Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čtení si navzájem v mobilech a pátrání v PC v historii co kdo kdy dělal, jaké navštívil sránky a co komu napsal. Nechutné a do zdravého normálního vztahu nepatřící.
Nikdy bych si já ani můj partner nedovolila mu vzít hovor ikdyž vím že volá společný kamarád, natož abych mu vzala mobil a četla jeho zprávy. Je to i trestné, stejně tak jako čtení cizích emailů. Nějak mi nepřijde normální že vám to normální připadá. Prostě rozum zůstává stát.
Navzájem si nevěříte(partnerovi se nějak nedivím, proč asi?) a bez nějaké snahy věřit nebudete. Buď se opravdu oba zamyslíte, půjdete do sebe(podle mě by byla dobrá i konzultace s odborníkem, psychologem), dozrajete nebo běžte od sebe, bez toho to nemá perspektivu. A tedy ani jiný vztah pokud by měl ten další takto probíhat.
PS: klidně mě nazvěte moralistkou. Jednou jedinkrát jsem si přečetla korespondenci na icq mezi partnerem a nějakou známou. Byla v otevřeném okně na obrazovce. Už nikdy. Necítila jsem se dobře, nebyla sem na sebe pyšná.
S počtem mužů nebudu moralizovat, každého věc. Ale zběhlá milenka by měla vědět že mladý , zdravý muž se s předčasnou ejakulací neposílá k lékaři(neshazuje s etak jeho sebevědomí, které si pak léčí nevěrou s opravdu zkušenou milenkou) ale častou souloží se cvičí a trénuje aby vydržel déle a déle a z takovýchhle jsou pak perfektní milovníci na celou noc. Mám doma ![]()
Příspěvek upraven 09.06.11 v 10:44
Chula píše: Čtení si navzájem v mobilech a pátrání v PC v historii co kdo kdy dělal, jaké navštívil sránky a co komu napsal. Nechutné a do zdravého normálního vztahu nepatřící.
Nikdy bych si já ani můj partner nedovolila mu vzít hovor ikdyž vím že volá společný kamarád, natož abych mu vzala mobil a četla jeho zprávy. Je to i trestné, stejně tak jako čtení cizích emailů. Nějak mi nepřijde normální že vám to normální připadá. Prostě rozum zůstává stát.
Navzájem si nevěříte(partnerovi se nějak nedivím, proč asi?) a bez nějaké snahy věřit nebudete. Buď se opravdu oba zamyslíte, půjdete do sebe(podle mě by byla dobrá i konzultace s odborníkem, psychologem), dozrajete nebo běžte od sebe, bez toho to nemá perspektivu. A tedy ani jiný vztah pokud by měl ten další takto probíhat.
Lépe bych to neřekla ![]()
Anonymní píše:EvušeŠ píše:Anonymní píše:jasně já tomu rozumím. před rokem tlustá čára a on udělá takový podraz. No nevím. Já bych čekala rozumné vysvětlení, ale těžko říct jestli se ho dočkáš. Kadopádně tohle se ve vztahu nedělá. Jak čtení tvým sms atd. už to by mi dost vadilo. on tě tím kontroluje? a pak je natolik blbej, že si dopisuje s ženskou když sedí vedle tebe. Copak on neví, že existuje historie?EvušeŠ píše:Samozřejmě že já nevim jestli něco bylo…ale prostě před rokem sme si řekli že co bylo to bylo a teď začínáme od začátku…já to dodržela a dočkám se tohohle.Anonymní píše:
Když se ho zeptám proč, tak mi řekne že prej neví a že je blbej. A když se ptám proč zrovna starší ženský, tak mi řekne, že přemýšlej jinak, tak sem říkala že sou zkušenější a prej že jo. A ptám se jestli jako já snad nejsem dost zkušená (chlapů sem měla kolem 40, on měl 3 ženský) a prej jo, tak jestli mu stačim odpověď byla že jo. Jediný mi řek že chtěl prej zjistit jestli se jim bude líbit, což se mi moc nezdá, spíš si myslim že si chtěl dokázat že je dobrej v posteli, protože když spolu spíme tak je hotovej skoro hned, ale když mu řeknu aby zašel k doktorovi tak mi řekne že ne. Ale tvrdí mi že se s ní nikdy sejít nechtěl.A i to co jí psal, prostě mi to přijde jak jinej člověk, mně nikdy takhle nepsal.já jsem to pochopila tak, že on také v minulosti nebyl svatej. Po to tvém návratu to bylo Ok? nebo se to začalo kazit už dříve? Jde mi o to jestli jste za tou nevydařenou minulostí udělali tlustou čářu…
Já osobně bych mu tyhle kecy nežrala . . a ještě v případě když sedíš vedle něho na sedačce z toho bycha jeho hnala…
Je jen na tobě jestli mu chceš a jestli mu dokážeš odpustit…
Jj kontoluje mě tim, ale já nemám co skrývat tak ať si kontroluje, to už mi opravdu nevadí, než se s nim hádat…Jinak teď sem si psala s tou kterou psal jestli spolu něco měli a odpověď: Hele but vklidu neměl a ani by se to nestalo potřebuje k životu si zněkým psát dělá to spousta mužů pro spestření ale když by se mělo k něčemu schylovat tak utečou vím o tobě i jak jste spolu dlouho já jsem vdaná a štastně je to jen virtuální svět nic víc jen si chlapi potřebují něco dokazovat.
Podle kamaráda ho prej jen přitehujou starší ženský, kamarád říkal že prej kolem 20 ho taky brali maminy. A že prej si myslí, že s takovým chlapem se žít dál. Že tyhle choutky se budou kolem 30 lámat.
mě by vadilo, že s ní psal ikdyž k ničemu nedošlo. Myslím si , že tohle se prostě ve vztahu nedělá.
Píšeš ,že nevíš, proč tě vlastně chtěl zpátky..A tys to věděla proč chceš zase jeho zpátky??
Nebo jste oba pohodlní??
Jeho názor, že starší ženy jsou zkušenější bych brala spíš globálně, než jen sexuálně..Zřejmě mu vyhovuje jak komunikují a tomu se nedivím, když čtu jak komunikujete vy dva..
Ty se oháníš 40ti muži v posteli a jemu říkáš, aby šel s rychlým vyvrcholením k doktrovi - jak empatické
![]()
Bud jste oba zmatení jak maďar v kukuřici, nevíte, zda se máte ještě rádi, soutěžíte kdo má navrh, nebo jste jen zbabělí být sami..
Nezakládejte si hlavně rodinu..
Lizbeth píše:
Píšeš ,že nevíš, proč tě vlastně chtěl zpátky..A tys to věděla proč chceš zase jeho zpátky??
Nebo jste oba pohodlní??Jeho názor, že starší ženy jsou zkušenější bych brala spíš globálně, než jen sexuálně..Zřejmě mu vyhovuje jak komunikují a tomu se nedivím, když čtu jak komunikujete vy dva..
Bud jste oba zmatení jak maďar v kukuřici, nevíte, zda se máte ještě rádi, soutěžíte kdo má navrh, nebo jste jen zbabělí být sami..
Ty se oháníš 40ti muži v posteli a jemu říkáš, aby šel s rychlým vyvrcholením k doktrovi - jak empatické![]()
![]()
![]()
Nezakládejte si hlavně rodinu..
Já věděla co chci a uvědomila si že je to fajn chlap se kterým bych prostě chtěla zůstat ale teď se mi tim převrátil svět vzhůru nohama. Ono komunikovat s ním ani nejde, doma nic nedělá, jen přijde sedne na gauč zapne ČT4 a čumí se na sport a večer se nají pak de do postele a nesmim na něj ani sáhnout. Tak co mám sakra dělat? Já mu uvařim vyperu a když jdu k němu tak mě ani pořádně neobejme. Navíc jsem se v poslední době snažila s tim něco dělat, všímat si ho víc a to mám za to. Mě přijde že o mě nemá zájem, tak ale proč pak sakra brečí když chci odejít a neustále prosí abych mu dala druhou šanci?
Ale vždyt v prvním příspěvku píšeš, žes ho předtím podvedla, protože si tě nevšímal, nedával ti pusy, nespal s tebou..Tak nechápu, jak jsi se k němu mohla vrátit s názorem ,že je to fajn chlap ( dle tvých slov)..
![]()
Stále si myslím, že je to od vás obou jen pohodlí, přestože se k sobě nehodíte - nesdílíte stejnou sexuální frekvenci, pocit intimity ani žádné koníčky ( zřejmě - když kouká jen na sport)..
Opravdu bud k sobě upřímná a napiš, co je na něm tak skvělého, za co si ho vážíš a proč máš k němu úctu..( a nepiš, že je občas hodný a pomáhá doma - to není nic nadpřirozeného..)
Lizbeth píše:
Ale vždyt v prvním příspěvku píšeš, žes ho předtím podvedla, protože si tě nevšímal, nedával ti pusy, nespal s tebou..Tak nechápu, jak jsi se k němu mohla vrátit s názorem ,že je to fajn chlap ( dle tvých slov)..![]()
![]()
Stále si myslím, že je to od vás obou jen pohodlí, přestože se k sobě nehodíte - nesdílíte stejnou sexuální frekvenci, pocit intimity ani žádné koníčky ( zřejmě - když kouká jen na sport)..
Opravdu bud k sobě upřímná a napiš, co je na něm tak skvělého, za co si ho vážíš a proč máš k němu úctu..( a nepiš, že je občas hodný a pomáhá doma - to není nic nadpřirozeného..)
No myslela jsem si, že je to ten typ chlapa co by mě nepodved, co má rád děti a zakládá si na rodině, vůči práci a financím je zodpovědnej. Ono totiž ten ke kterýmu sem utekla byl hroznej a nechápu jak sem s nim mohla být. Skoro neměl práci, podával si inzeráty na seznamce i když sme spolu bydleli, kouřil, chlastal a neustále mi nehorázně lhal a dělal ze sebe něco co nebyl. Ale tohle všechno vylejzalo až časem. Takže přítel byl oproti němu naprosto úžasnej.
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, ale jde o osobní a citlivou věc. Jsme spolu s manželem 6 let, máme jedno malou dceru. Zjistila jsem, že se manžel pokoušel o nevěru s mou sestřenicí, jí řekl, že si nemůže pomoct, že ho hrozně vzrušuje. S ní a s její rodinou se stýkáme velmi často celých 6 let, navštěvujeme se, jsme vlastně nejlepší kamarádky. Sestřenka ho odmítla a mě nic neřekla, ale stejně jsem to zjistila.Jak,není podstatné. Problém je v tom, že nevím zda mu to dokážu odpustit a hlavně zda mu dokážu dál věřit. Je tam víc problémů. První je ten zda dokážu překousnout zradu takového kalibru. Pokud chtěl být nevěrný, tak měl jít třeba do bordelu, ale on šel do rodiny. Druhý problém je v tom, že mám strach, že bude stejně vyhledávat typy žen jako je ona, má některé přednosti, které mi chybí, je přesně jeho typ a já jsem až teď zjistila, že je možná na tento typ žen až příliš sexuálně fixovaný. Už dřív jsem si všimla, že se mu líbí i trochu jiné ženy než jsem já, ale nevěděla jsem, že tak moc
Třetí problém je jeho reakce, kdy on se snažil vše svést na ní a sebe očistit. Vymyslel si trapnou historku, které by neuvěřila ani ta nejnaivnější žena na světě ![]()
Kromě toho jsme spolu spokojení, on má tedy nějaké dluhy, ale kdo je dneska nemá. O rodinu se postarat umí, pomáhá v domácnosti, malou miluje, tvrdí, že mě taky, kupuje a dává nám vše, co může. Dobře vycházím s jeho rodinou, on s mojí taky.
Kdyby nebylo dítě, neodpustila bych! Ale co teď? Bobinka je ještě malinká, co je pro ní lepší? Nechci jí brát ani standart jeho péče a peněz ani čas strávený s tátou a ani sobě, když jsem na MD, hodně mi pomáhá. Ale nechci být pro něj v posteli jen náhražka za jiný typ žen. A v posteli od té doby nic nebylo, protože na to přitom musím myslet, jak moc byl vzrušený z ní, že dokázal riskovat tak mnoho a že se mnou to dělá jenom z nouze. Přitom on by sex chtěl a se vzrušením problém nemá, to já, zhnusil se mi.
Potřebuji názor jiných žen, maminek.
Omlouvám se za anonymní příspěvek i dlouhý text.
Anonymka
Ahojky Anonymko, přečetla jsem si tvůj příspěvek a musím říct, že bych se na tvém místě nechtěla ocitnout. Chápu, že si na něj naštvaná, takové věci se přece nedělají a už vůbec ne v rodině, ale podle toho co píšeš, je jasné že kvůli tomu nechceš zničit vaši rodinu. Já osobně bych na tvém místě dala svému muži jasně najevo, jak moc se tě to dotklo a že další podobné věci nebo jen náznaky na ně, nejsem schopná tolerovat. A co se týče toho sexu, tak bych nikam nespěchala. To on je ten kdo udělal chybu, tak ať si počká až se ti bude chtít ![]()
Taky bych na to nedokázala zapomenout, a na sex by měl u mě hodně dlouho útrum, možná dokonce napořád
jenže to ti pak půjde tuplem někam jinam
![]()
holka..celej život je o tom, že je něco za něco..
v jakémkoli směru.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, ale jde o osobní a citlivou věc. Jsme spolu s manželem 6 let, máme jedno malou dceru. Zjistila jsem, že se manžel pokoušel o nevěru s mou sestřenicí, jí řekl, že si nemůže pomoct, že ho hrozně vzrušuje. S ní a s její rodinou se stýkáme velmi často celých 6 let, navštěvujeme se, jsme vlastně nejlepší kamarádky. Sestřenka ho odmítla a mě nic neřekla, ale stejně jsem to zjistila.Jak,není podstatné. Problém je v tom, že nevím zda mu to dokážu odpustit a hlavně zda mu dokážu dál věřit. Je tam víc problémů. První je ten zda dokážu překousnout zradu takového kalibru. Pokud chtěl být nevěrný, tak měl jít třeba do bordelu, ale on šel do rodiny. Druhý problém je v tom, že mám strach, že bude stejně vyhledávat typy žen jako je ona, má některé přednosti, které mi chybí, je přesně jeho typ a já jsem až teď zjistila, že je možná na tento typ žen až příliš sexuálně fixovaný. Už dřív jsem si všimla, že se mu líbí i trochu jiné ženy než jsem já, ale nevěděla jsem, že tak mocTřetí problém je jeho reakce, kdy on se snažil vše svést na ní a sebe očistit. Vymyslel si trapnou historku, které by neuvěřila ani ta nejnaivnější žena na světě
![]()
Kromě toho jsme spolu spokojení, on má tedy nějaké dluhy, ale kdo je dneska nemá. O rodinu se postarat umí, pomáhá v domácnosti, malou miluje, tvrdí, že mě taky, kupuje a dává nám vše, co může. Dobře vycházím s jeho rodinou, on s mojí taky.
Kdyby nebylo dítě, neodpustila bych! Ale co teď? Bobinka je ještě malinká, co je pro ní lepší? Nechci jí brát ani standart jeho péče a peněz ani čas strávený s tátou a ani sobě, když jsem na MD, hodně mi pomáhá. Ale nechci být pro něj v posteli jen náhražka za jiný typ žen. A v posteli od té doby nic nebylo, protože na to přitom musím myslet, jak moc byl vzrušený z ní, že dokázal riskovat tak mnoho a že se mnou to dělá jenom z nouze. Přitom on by sex chtěl a se vzrušením problém nemá, to já, zhnusil se mi.
Potřebuji názor jiných žen, maminek.
Omlouvám se za anonymní příspěvek i dlouhý text.
Anonymka
To nebylo na tebe, ale na zakladatelku
@viky23 píše:
Taky bych na to nedokázala zapomenout, a na sex by měl u mě hodně dlouho útrum, možná dokonce napořádjenže to ti pak půjde tuplem někam jinam
![]()
Já vím, ale přemáhat se mi nechce.Asi si říkám, že když půjde, tak půjde, pak bude konec. @Skytafka Jo,nechce se mi ničit rodina kvůli malé. Ale je to správné? Budu takto štastná? Jde vůbec odpustit něco takového a žít jakoby nic?
anonymka
@Anonymní píše:
40 chlapů ve 21 letech slušnej výkon![]()
Asi tak…ale asi ani ne, v dobrym slova smyslu ![]()
@Anonymní píše:
Já věděla co chci a uvědomila si že je to fajn chlap se kterým bych prostě chtěla zůstat ale teď se mi tim převrátil svět vzhůru nohama. Ono komunikovat s ním ani nejde, doma nic nedělá, jen přijde sedne na gauč zapne ČT4 a čumí se na sport a večer se nají pak de do postele a nesmim na něj ani sáhnout. Tak co mám sakra dělat? Já mu uvařim vyperu a když jdu k němu tak mě ani pořádně neobejme. Navíc jsem se v poslední době snažila s tim něco dělat, všímat si ho víc a to mám za to. Mě přijde že o mě nemá zájem, tak ale proč pak sakra brečí když chci odejít a neustále prosí abych mu dala druhou šanci?
A proč mu vaříš pereš? Já tohle nechápu
. On si to od Tebe zaslouží? Nebo jsi se odhodlala mu pro nic za nic dělat doživotní au-pair? Zřejmě ano. Tak vem rozum do hrsti, odhoď ze sebe naivitu v lepší časy a ukaž mu, že i Tvá náklonost není zadarmo, nebo ho na férovku vykopni. Jen Tě citově vydírá, aby měl čisté prádlo a teplé jídlo na stole. Nezlob se, ale já bych mu nevyprala, ani mu neuvařila vodu na kafe, i kdyby u kolenou klečel. Prostě si to ten chlap nezaslouží, tak proč mu dělat služku za nic?
Najdi si někoho, kdo si Tě bude vážit, ono to bude asi nejlepší, a tomuhle ukaž že „nejsi laciná ženská“. Mmch, myslím si, že jsi si ho dost rozmazlila. Tak příště víš, že rozmazlenost jen za zásluhy…