Odpověď na cokoli - článek Protivné blondýny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
26.3.12 15:41
@jaja84 píše:
jsem rada ze ma nekdo stejnej nazor jako ja :mrgreen:

To bude asi tím,že jsme obě bez mozku,víš? :lol: :hug:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
26.3.12 15:43
@werunkaw123 píše:
Ty píšeš o zakladatelkách, které zakládají zbytečné diskuse, pro „Tebe“ zbytečná témata a sama založíš takovou kravinu :roll: 8)
Pokud je tu diskuse, která se ti nelíbí tak jí nečti a nepřispívej ;) Jestli máš tolika času zabývat se takovýma hovadinama tak ti ho upřímě závidím :kytka:
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
6792
26.3.12 15:44
@lucineeccka píše:
To bude asi tím,že jsme obě bez mozku,víš? :lol: :hug:
:mrgreen: :mrgreen: 8) hlavne ze ho ma zakladatzelka..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
26.3.12 15:45

tak jste mi to nandaly… :lol: :lol: :lol: asi jdu brecet na mimibazar

• Citovat
  • Upravit
LouLou
26.3.12 15:46

a potrefene nejsdpis budete, ne… kdo by jinak reagoval na clanek, ktery se ho netyka? 8)

• Citovat
  • Upravit
6792
26.3.12 15:47
@LouLou píše:
tak jste mi to nandaly… :lol: :lol: :lol: asi jdu brecet na mimibazar

ty jsi fakt mimo,zakladas picovinu,chces slyset nas nazor…jdi treba ti tam bude lip :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.3.12 15:49

:mrgreen: jsem věděla jak to dopadne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6792
26.3.12 15:51
@LouLou píše:
a potrefene nejsdpis budete, ne… kdo by jinak reagoval na clanek, ktery se ho netyka? 8)

zato ty jsi hvezda a touhle diskuzi jsi se vyznamenala :P aha,takze kdyz se nas clanek netyka tak nemame prispivat? podle meho se nas tyka vsech!vsechny sem chodime a zakladame diskuze a diskutujeme! takze nevim jak jsi prisla na to ze se nas to netyka.. :roll: jdu ratsi do prace,uzij si tuhle diskuzi nadhero..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
@LouLou píše:
a potrefene nejsdpis budete, ne… kdo by jinak reagoval na clanek, ktery se ho netyka? 8)

No jo my na něj jenom reagujeme a ty o něm ještě zakládáš diskuzi.Tak kdo je tady potrefenější? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14090

@LouLou
Tak k tobě nemám co dodat :roll: cos čekala, že ti tady holky napíšou? Že tě pochválíme za tvé postřehy a řekneme jakou máš pravdu a budeme tu na zbytečné diskuse nadávat spolu? :mrgreen:
Veřejně tu urážíš lidi (bezmozkové) o kterých nic nevíš… :cert: A ať ti jejich dotaz přijde stupidní tak pro ně je třeba důležité znát názor ostatních ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042

Já tak trochu chápu, co se tím článkem chtělo říci. Je pravda, že i já se při některých tématech dobře bavím. Obzvlášt diskuze typu, jaké jméno se hodí k příjmení Novák, nebo Co říkáte na tento domeček - koupit nebo ne? Jasně, chci znát názor někoho jiného, ale přece se nebudu rozhodovat, jak pojmenuji svoje dítě, na základě toho, jaké jméno se líbí někomu jinému. :nevim: . To samé s domečkem. Budu tam přece bydlet já, tak snad si umím sama říct, jestli se mi líbí nebo ne? Hlavně na takové témata dostane zakladatelka stejně X různých názorů a nakonec z toho bude ještě víc zmatená. Takže ano, občas mi přijde, že některé holky neumí používat vlastní mozek. Ale jinak v diskuzních forech vidím jenom klady, člověk se opravdu dozví spoustu užitečných informací a hlavně normálních názorů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
@levmah28 píše: :mrgreen: jsem věděla jak to dopadne :mrgreen:

Taky jsem čekala kdy to příjde :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.3.12 15:52

tohle je něco teda… :zed: bohužel ne všechny holky nemají tak vyvinutý mozek jako ty a holt se zeptají na netu-od toho ale diskuzní forum je ne?? :cert: pro tebe je to možná blbost ale pro jiné řešení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.12 15:52

No chtěla jsi slyšet názor, tak tady máš názor. :nevim:
Myslím, že potrefená nejsem, diskuze zakládám sporadicky, ale jsem ta, která v těch „zbytečných“ diskuzích radí. A nevadí mi to poradit, nevadí mi stokrát zopakovat to, co by si mohli vygooglit, každý holt není tak prudce inteligentní jako já :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.3.12 15:53
@lucineeccka píše:
No jo my na něj jenom reagujeme a ty o něm ještě zakládáš diskuzi.Tak kdo je tady potrefenější? :think: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová