Odpustit a věřit, nebo odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.12.12 10:36

anonymka-pokus o nevěru se sestřenicí

Děkuju za názory, vidím, že některé radí odpustit, to mě těší, protože jsem se považovala za exota, že vůbec o odpuštění přemýšlím. Já bych odpustila ráda, on se opravdu hodně snaží, s malou mi hodně pomáhá, v domácnosti také nadstandartně pomáhá, peníze vydělává, všechno nám bez řečí platí, plánuje budoucnost i další dítě, přestal dokonce chodit do hospody(nechodil často) a dává mi najevo, že se mnou chce být. Jenže já mám v sobě nějaký blok, možná ho vyléčí čas, ale co když ne? I když ho mám ráda, tak nedokážu pochopit, že chtěl nevěru uskutečnit právě s mou nejlepší kamarádkou a sestřenicí zároveň. To by přece udělal jen zlý člověk bez hranic, normální člověk zahne s cizí ženou, ale nejde do rodiny :nevim: Nevím zda mu dokážu ještě někdy věřit :( Když se vidíme se sestřenkou, jejími dětmi a rodinou, tak je mi smutno a stydím se za něj, nedokážu na to nemyslet.Roli hraje asi i moje hrdost.
Ale s malou už nenajdeme muže, který by jí měl tolik rád a tolik pro nás dělal :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.12 12:01

Ahoj, je jasné, že tě to zranilo, já si to neumím ani představit, že by se mi to stalo. Ale nech to plavat, uzdraví to čas, manžela nech, ať se snaží, má teď co napravovat, a ty až se budeš cítit, že na to máš, tak mu odpusť, hned to ale určitě nepůjde. A ještě, zkoušel to na ní víckrát a nějak rafinovaně a promyšleně a nebo jen jednou a v opilosti, to je totiž taky docela důležité, jestli to nebyl jen nějaký přiopilecký úlet, to je chlapovi potom jedno, že je to sestřenice:-D

@Anonymní píše:
Děkuju za názory, vidím, že některé radí odpustit, to mě těší, protože jsem se považovala za exota, že vůbec o odpuštění přemýšlím. Já bych odpustila ráda, on se opravdu hodně snaží, s malou mi hodně pomáhá, v domácnosti také nadstandartně pomáhá, peníze vydělává, všechno nám bez řečí platí, plánuje budoucnost i další dítě, přestal dokonce chodit do hospody(nechodil často) a dává mi najevo, že se mnou chce být. Jenže já mám v sobě nějaký blok, možná ho vyléčí čas, ale co když ne? I když ho mám ráda, tak nedokážu pochopit, že chtěl nevěru uskutečnit právě s mou nejlepší kamarádkou a sestřenicí zároveň. To by přece udělal jen zlý člověk bez hranic, normální člověk zahne s cizí ženou, ale nejde do rodiny :nevim: Nevím zda mu dokážu ještě někdy věřit :( Když se vidíme se sestřenkou, jejími dětmi a rodinou, tak je mi smutno a stydím se za něj, nedokážu na to nemyslet.Roli hraje asi i moje hrdost.
Ale s malou už nenajdeme muže, který by jí měl tolik rád a tolik pro nás dělal :think:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.12 18:32

anonymka-pokus o nevěru se sestřenicí

@Anonymní píše:
Ahoj, je jasné, že tě to zranilo, já si to neumím ani představit, že by se mi to stalo. Ale nech to plavat, uzdraví to čas, manžela nech, ať se snaží, má teď co napravovat, a ty až se budeš cítit, že na to máš, tak mu odpusť, hned to ale určitě nepůjde. A ještě, zkoušel to na ní víckrát a nějak rafinovaně a promyšleně a nebo jen jednou a v opilosti, to je totiž taky docela důležité, jestli to nebyl jen nějaký přiopilecký úlet, to je chlapovi potom jedno, že je to sestřenice:-D

Byl střízlivý :( Zkoušel to stylem, že už nám to v posteli prý neklape a ona by mu s tím mohla pomoct, že vždycky když jí vidí, tak ho vzrušuje a že za to nemůže:cert:Dělal ze sebe prostě zanedbávaného chudáčka, který nemůže za to, že ho ona tolik vzrušuje :cert: :cert:.Hodně se věnuju malé a manželství šlo trochu stranou, nebylo to ideální, měli jsem zrovna krizi.Ale to ho neomlouvá, kdyby ona řekla ano, tak spolu spí dodnes? :cert: Pochybuji, že by to byla jednorázovka.

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.12.12 18:42

Je to vůl :pocitac:. Ono podle mě je fakt pravdou, že chlapi jsou lovci a jakmile mají pocit, že mají svou ženskou jistou, tak se přestávají doma snažit a zkouší to na další nejistou kořist (bohužel nejčastější období, kdy se to děje, je v těhotenstvím ženy či v období malinkých dětí - to je totiž žena nejjistější).
Možná by mohlo zakladatelko pomoci, kromě toho nepřipomínání a tlusté čáry za vším, mu ukázat, že tě rozhodně jistou nemá a začít být také pěknou mrchou. Kdyby o tebe musel bojovat, možná by ho přešla chuť na neokoukané masíčko…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky