Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
muj nazor je takovy proc by nemely mit mozek? treba nemaji kamaradku,tak si chtej pokecat tady.nebo chteji slyset vic nazoru od neutralnich lidi…
O čem by jsme se ted měly bavit??na to jsou weby aby jsme se i zasmály.
Nechtela jsem to psat primo tam do diskuze, ale.......tenhle priklad snad mluvi za vsechny, ne:
https://www.emimino.cz/…elat-104702/
Pripada vam normalni, ze pri podezreni na zraneni si sednu k netu a budu se ptat a diskutovat, misto toho abych okamzite jela k Dr ?
Pro mě je diskuzní fórum obdoba obrovksé pavlače nebo osady plné ženských s dětmi. Stejně tak, jako bych v nějakém společenství konzultovala odjezd dítěte k lékaři nebo jak se jim líbí ty naše nové květináče, tak bych se mohla zeptat zde.
Teda jako umím používat google a vyhledávání, takže většinou zakládám diskuze za účelem splknutí si na dané téma, ale naprosto chápu, že někdo chce někdy slyšet „hlas lidu“, aby se mohl rozhodnout, klidně třeba i opačně, než všichni radí ![]()
Proč by měly být uživatelky bez mozku?Jak píše Jaja,třeba nemají kamarádky a nebo (třeba jako já) mají bezdětné kamarádky,které jim s problémem / dotazem třeba ohledně kojení asi těžko poradí…Jako já nevím co tady chceš vyřešit? ![]()
@LouLou píše:
Nechtela jsem to psat primo tam do diskuze, ale.......tenhle priklad snad mluvi za vsechny, ne: Pripada vam normalni, ze pri podezreni na zraneni si sednu k netu a budu se ptat a diskutovat, misto toho abych okamzite jela k Dr ?
Otázka je co je vlastně „normální“?
A nevím co je na téhle diskuzi tak hrozného. ![]()
@lucineeccka píše:
Proč by měly být uživatelky bez mozku?Jak píše Jaja,třeba nemají kamarádky a nebo (třeba jako já) mají bezdětné kamarádky,které jim s problémem / dotazem třeba ohledně kojení asi těžko poradí…Jako já nevím co tady chceš vyřešit?
@lucineeccka píše:
Otázka je co je vlastně „normální“?A nevím co je na téhle diskuzi tak hrozného.
je sama v soku tak ji to proste nemysli..mne kdyz napadla svagrova tak jsem byla z toho tyden v pr.. nema moznost se sama nekam treba dostat,vsechny jsme tady od toho aby jsme poradily a ne o nekom tvrdily ze je jinej…
Mě ani to řešení úrazu nepřijde úplně od věci, kdybych nejančila s rozseknutou bradou syna, místo toho založila diskuzi, tak by stačilo mýho tátu poslat do lékárny pro „motýlky“ a mohla bych udělat to samý co na pohotovosti ![]()
jajajaj.....potrefena se vzdycky ozve.Ja prece nemyslim cely web a vsechny diskuze.Samozrejme ze s bezdetnou nebudu resit prujmy, prikrmy a plinky.Ale veci,kde je na miste mit vlastni nazor,na zed budu koukat snad ja a moje rodina, a nebudu se ptat bandy zenskejch co se jim libi…no a ty urazy? to opravdu normalni NENI.
@jaja84 píše:
je sama v soku tak ji to proste nemysli..mne kdyz napadla svagrova tak jsem byla z toho tyden v pr.. nema moznost se sama nekam treba dostat,vsechny jsme tady od toho aby jsme poradily a ne o nekom tvrdily ze je jinej… [/citace@lucineeccka píše:
Otázka je co je vlastně „normální“?A nevím co je na téhle diskuzi tak hrozného.
jsem rada ze ma nekdo stejnej nazor jako ja
A jestli jsem to pochopila,tak zakladatelka té diskuze,spíš chtěla poradit jestli s tím může na policii nebo co se švagrovou.Určitě nechtěla virtuálně vyšetřit miminko ani batole.
Třeba taky nemá kamarádky a je v šoku,tak napíše sem.Já když se stane něco ošklivého,tak volám své kamarádce.- třeba zakladatelka nemá takovou Janičku jako mám já.
Promiň,ale „bez mozkový“ mi spíš přijdou rejpací příspěvky.Diskuze,které mě nezajímaj neotevírám.Jednoduchý,ne?
Taky jsem díky těmhle „bez mozkovým“diskuzím poznala strašně fajn holky,které nevím,kde bych tady v Praze našla a z většiny z nich se staly kamarádky.
Ty píšeš o zakladatelkách, které zakládají zbytečné diskuse, pro „Tebe“ zbytečná témata a sama založíš takovou kravinu
![]()
Pokud je tu diskuse, která se ti nelíbí tak jí nečti a nepřispívej
Jestli máš tolika času zabývat se takovýma hovadinama tak ti ho upřímě závidím ![]()
@LouLou píše:
jajajaj.....potrefena se vzdycky ozve.Ja prece nemyslim cely web a vsechny diskuze.Samozrejme ze s bezdetnou nebudu resit prujmy, prikrmy a plinky.Ale veci,kde je na miste mit vlastni nazor,na zed budu koukat snad ja a moje rodina, a nebudu se ptat bandy zenskejch co se jim libi…no a ty urazy? to opravdu normalni NENI.
nevim koho si myslela tou potrefenou husou
ale u nas doma je to tak ze se zeptam jakou barvu a dockam se odpovedi mne je to jedno..
Sama bych to tak dobre nenapsala,jestli mate chut, zkouknete tenhle clanek na blogu Protivne blondyny:
http://www.protivna-blondyna.cz/…cokoliv.html
Nekdy mi to tu pripada uplne stejne…co myslite…jsou zakladatelky opravdu tak bez vlastniho nazoru,ci uplne bez mozku…nebo spis osamele a znudene, ze jsou ochotne komunikovat s kymkoli o cemkoli?