Nerozhodnost (ex)přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
13.6.11 14:23

Myslím, že to rozlouskneš jen tak, že s ní budeš jen jako kamarád. Samozřejmě spolu můžete žít, chodit, být partneři a neříkat tomu vztah, no a uvidíš, třeba vám to vydrží, třeba nikoho jiného nenajde nebo ani hledat nebude.
Tohle si musíš rozhodnout sám. Můžeš čekat pár let a jakože s ní chodit-nechodit a pak se dočkat toho, že ti stejně dá kopačky nebo vám to vydrží, protože nenajde nikoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.11 14:27

Napadlo mě, že to nějakou dobu zkusím, jak to bude fungovat, že uvidím, jak se chová a tak. Pak bych se jí mohl zeptat, zda si myslí, že to takhle třeba vydrží půl roku, nebo rok, když si nenajdu holku a pokud řekne, že by byla ráda nebo něco podobného, tak se jí prostě zeptám, proč tedy z toho nemůže být vztah.
Nejspíš se prostě nechce vázat a mít určenou budoucnost, vědět, že se mnou bude mít dítě, že se za mě vdá apod. věcí. Jak jste říkali, že je ještě nevyzrálá na takový vztah, je to možná ten problém. Říkala, že si je jistá, že se do mě znovu nezamiluje. Ale dokáže to někdo skutečně odhadnout?Vědět to takhle jistě? :-)
Díky za názory, popřemýšlím ještě o tom, hodně jste mi pomohli, to ona mi to pořád zhoršuje, místo aby ulehčila. :-D

• Citovat
  • Upravit
1227
13.6.11 14:35

taky bych to viděla podle toho, co je pro tebe přijatelné …
hlavně bych z tvé strany upustila od myšlenky, že je to vztah, kde se obě strany milují a plánují společnou budoucnost … (i když ty tuhle možnost ještě možná úpně nezavrhuješ, ona určo jo)
prostě, pokud ti bude vyhovovat se s ní vídat, případně s ní nezávazně spát, je to tvoje věc, ale musíš z toho vynechat city, brát to prostě tak, že je to prostě tvoje holka na sex a až to jednu stranu přestane bavit, tak toho prostě necháte …
ale upřímně, já bych na to neměla žaludek, a podle toho, co píšeš ty, tak mám pocit, že ty taky ne
být tebou, tak ji pošlu do háje a udělám za minulostí tlustou čáru, ať si hledá jiného „blbce“ … a ty se z toho musíš dostat, jak už někdo psal, ať máš vyřešenou minulost, kdyby se objevil někdo nový, který bude stát za to
a věř tomu, že hodná holka, která tě bude mít ráda, by těžko zkousávala to, že máš (nebo jsi měl) vztah takovéhohle typu se svou bývalou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.6.11 14:38

Tak pokud do toho půjdeš s tím, že od toho nic nečekáš a budeš to brát jen jako možnou variantu do budoucna, tak se snad vyhneš zklamání a zůstane ti naděje.
Ze začátku to vypadalo, že toužíš po vztahu jak má být, pokud jsi ochotný jít do provizoria a riskovat, tak proč ne, času máš vzhledem k věku dost, i kdyby to nedopadlo jak bys chtěl.
Dobré je, že sis to probral ze všech stran a že ses nějak rozhodl. Změnit to můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.11 14:49

Tak viděl jsem, že ona to prostě uzavřela, i kdyby ne vnitřně, tak to dává najevo, že u nás je to uzavřený, tak jsem se rozhodl to tak brát, i když o tom přemýšlím. Nemá cenu kvůli ní zahodit mládí a pořád snít o tom, že někdy náhodou. Ano může to tak být, ale čekat na to nemá smysl.
Uvidím jak mi to bude vyhovovat, zatím když si píšeme, tak to vyhovuje, záleží jak to pak bude až se uvidíme apod. jestli dokážu ty city kontrolovat. Pokud by mi to vyhovovalo tak proč to tak nemít a mezitím si třeba hledat vhodnou partnerku. Nejsem z těch, co chodí každou chvilku s jinou, pečlivě si vybírám, takže to nějakou dobu potrvá a přeci tu dobu sám nebudu, když to takhle bude.Takže by to mohlo vyhovovat oběma.
A jestli z toho něco pak vznikne, tak to může být už jen plus. Nikdo neví co bude, prostě tomu nechat volný průběh na nic se nespoléhat a hledat jinde, když u ní nemohu mít tu jistotu.
Budu podávat když tak info, jak to probíhá. Sám jsem na to zvědavý a pořád to zvažuji. Největší zlom asi bude ta dovolená, pak se to určitě změní, ale raději se soustředit na to, co je teď. :-)

Jinak jsi mi hodně pomohla, za což opravdu děkuji a vážím si toho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.11 16:38

Ještě jedna věc. Dneska se jí mám ozvat, jak to zítra bude, jestli se sejdeme. Co kdybych se jí neozval nebo počkal, jestli nenapíše sama?I když nevím jestli to něco bude řešit, jen mě to tak napadlo. :-D

• Citovat
  • Upravit
15319
13.6.11 16:57
Anonymní píše:
Ještě jedna věc. Dneska se jí mám ozvat, jak to zítra bude, jestli se sejdeme. Co kdybych se jí neozval nebo počkal, jestli nenapíše sama?I když nevím jestli to něco bude řešit, jen mě to tak napadlo. :-D

Pokud jste se domluvili tak, že zavoláš ty jí, tak bych dodržela dohodu, to bych zas chlapovi neprominula, kdyby se na to vybodl. Pokud to bylo něco jako napíšeme si, tak by to možná za zkoušku stálo.

Příště se můžeš domluvit tak, že ohledně dalšího setkání se má ozvat ona.

A jinak není zač. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 17:46

Takže jsme spolu dnes byli. A já už opravdu nevím holky. Mám náznaky na to, že se mnou být nechce, ale i takové, že ano.Tak trochu vám popíšu dnešek.

Začali jsme si povídat jako normálně, šli na procházku, pořád do mě rýpala, šťouchala, dělala si srandu a usmívala se na mě, občas hodila i očka. Bylo několik dlouhých pohledů z její strany, snažil jsem se raději uhýbat. Líbali jsme se(žádné krátké polibky :) ), chytila mě za ruku, přitulila se ke mně,jako bychom byli pár, jako když to bylo dřív. Objímala mě a měla se ke mně.Řešili jsme, jak to bude apod. věci. Říkala, že neví jak to bude po dovolené, ale chce se tam chovat jako pár a užít si jí co nejvíce. Že po tom se mnou být nechce, protože si myslí, že to dopadne stejně a po nějaké době zase bude takhle sama. Řekla i, že i má vlastně čas do srpna o tom všem přemýšlet, že se to může změnit a že o tom i uvažovala, když mi tohle nabízela a když se rozhodovala, zda na tu dovolenou jet.

Dále mi sdělila, že jí trochu štvalo, že jsem v tom vztahu rozumnější, mně vždycky tipovali, že mi je kolem 30ti(asi si to vy nemyslíte, což chápu :) ), vždycky jsem byl rozumově vyspělejší a ona je prostě takový živel, je mladá a chce si ty mladý roky užít. Řekl jsem jí ze srandy, že za 30 let tedy budeme spolu, až budeme oba samy a ona tak jo, a já na to, že to je za 30 let pozdě, že to chce míň a ona a co za 5 let? Že už v té době bude ten život brát jinak, školu vlastně bude mít za sebou, už se posune v tom životě, takže si nebude chtít tak užívat.

Můj názor tedy nějak zůstává stejný, co myslíte vy?Já v tom už opravdu mám zmatek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.11 17:51

Zapomněl jsem dodat, že jsme měli být venku hodinu. Říkala, že se jí domu nechce, že se jí nechce jít učit a raději chce být se mnou, že je se mnou ráda, takže nakonec se mnou byla přes 3 hodiny. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1580
14.6.11 17:51

Četla jsem jen tvůj poslední příspěvek a… Ta holka mi přijde značně nevyspělá a „vyčůraná“. Teď si budu užívat a pak uvidím, třeba přijde řada i na tebe.
Po světě běhá tolik úžasných holek, co si zaslouží péči, že bych téhle asi dala valé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 21:44

Nejspíše jsem tomu přišel na kloub. Napsala mi, že volnost nechce, že jsem jí vždy dával všechno, co potřebuje a to, co jí jiný nedá. Že se mnou je takhle šťastná a nic jí nechybí, že se s nikým nebude líbat, spát a nikoho si hledat. A je jen na mně, zda tu volnost chci nebo ne. A když jsem se jí zeptal, v čem by byl rozdíl mezi vztahem a tím, že bychom takhle spolu byli a oba nechtěli volnost, tak mi řekla, že asi jen v citech, že mám pravdu, že by to jako vztah byl.Na to jsem jí řekl, že jsou lidé spolu a mají se jen rádi a že to taky funguje, dala mi za pravdu.
Tudíž je to asi tak, že to nechce brát jako vztah, když nemiluje, ačkoliv mě má hodně ráda, ale chce, aby to tak bylo.
Samozřejmě bez nějakého plánování budoucnosti a podobných věcí, ale na to je stejně ještě čas. Oba jsme mladí. :))

• Citovat
  • Upravit
kklaris11
17.6.11 12:57
Anonymní píše:
Když mi bylo 20,zažívala jsem něco podobného jako tvá přítelkyně.Rozešla jsem se s klukem,kterého jsem milovala,ale ubližoval mi tak dlouho,až jsem to vzdala.chodili jsme spolu 3roky.pak jsem si našla dalšího(spíš on mě)a vydrželo to rok,než jsem se i s ním definitivně rozešla-nemilovala jsem ho!byl jen jakousi náplastí,byl na mě hodný,proto jsem s ním byla.nebudu to tu rozebírat,ale myslím,že tvá partnerka tě upřímně nemiluje.asi tě má ráda,ale nemiluje.proto s tebou jednou chce být a podruhé ne.myslím,že jen nechce být sama,ale jako životního partnera tě asi nebere.Tedy podle mých zkušeností.

Taky bych to tak viděla, protože jsem si něco podobného zažila, svého ex jsem i po rozchodu nemohla vymazat ze svého srdce a ti další byli jen náplastí, abych nebyla sama. Když člověk miluje, tak neváhá, nespekuluje, chce být se svou láskou. Naštěstí jsem po 4 letech „hledání“ našla někoho, do koho jsem se opravdu zamilovala. Je mi to líto, ale musím říct, neztrácej čas..Hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky