, nesamostatna, neschopna vlastniho rozhodnuti ani ohledne barvy na zdi“A clanek byl obecny, jen si to tu nektere vzaly strasne k srdci a osobne…no nic, uz se neptam.Ale ty ktere se tu ozyvaji nejspis zakladaji podobne diskuze,jinak by se tak necertily, ne?
Já tyhle diskuze (rámečky, domečky…) chápu tak, že si člověk chce utřídit myšlenky. Třeba se mu něco líbí, ale cítí, že to není úplně ono. Nebo si je vědom, že spousta lidí má lepší vkus, může mít nápad, co by ho nenapadl… Kolikrát když mi někdo napíše zkušenost, ušetří mi tím 3 hodiny gůglení a studování.
Třeba zrovna dneska jsem se ptala holek v uzavřené diskuzi, jaký mají na baráku komín. Ne, že bych nevěděla, co se mi líbí a potřebovala si dát to, co většina. Doufala jsem, že uslyším nějaké názory co jo, co ne, uvidím nějakou tu fotku a třeba někdo přihodí řešení, které neznám. A já budu mít o čem přemýšlet, od čeho se odpíchnout. Vše se mi splnilo
Zeptala bych se kamarádek, ale moje kamarádky bydlí v paneláku. Navíc, když chci slyšet něčí názor, můžu na diskuzi získat odpovědi od pestrého vzorku lidí ve velmi krátkém čase. A pak se rozhodnu podle sebe.
Protože, světe div se, někdo může mít lepší nápad, než já a já si pak nemusím rvát vlasy, že jsem o tom nevěděla dřív
A je jednodušší se zeptat na emiminu, než se někde registrovat, čekat, než mi to potvrdí a pak se konkrétně v případě stavařiny dohadovat s místníma broukama pytlíkama, jestli jsem komín na baráku vůbec mít měla, nebo ne ![]()
Samo, když se někdo ptá na výši vstupného, tak je to lenost či neschopnost.
Že bychom to tu zrovna celé zrušili
? Vygůglit se dnes dá snad všechno… Nemyslím, že jde o neschopnost a vymytý mozek, alespoň ve většině případů. Jde o potřebu komunikace, porovnání názorů, zkušeností. Takový dámský pokec z pískoviště přesunutý na net.
@LouLou píše:
tak jste mi to nandaly…![]()
![]()
asi jdu brecet na mimibazar
Tak emimino by tam mohlo figurovat zrovnatak ![]()
sama jsem zalozila spousty z dnesniho pohledu nesmyslnych diskusi. Clovek si chce proste pokrafat
co ale nechapu jsou diskuse „jake mam dat jmeno“ - to je preci vysostna zalezitost rodicu
a potom diskuse "dite spadlo s vareckou v puse, krve jak z vola, place, ze ho boli krk - mam jet na pohotovost?
@xkarolka píše:
ano, na emiminu je to uplne stejny. take si kolikrat rikam, jestli ty matky po porodu ztraceji mozek ci nikoliv. spousta veci se da bez problemu vyhledat na google a neni nutne o tom zakladat diskuzi. diskuze typu - „mam jet k doktorovi nebo ne, kdyz dite xxx (doplnte dle sveho)“ je uplne to same. copak ty zenske porodem ztraci mozek a neumi pouzivat vlastni rozum?? diky bohu, ze za meho mladi internet neexistoval. dnesni matky jsou hrozny hysterky, co si porad jen stezuji, ze neco nestihaji, ale ze 50% casu travi na netu misto toho aby se naucily treba varit nebo chlapovi vyzehlily kosile to neee.
A kolik máš dětí? že s tvého příspěvku toho rozumu moc nesrší.