Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je jasné, že tě to zranilo, já si to neumím ani představit, že by se mi to stalo. Ale nech to plavat, uzdraví to čas, manžela nech, ať se snaží, má teď co napravovat, a ty až se budeš cítit, že na to máš, tak mu odpusť, hned to ale určitě nepůjde. A ještě, zkoušel to na ní víckrát a nějak rafinovaně a promyšleně a nebo jen jednou a v opilosti, to je totiž taky docela důležité, jestli to nebyl jen nějaký přiopilecký úlet, to je chlapovi potom jedno, že je to sestřenice:-D
@Anonymní píše:
Děkuju za názory, vidím, že některé radí odpustit, to mě těší, protože jsem se považovala za exota, že vůbec o odpuštění přemýšlím. Já bych odpustila ráda, on se opravdu hodně snaží, s malou mi hodně pomáhá, v domácnosti také nadstandartně pomáhá, peníze vydělává, všechno nám bez řečí platí, plánuje budoucnost i další dítě, přestal dokonce chodit do hospody(nechodil často) a dává mi najevo, že se mnou chce být. Jenže já mám v sobě nějaký blok, možná ho vyléčí čas, ale co když ne? I když ho mám ráda, tak nedokážu pochopit, že chtěl nevěru uskutečnit právě s mou nejlepší kamarádkou a sestřenicí zároveň. To by přece udělal jen zlý člověk bez hranic, normální člověk zahne s cizí ženou, ale nejde do rodinyNevím zda mu dokážu ještě někdy věřit
Když se vidíme se sestřenkou, jejími dětmi a rodinou, tak je mi smutno a stydím se za něj, nedokážu na to nemyslet.Roli hraje asi i moje hrdost.
Ale s malou už nenajdeme muže, který by jí měl tolik rád a tolik pro nás dělal
@Anonymní píše:
Ahoj, je jasné, že tě to zranilo, já si to neumím ani představit, že by se mi to stalo. Ale nech to plavat, uzdraví to čas, manžela nech, ať se snaží, má teď co napravovat, a ty až se budeš cítit, že na to máš, tak mu odpusť, hned to ale určitě nepůjde. A ještě, zkoušel to na ní víckrát a nějak rafinovaně a promyšleně a nebo jen jednou a v opilosti, to je totiž taky docela důležité, jestli to nebyl jen nějaký přiopilecký úlet, to je chlapovi potom jedno, že je to sestřenice:-D
Byl střízlivý
Zkoušel to stylem, že už nám to v posteli prý neklape a ona by mu s tím mohla pomoct, že vždycky když jí vidí, tak ho vzrušuje a že za to nemůže:cert:Dělal ze sebe prostě zanedbávaného chudáčka, který nemůže za to, že ho ona tolik vzrušuje
.Hodně se věnuju malé a manželství šlo trochu stranou, nebylo to ideální, měli jsem zrovna krizi.Ale to ho neomlouvá, kdyby ona řekla ano, tak spolu spí dodnes?
Pochybuji, že by to byla jednorázovka.
Je to vůl
. Ono podle mě je fakt pravdou, že chlapi jsou lovci a jakmile mají pocit, že mají svou ženskou jistou, tak se přestávají doma snažit a zkouší to na další nejistou kořist (bohužel nejčastější období, kdy se to děje, je v těhotenstvím ženy či v období malinkých dětí - to je totiž žena nejjistější).
Možná by mohlo zakladatelko pomoci, kromě toho nepřipomínání a tlusté čáry za vším, mu ukázat, že tě rozhodně jistou nemá a začít být také pěknou mrchou. Kdyby o tebe musel bojovat, možná by ho přešla chuť na neokoukané masíčko…
Děkuju za názory, vidím, že některé radí odpustit, to mě těší, protože jsem se považovala za exota, že vůbec o odpuštění přemýšlím. Já bych odpustila ráda, on se opravdu hodně snaží, s malou mi hodně pomáhá, v domácnosti také nadstandartně pomáhá, peníze vydělává, všechno nám bez řečí platí, plánuje budoucnost i další dítě, přestal dokonce chodit do hospody(nechodil často) a dává mi najevo, že se mnou chce být. Jenže já mám v sobě nějaký blok, možná ho vyléčí čas, ale co když ne? I když ho mám ráda, tak nedokážu pochopit, že chtěl nevěru uskutečnit právě s mou nejlepší kamarádkou a sestřenicí zároveň. To by přece udělal jen zlý člověk bez hranic, normální člověk zahne s cizí ženou, ale nejde do rodiny
Nevím zda mu dokážu ještě někdy věřit
Když se vidíme se sestřenkou, jejími dětmi a rodinou, tak je mi smutno a stydím se za něj, nedokážu na to nemyslet.Roli hraje asi i moje hrdost.
Ale s malou už nenajdeme muže, který by jí měl tolik rád a tolik pro nás dělal