Odpověď na cokoli - článek Protivné blondýny

LouLou
26.3.12 15:17

Odpoved na cokoli

Sama bych to tak dobre nenapsala,jestli mate chut, zkouknete tenhle clanek na blogu Protivne blondyny:

http://www.protivna-blondyna.cz/…cokoliv.html

Nekdy mi to tu pripada uplne stejne…co myslite…jsou zakladatelky opravdu tak bez vlastniho nazoru,ci uplne bez mozku…nebo spis osamele a znudene, ze jsou ochotne komunikovat s kymkoli o cemkoli? ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
26.3.12 15:21

muj nazor je takovy proc by nemely mit mozek? treba nemaji kamaradku,tak si chtej pokecat tady.nebo chteji slyset vic nazoru od neutralnich lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.3.12 15:22

O čem by jsme se ted měly bavit??na to jsou weby aby jsme se i zasmály.

• Citovat
  • Upravit
LouLou
26.3.12 15:26

Nechtela jsem to psat primo tam do diskuze, ale.......tenhle priklad snad mluvi za vsechny, ne:

https://www.emimino.cz/…elat-104702/

Pripada vam normalni, ze pri podezreni na zraneni si sednu k netu a budu se ptat a diskutovat, misto toho abych okamzite jela k Dr ?

• Citovat
  • Upravit
31594
26.3.12 15:27

Pro mě je diskuzní fórum obdoba obrovksé pavlače nebo osady plné ženských s dětmi. Stejně tak, jako bych v nějakém společenství konzultovala odjezd dítěte k lékaři nebo jak se jim líbí ty naše nové květináče, tak bych se mohla zeptat zde.
Teda jako umím používat google a vyhledávání, takže většinou zakládám diskuze za účelem splknutí si na dané téma, ale naprosto chápu, že někdo chce někdy slyšet „hlas lidu“, aby se mohl rozhodnout, klidně třeba i opačně, než všichni radí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
26.3.12 15:31

Proč by měly být uživatelky bez mozku?Jak píše Jaja,třeba nemají kamarádky a nebo (třeba jako já) mají bezdětné kamarádky,které jim s problémem / dotazem třeba ohledně kojení asi těžko poradí…Jako já nevím co tady chceš vyřešit? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
26.3.12 15:32
@LouLou píše:
Nechtela jsem to psat primo tam do diskuze, ale.......tenhle priklad snad mluvi za vsechny, ne:

https://www.emimino.cz/…elat-104702/

Pripada vam normalni, ze pri podezreni na zraneni si sednu k netu a budu se ptat a diskutovat, misto toho abych okamzite jela k Dr ?

Otázka je co je vlastně „normální“? ;) A nevím co je na téhle diskuzi tak hrozného. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6792
26.3.12 15:34
@lucineeccka píše:
Proč by měly být uživatelky bez mozku?Jak píše Jaja,třeba nemají kamarádky a nebo (třeba jako já) mají bezdětné kamarádky,které jim s problémem / dotazem třeba ohledně kojení asi těžko poradí…Jako já nevím co tady chceš vyřešit? :nevim:
:potlesk: :palec: v tom pripade jsme bez mozku asi vsechny vid? :lol: :mrgreen: samozrejme ze kdyz se nekomu neco stane tak nebudu zakladat diskuzi a budu to resit,ale proc bych se nemohla zeptat holek jaka barva se jim libi?treba si tady rozumim s holkama vic nez s mojima kamoskama :nevim: nevim o zadne kamaradce co ma stejne problemy jako ja :roll: kdyz ji reknu slovo laparka tak se mne pta co to je!takze ja rada chodim sem a kecam,protoze moje kamaradky nejsou v urcitych vecwech tak znale :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.3.12 15:37
@lucineeccka píše:
Otázka je co je vlastně „normální“? ;) A nevím co je na téhle diskuzi tak hrozného. :nevim:

je sama v soku tak ji to proste nemysli..mne kdyz napadla svagrova tak jsem byla z toho tyden v pr.. nema moznost se sama nekam treba dostat,vsechny jsme tady od toho aby jsme poradily a ne o nekom tvrdily ze je jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.12 15:38

Mě ani to řešení úrazu nepřijde úplně od věci, kdybych nejančila s rozseknutou bradou syna, místo toho založila diskuzi, tak by stačilo mýho tátu poslat do lékárny pro „motýlky“ a mohla bych udělat to samý co na pohotovosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
26.3.12 15:39

jajajaj.....potrefena se vzdycky ozve.Ja prece nemyslim cely web a vsechny diskuze.Samozrejme ze s bezdetnou nebudu resit prujmy, prikrmy a plinky.Ale veci,kde je na miste mit vlastni nazor,na zed budu koukat snad ja a moje rodina, a nebudu se ptat bandy zenskejch co se jim libi…no a ty urazy? to opravdu normalni NENI.

• Citovat
  • Upravit
6792
@jaja84 píše:
je sama v soku tak ji to proste nemysli..mne kdyz napadla svagrova tak jsem byla z toho tyden v pr.. nema moznost se sama nekam treba dostat,vsechny jsme tady od toho aby jsme poradily a ne o nekom tvrdily ze je jinej… [/citace
@lucineeccka píše:
Otázka je co je vlastně „normální“? ;) A nevím co je na téhle diskuzi tak hrozného. :nevim:

jsem rada ze ma nekdo stejnej nazor jako ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka

A jestli jsem to pochopila,tak zakladatelka té diskuze,spíš chtěla poradit jestli s tím může na policii nebo co se švagrovou.Určitě nechtěla virtuálně vyšetřit miminko ani batole. :nevim: Třeba taky nemá kamarádky a je v šoku,tak napíše sem.Já když se stane něco ošklivého,tak volám své kamarádce.- třeba zakladatelka nemá takovou Janičku jako mám já. ;) Promiň,ale „bez mozkový“ mi spíš přijdou rejpací příspěvky.Diskuze,které mě nezajímaj neotevírám.Jednoduchý,ne?
Taky jsem díky těmhle „bez mozkovým“diskuzím poznala strašně fajn holky,které nevím,kde bych tady v Praze našla a z většiny z nich se staly kamarádky.

• Citovat
  • Upravit
14090
26.3.12 15:40

Ty píšeš o zakladatelkách, které zakládají zbytečné diskuse, pro „Tebe“ zbytečná témata a sama založíš takovou kravinu :roll: 8)
Pokud je tu diskuse, která se ti nelíbí tak jí nečti a nepřispívej ;) Jestli máš tolika času zabývat se takovýma hovadinama tak ti ho upřímě závidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.3.12 15:41
@LouLou píše:
jajajaj.....potrefena se vzdycky ozve.Ja prece nemyslim cely web a vsechny diskuze.Samozrejme ze s bezdetnou nebudu resit prujmy, prikrmy a plinky.Ale veci,kde je na miste mit vlastni nazor,na zed budu koukat snad ja a moje rodina, a nebudu se ptat bandy zenskejch co se jim libi…no a ty urazy? to opravdu normalni NENI.

nevim koho si myslela tou potrefenou husou :cert: ale u nas doma je to tak ze se zeptam jakou barvu a dockam se odpovedi mne je to jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová