Nerozhodnost (ex)přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.6.11 13:46

Takže si nemyslíš, že to tak chce, aby mě měla pořád u sebe a měla velkou šanci, se ke mně vrátit?Nebo to tak myslíš?Takže radíš jí říct prostě NE, rozešla jsi se se mnou, nemáš nárok?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.11 14:07

A ještě jedna věc, říkala, že pokud bude zadaná, tak jí nic nebrání jet tam se mnou, že to všechno už je její problém.To jsem zapomněl dodat.

• Citovat
  • Upravit
15319
12.6.11 14:10
Anonymní píše:
Takže si nemyslíš, že to tak chce, aby mě měla pořád u sebe a měla velkou šanci, se ke mně vrátit?Nebo to tak myslíš?Takže radíš jí říct prostě NE, rozešla jsi se se mnou, nemáš nárok?

Myslím, že si je jistá, že kývne prstem a ty uděláš, co chce, takže ti nejprve řekla, že na dovolenou ne-e, teď zas jo-o a se vším všudy a očekává, že kývneš a budeš šťastnej jak blecha. A chápu, že jsi šťastnej, protože ji máš rád, jenže si myslím, že to je dočasné a že ji zas přestaneš bavit. Prostě chce jet na dovolenou a se vším všudy si ji užít. A pak? Pak se uvidí, třeba ji zas omrzíš… Hraje si s tebou, pískám, tak skákej. Takže neskákej a diktuj si podmínky pro dovolenou ty sám.
Pokud tě miluje, tak o tebe bude bojovat, což znamená třeba i to, že s tebou pojede na dovolenou a nic s tebou nebude mít a bude čekat jednou zas ona, jestli ještě vůbec projevíš zájem.
Na dovolenou bych klidně jela třeba tak, že už to máte zaplaceno, tak proč nejet, ale jako kamoši. Jenže uvědom si, že o vašem vztahu vím tak málo, že je těžko radit, co přesně bys měl udělat. Jen radím neskákej, jak ona píská.
Já osobně bych od takové povahy dala ruce pryč, i když by to bolelo, ale nenechala bych si pořád dokola citově ubližovat. Ale z tvých příspěvků mám dojem, že pořád ještě doufáš. Tak v tom případě bych ji nechala o tebe bojovat. Pokud se na to vykašle, tak budeš mít jasno.
Ideální by bylo vykašlat se i na tu dovolenou a počkat, co ona na to, jenže chápu, že to stojí určité peníze a vy už máte zaplaceno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.6.11 14:11
Anonymní píše:
A ještě jedna věc, říkala, že pokud bude zadaná, tak jí nic nebrání jet tam se mnou, že to všechno už je její problém.To jsem zapomněl dodat.

Takže ona ti otevřeně říká, že hledá někoho jiného a zároveň chce, aby jsi s ní na dovolené spal? Fíha, ta má žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.11 14:34

Otevřeně říká, že nikoho nehledá ani nechce, ale může se stát, že najde, a pokud se tak stane, tak jí to nebrání jet se mnou na dovolenou.
Máš pravdu, dělám to, co chce ona.Já vždy bojoval a ona určovala podmínky.Měl bych jí ukázat, že jsem chlap a tohle si dovolovat nebude, buď si mě bude díky tomu více vážit, nebo jí nebudu zajímat vůbec. Ale to už je její problém.

• Citovat
  • Upravit
15319
12.6.11 21:18

Tobě říká, že hledat nechce… věříš jí to? Třeba je to pravda, třeba nemá potřebu říkat ti, jak to je.
Nedokážu si představit, že kdyby někoho našla, bude ten nový objev tolerovat její dovolenou s jiným chlapem.
A představ si sebe na jeho místě, najdeš si přítelkyni a zjistíš, že na dovolenou jede s někým jiným. :nevim:
Zvláštní přístup… :think:
Tak se drž, určitě to ustojíš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.11 21:53

Mám novinky a zajímají mě další názory. :-D

Ano takhle to sice říká, ale já myslím něco jiného, věřím jí to, protože chci jít dál, tak k čemu nad tím přemýšlet. :-) ALE!

Dneska mi napsala, chtěla pomoci s matikou, ale nemá čas, začali jsme se normálně bavit až došla k sexu. :-D Tak jsem jí naznačil, že nemá nic u mě jistého, začala se vyptávat.Řekl jsem jí svůj názor na to, že to vypadá, že chce mít jistotu, že když bude třeba, budu tu, že kdyby se chtěla vrátit, tak se vrátí, že prostě čekat budu. Vše mi samozřejmě vyvrátila, ale někde jsem se nestačil divit. :-)
Samozřejmě, že jsem nevěřil, že by jela na dovolenou, pokud by byla zadaná, říkal jsem jí to, navíc jsem její bývalý, takže ten kluk by mě nejspíše zabil. :-D A dneska se na to zeptal, co by s tím dělala, kdyby kluka měla. Odpověď mě zaskočila.
Nejdřív řekla, že jí to nebrání se mnou jet a že to bude ten vztah brát jinak, takže jsem se zeptal, zda by jí nevadilo ho tam podvádět. A ona napsala, že pokud by vztah měla, tak se s ním před dovolenou rozejde, že nebude kvůli němu se mnou něco rušit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.11 22:39

A na té dovolené jí nebude vadit, pokud budeme vystupovat jako pár. ( A to říkala, že se ke mně už nedokáže chovat, jako ke klukovi. )

• Citovat
  • Upravit
15319
13.6.11 13:20

Tak jinak, ty chceš být s někým, kdo čeká na jiného, chceš být s někým, kdo je ochotný kvůli dovolené vyměnit chlapy jak ponožky, sorry, ale musím napsat jen no comment. :zed: Nejde o to, že to neudělá tobě, ale tomu druhému, jde o to, že to je její přístup k lidem, podle mě sobecký a nezodpovědný, teď se to třeba obrátí proti novému objevu a příště třeba proti tobě.
Myslím, že názorů a rad jsi dostal dost, ale pořád koukáš růžovými brýlemi. Schvaluješ její jednání, protože je ve tvůj prospěch. Takže moje poslední rada zní, buď s ní, usiluj o ni, věř jí, protože si asi potřebuješ pořádně nabít ústa, abys prohlédl a pochopil. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.11 13:27

Ona tohle nikdy nedělala. Prostě to jak se chová a to co mi říká vypadá jen tak, že prostě se mnou chce být, i když se mnou vlastně nebude. Neříkám, že to schvaluji. Když bude zadaná a dá přednost mně, tak to nic nedokazuje?

• Citovat
  • Upravit
15319
13.6.11 13:37

Tak proč s tebou teda nebude, když s tebou chce být? Dokazuje to jen to, že pro ni budeš na druhém místě. Teď, potom, vždycky.
A druhá věc, tobě nevadí, že v mezičase bude spát s někým jiným?
Tak mám dojem, že si ze mě děláš srandu, no neva, určitě jsme tady pobavili celou řadu lidí, hned mají veselejší den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.11 13:44

Proč bych si dělal srandu?
Ne s nikým jiným spát nebude(tedy pokud nebude zadaná). Chce se mnou mít takový vztah dokud to půjde, až si najdu holku, tak to pochopí a půjde svou cestou.
Pokud by se stalo, že jeden z nás by spal s někým jiným, tak by to mezi námi takhle skončilo. Dále mi řekla, že u nich mohu přespat a můžeme se chovat, jako bychom spolu byli.
Já taky nechápu proč se mnou být nechce, protože to vypadá, jako bychom stejně spolu byli. Sama navrhla, že zítra a v pátek půjdeme ven, navrhla to spaní a takový. Nejspíš nechce být vázána, ale přesto být se mnou. Já opravdu nevím, nechápu jí.

• Citovat
  • Upravit
15319
13.6.11 13:59

Myslím, že všechny varianty řešení už tu padly.
Láska nevypadá tak, že si řekneš ok, budu s tebou, dokud nenajdu někoho lepšího. Ani tak, že řekneš my spolu nechodíme, nepatříme k sobě, ale spát spolu můžeme.
Ovšem pokud by vám oběma vyhovoval nezávazný vztah, kdy si nemůžeš být nikdy ničím jistý, hlavně jestli už zrovna dneska nejsi z kola ven, tak běž do toho.
Za sebe říkám, že by mi to nevyhovovalo, ale každý jsme jiný.

Anonymní píše:
Ne s nikým jiným spát nebude(tedy pokud nebude zadaná).

Takže teď spolu spát budete, pak si třeba někoho najde (=rozejdete se), takže bude spát s ním a s tebou ne, pak pojedete na dovolenou, takže se s ním rozejde a opět bude spát s tebou, pak se vrátíte z dovolené a ???
A to ti divné nepřijde? To je dost ujeté, i když je to zatím jen kdyby. Proto jsem psala, že si snad děláš srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.6.11 14:01

Prostě buď jseš v těchto věcech splachovací a kývneš jí na to nebo jí kývneš max na tu dovolenou bez vztahu a možná ani na tu ne. Buď budeš hrát její hru nebo svou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.11 14:06

Já fakt nevím co od toho očekává. Jen říkám to co chce vlastně ona, aby bylo. Ona říkala, že vztah nechce, že zadaná nebude, ale kdyby se to stalo, tak se s ním prostě rozejde. Sama neví, co bude po dovolené, prý se bojí, abychom spolu pak nebyli, protože ví, že by to dopadlo po čase stejně a to rozchodem.
Já neříkám, že pak s ní tam budu spát, řekl jsem jí, že buď budu poslední, nebo má smůlu, nemám zájem o nějaký střídání. Alespoň někoho jiného takhle hledat nebude.
Jí prostě vyhovuje, že mě má jako nejlepšího kamaráda, který jí rozumí, se kterým si vyjde a se kterým má občas to uspokojení, který jí na samotě chybí a občas se chce chovat jako pár, přeci jenom jí to taky chybět bude.
Můj názor je prostě ten, že jí to takhle vyhovuje z toho důvodu, že nemyslí na tu minulost, neužírá se tím, nemyslí na to, co bylo, není vázána, ale je vlastně sama. Pokud je sama, tak nad tím nepřemýšlí, pokud není, tak po čase ano a to nechce. Proto se snaží takhle ten vztah udržet co nejdéle, se mnou být nemůže, protože po čase bude chtít být zase sama a nemůže mě takhle držet věčně, proto mi dává volnost najít si partnerku, se kterou budu šťastný, protože ví, že mi nemůže dát to, co chci a to vztah, který někam bude směřovat. Prostě by to mezi námi bylo takhle stále dokola a možná takhle doufá, že jí čas prostě konečně ukáže, co si má vybrat, jestli svobodu nebo být se mnou.
To je můj pohled na to, podotýkám, že nedoufám už v nic, řekl jsem si přátelé a je čas hledat jinde, jen je to názor na to, jak se chová a co říká. Vydává smíšené signály.
Vím, že mě máte za blbce, jen uvažuji podle mého logicky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky