Nerozhodnost (ex)přítelkyně

Anonymní
8.6.11 13:16

Nerozhodnost

Má bývalá přítelkyně je hrozně nerozhodná. Pár týdnů chce něco, poté úplný opak. Byl jsem s ní 9 měsíců, dostala ode mě druhou šanci, po půl roce jsme se totiž rozešli, chtěla být sama. Po pár dnech jí došlo, že to byla chyba, tak jsme začali pozvolna znovu a teď jsme v té samé situaci. Problém je, že dříve taková nebyla. Měla rok vztah, ale bývalý přítel jí hodně ublížil a od té doby je takto nerozhodná. Náš vztah byl ale krásný, moc jsme se nehádali, doplňovali jsme se a víme, že kdybychom se poznali před jejím bývalým, nebyl by problém, abychom spolu zůstali nadále.

Bohužel nevím, jak změnit její nerozhodnost. Je z toho nešťastná. Když je sama, zatouží mít partnera, když má partnera, uvažuje o minulosti, o tom co bylo, jak jí ublížil a chce být raději sama. Když je sama tak o tom totiž neuvažuje. Z lásky a velké zamilovanosti se pak vždy stane to, že má toho druhého ráda jen jako kamaráda.

Proto bych chtěl od vás nějakou radu nebo zkušenost, ať už jde o jakoukoliv, cokoliv, co by mohlo pomoci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
8.6.11 13:20

Podle tvého asi opravdu neví co chce, pokud zažila nějaké rápení a neví si rady at si třeba zajde nějakému psychologovi na pokec… není to dneska nic špatného..
Nebo ji dej čas at si sama rozhodne co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
8.6.11 13:22

Ja bych napsala do brava:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.6.11 13:22

A jseš si jistej, že problémem byl fakt ten partner? Že ten vztah neskončil taky kvůli té její nerozhodnosti? Nevím, já pokud mi na chlapovi fakt záleží, držím se ho zuby nehty… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.11 13:23

U psychologa byla, také mě to napadlo. Problém je, že jí nepomohl, doporučil jí prášky na spaní a to je vše. Osobně myslím, že potřebuje popřemýšlet nad tím, proč se to změní, jestli jí něco ve vztahu nechybí, nebo proč uvažuje nad minulostí, když je v přítomnosti šťastná a ví, že bude i v budoucnu.

• Citovat
  • Upravit
say
1461
8.6.11 13:24
Anonymní píše:
U psychologa byla, také mě to napadlo. Problém je, že jí nepomohl, doporučil jí prášky na spaní a to je vše. Osobně myslím, že potřebuje popřemýšlet nad tím, proč se to změní, jestli jí něco ve vztahu nechybí, nebo proč uvažuje nad minulostí, když je v přítomnosti šťastná a ví, že bude i v budoucnu.

A řešili jste to spolu na rovinu… jsou i takový lidé, kteří mají vše a přesto jsou nespokojení… kolik je slečně jestli se mohu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.11 13:24
kate02 píše:
A jseš si jistej, že problémem byl fakt ten partner? Že ten vztah neskončil taky kvůli té její nerozhodnosti? Nevím, já pokud mi na chlapovi fakt záleží, držím se ho zuby nehty… :mrgreen:

Ano je. Dřív taková nebyla. Milovala ho a on jí mezitím podváděl. Jsou to dva roky, se mnou mezitím byla 9 měsíců. Od té doby je nerozhodná, změnil jí negativně.Tohle mi říkala a já jí věřím, protože mi to potvrdila i její nejlepší kamarádka.

• Citovat
  • Upravit
1187
8.6.11 13:25

myslím že tvá partnerka je typický melancholik a snad by pomohl psycholog. nebo si aspoň přečíst typologii. měli jsme o tom přednášku v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.11 13:26
say píše:
Anonymní píše:
A řešili jste to spolu na rovinu… jsou i takový lidé, kteří mají vše a přesto jsou nespokojení… kolik je slečně jestli se mohu zeptat

Co na rovinu myslíš?Napadlo mě, že jsem jí nedával moc svobody, chtěl jsem být pořád s ní, také jsem jí to říkal a mluvil s ní o tom, že to změním, aby měla partnera, ale i svobodu pro sebe, že jsem jí tím mohl od sebe oddálit, ale říkala, že to moje vina není, že to je v ní. Je jí 18, ale věk podle mého s tím nemá moc společného. Mně je 19 a vím, co chci a to jsem váha.

• Citovat
  • Upravit
say
1461
8.6.11 13:28
Anonymní píše:
say píše:
Anonymní píše:
A řešili jste to spolu na rovinu… jsou i takový lidé, kteří mají vše a přesto jsou nespokojení… kolik je slečně jestli se mohu zeptat
Co na rovinu myslíš?Napadlo mě, že jsem jí nedával moc svobody, chtěl jsem být pořád s ní, také jsem jí to říkal a mluvil s ní o tom, že to změním, aby měla partnera, ale i svobodu pro sebe, že jsem jí tím mohl od sebe oddálit, ale říkala, že to moje vina není, že to je v ní. Je jí 18, ale věk podle mého s tím nemá moc společného. Mně je 19 a vím, co chci a to jsem váha.

Tak to je věkem upřímně… na rovinu znamená říct pravdu co si myslíš , říct i to negativní .. taky jsem v 18 ti nevěděla co chci, k tomu časem dospěje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.6.11 13:34

say:myslíš že z toho „vyroste“?Mě bude pomalu 30 a taky někdy nevím co chci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
8.6.11 13:37

Větu „chci být sám“ bytostně nesnáším :cert: bejvalej to vždy prohlásil když měl někde nějakej novej objev a chtěl se k*rvit :cert: já byla taky mladá, ale rozhodně vyzrálejší než on, takhle jsme to trpěla 4 roky a jak naivka čekala, vždy až si to zase rozmyslí, u vás si taky myslím, že je to prostě věkem :nevim: slačna je nevyzrálá, chce si užívat…
PS: když někdo žádá o radu nechápu proč hned někdo musí rejt ať píše do brava :cert: :roll: žádný věkový limit emimino přece nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543

:lol: nevyroste z toho, jednou třeba zmoudří. Nech ji čas na rozmyšlenou a dokud si nebude jistá, nech ji být. sama si to musí uvědomit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
janet9 píše:
say:myslíš že z toho „vyroste“?Mě bude pomalu 30 a taky někdy nevím co chci :lol:

:-) no ale většinou když mám partnera na které mi záleží tak neřeším minulost a snažím se zapomenout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.6.11 13:39

Psychologa, co umí napsat jen prášky na spaní nebrat, ovšem psycholog jako takový nemůže psát prášky, to může jen doktor, tedy psychiatr. Každopádně to chce podle mě najít ne psychiatra, ale psychologa, který umí. A ten se hledá těžko, protože u nás ještě pořád není „in“ chodit k psychologovi, tak se těžko pátrá. Zkus si tady když tak vyhodit dotaz na dobrého psychologa někde u vás, třeba dá někdo tip.
A možná by stálo za to zajít na první schůzku pěkně společně. :wink:
Jinak možná tím přítelkyně maskuje jen to, že si tebou není jistá (volbou partnera), což ti na rovinu neřekne a ty to možná nevidíš nebo vidět nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí