Odprodej pohledávky a soud

Anonymní
22.6.15 10:50

Odprodej pohledávky a soud

Omlouvám se za anonymitu. Mám úvěr u jedné společnosti a oznámili mi že pokud dnes neuhradím nějakou částku bude pohledávka daná na odprodej, následně soud a exekuce. Můj dotaz zní jak postupuje soud? Lze s nima domluvit splátkový kalendář nebo exekuce je okamžitá? Děkuji a ano, vim, nejlepší by bylo hned uhradit ale fakt nemám jak…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
873
22.6.15 11:50
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu. Mám úvěr u jedné společnosti a oznámili mi že pokud dnes neuhradím nějakou částku bude pohledávka daná na odprodej, následně soud a exekuce. Můj dotaz zní jak postupuje soud? Lze s nima domluvit splátkový kalendář nebo exekuce je okamžitá? Děkuji a ano, vim, nejlepší by bylo hned uhradit ale fakt nemám jak…

s někým se domluvit splátkový kalendář ještě dá, ale většinou už ne. Z vlastní zkušenosti-platila jsem dluh máti a postupovalo to: elektronický příkaz od soudu k uhrazení, pak normáně písemně se vším všudy (částky včetně příslušenství atd.), pak napsali do mamčiné práce, aby jí strhávaly určitou částku z platu, jenže oni jí zrovna vyhodily z nedostatku financí na výplaty z práce, takže jí exekutor zastavil celý účet. Komplet se vším. Kdybych já neměla účet s penězi, tak nemá ani na rohlík a to doslova. Ale naštěstí jsem vše doplatila dřív, než někdo stačil navštívit dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel