Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych od toho dala ruce pryč..
když ti lže p takový krátký době, a nechává si potvrdit alibi u kámoše… jako kvůli kámošce?? kdyby to byla kámoška, tak tě klidně představí právě proto, aby jsi byla v klidu a viděla, že to není nic víc. Když ti takhle lže ted, co tě čeká za 5 let?? Ser na něj, nebo se budeš jedině trápit. Já jsem taky zustala s holkou sama a dlouho trvalo než jsem si našla přítele, ale je fakt že jsem celkem náročná a nezačnu si s každym. Musí mít charakter a to má hoooodně málo chlapů. Teda těch, co nejsou zadaní. Takže hlavu vzhuru, urcite najdes jiného a lepšího
@Pomka píše:
@kočička Evička takhle přesně kamarádství vypadá, ale vem si, že tam bude v opačném případě protějšek, kterému právě toto kamarádství bude vadit? Já bych se kamaráda nevzdala, naopak bych to před přítelem pravděpodobně začla tutlat, aby mu to právě nevadilo.
já bych se kamaráda taky nevzdala, ale snažila bych se udělat všechno proto, abych svému partnerovi ukázala, či dokázala, že je to můj kamarád, že může kdykoliv přijít, jít s náma, nebo tak něco. Ale pokud tají kamarádku, která jej chce, tak by měl pochopit, že je nefét kvůli ní lhát s tou schůzkou o to víc. Pokud by ji jako kamarádku bral, mohl partnerce nabídnout, ať jde taky na pivo a třeba spoléhat, že když to není tajný, že ani jít chít nebude.
Jenže já se kvůli němu musela vzdát většiny kamarádů…nesnese muže v mé blízkosti…a když náhodou tak mi to omlátí o hlavu…a o to víc mě to štve..a navíc ano vadí mi ona, protože kdyby normál kamarádka tak ok pochopím, ale holka která ho roky svádí, miluje-tak to pardon by vadilo asi každému..ano kamaráda neznám-vyhledala jsem ho jen proto abych se dozvěděla názor proč mě přítel utajuje jak milenku…bohužel moc řešení nemám…prásknout jeho kamaráda kterej mi otevřel oči? to se nedělá…a bohužel jít jako náhodou kolem také nemůžu..navíc nevím zda bych to dokázala..
Pokud ma potrebu hledat u kamaradky neco co nenajde u tebe, tak to asi tezko zmenis. Posli ho k vode a najdi si nekoho kdo si te bude vazit a nebude ti lhat a jeste z tebe delat blbou.
@Anonymní píše:
Jenže já se kvůli němu musela vzdát většiny kamarádů…nesnese muže v mé blízkosti…a když náhodou tak mi to omlátí o hlavu…a o to víc mě to štve..a navíc ano vadí mi ona, protože kdyby normál kamarádka tak ok pochopím, ale holka která ho roky svádí, miluje-tak to pardon by vadilo asi každému..ano kamaráda neznám-vyhledala jsem ho jen proto abych se dozvěděla názor proč mě přítel utajuje jak milenku…bohužel moc řešení nemám…prásknout jeho kamaráda kterej mi otevřel oči? to se nedělá…a bohužel jít jako náhodou kolem také nemůžu..navíc nevím zda bych to dokázala..
prásknout kamaráda nemůžeš, to by nebylo fér. Ale pokud budeš vědět, kam šli, tak to bych tam zašla, jakože náhodou. Mně se jednou stala taková věc s mým ex…už ke konci vztahu se vymluvil už ani nevím na co, myslím že jede s mladým na hokej někam mimo Brno a že dojede za dva dny. V pátek „objel“ a já v sobotu byla autem něco vyřizovat ve městě. Jedu už domů a stavila jsem se v jedné hospodě pro cigarety. V životě jsem v té hospodě nebyla, byla to zapadlá putyka v místech, kde jsem nejezdila. Vlezu dovnitř, jdu k pultu pro ty cigarety a ejhle, můj ex ožralej s nějakou babou, ze které vypadlo, že už chlastají od pátku a hlavně ona nechápala, kdože to jako jsem. Ten čučel…dneska ji má za ženu ![]()
Můžu se zeptat, kolik mu je let? Třeba si jen myslí, že ho miluje (chlapům to dělá dobře
) a kdyby opravdu jo, tak nevím, proč ti to říká… Měl by tě just s ní seznámit, abys přestala mít pochyby…
@Anonymní píše:
Protože mi to sám řekl..
To je teda zvláštní týpek.. - kdyby to byla kamarádka, se kterou se mermomocí chce scházet, tak by Ti přece neříkal, že ho ona miluje.. To by Ti řekl asi jen v případě, že by chtěl abys žárlila, nebo je trošku pomalejší a nedochází mu to? Že budeš asi trochu nesvá, když bude chodit do hospůdky s babou, která ho miluje? ![]()
Že Tě nechce seznámit s rodinou je trochu zvláštní, nicméně půl rok zas není tak dlouhá doba..Kdo ví, co je v jejich rodině zvykem, třeba jsou jeho rodiče starosvětští a jakmile by domů přivedl babu, začali by chystat svatbu
. Nebo by třeba nepřekousli, že si jejich klouček nabrknul babu s dítětem..
. Jako co se děje v jeho rodině nevíš..
Trošku zvláštní mi i připadá, že sis našla tajně jeho kamaráda na facebooku na vyzvídaní
Hi.. kolik je Vám let?
Jestli je to jeho kámoš, tak mu to určitě řekne, že sis ho na fcb přidala ne? Leda, že by to tak dobrý kamarád nebyl, a takový „nepříliš“ dobrý kamarád Ti zas může věšet bulíky na nos..
Jako nevím, je to docela zvláštní situace.. Co ses teda od toho kamaráda dozvěděla? Proč Tě chlap nechce seznámit s jeho kamarády a rodinou?
@Anonymní píše:
No tak navíc se z něj vyklube žárlivec a od těch ruce pryč…
@Anonymní píše:
Nemusela. Žádný chlap za svobodu nestojí a normální to vyžadovat nebude.
Je mu 33 let…co jsem ho potkala byl pro mě naprostým ideálem…neuvěřitelně hodný, přijmul malého a navíc jsme si strašně naprosto ve všem rozuměli a měli stejné názory aplány do budoucnosti..ano trošku pomalejší je nebo ani ne pomalejší, ale divné chování občas má..jelikož to bylo tak perfekt tak jsem stále nemohla zkousnout, že mě nechce představit lidem pro nj důležitým…napadalo mě spousta věcí a on mi oznámil jeden z důvodů proč mě domu nevezme, že rodiče nevědí, že kouřím a že ostatní důvody řešit nebude…že to přijde..proto jelikož mi na nás tak moc záleželo jsem si našla na fcb jeho kamaráda a snažila se to zjistit přes něj…napadla mě i možnost že mi lže ten kamarád a ne přítel, ale v tu chvilku když jsem napsala příteli rypavou sms o sobotě tak mi volal ten jeho kamarád že mu přítel volal a požádal ho o krycí sms…ten kamarád o té sms nevěděl co jsem psala příteli ode mě tak zase jak by to zjistil? ano vím nebylo dobré to řešit přes kamaráda, ale mě to trápilo a neustále sme se kvůli tomu hádali a byl to začátek konce…a když přes přítele to nejde tak jsem to zkusila takhle…jediná možnost jak zjistit pravdu je, že poprosím někoho ze známých aby jen třeba do hospůdky šel koupit cigarety a zjistil jestli je tam s holkou ci klukem…pokud holka pak mi lže on a pokud s klukem pak lže kamarád…jedině tak to asi zjistit…
@Anonymní píše:
Je mu 33 let…co jsem ho potkala byl pro mě naprostým ideálem…neuvěřitelně hodný, přijmul malého a navíc jsme si strašně naprosto ve všem rozuměli a měli stejné názory aplány do budoucnosti..ano trošku pomalejší je nebo ani ne pomalejší, ale divné chování občas má..jelikož to bylo tak perfekt tak jsem stále nemohla zkousnout, že mě nechce představit lidem pro nj důležitým…napadalo mě spousta věcí a on mi oznámil jeden z důvodů proč mě domu nevezme, že rodiče nevědí, že kouřím a že ostatní důvody řešit nebude…že to přijde..proto jelikož mi na nás tak moc záleželo jsem si našla na fcb jeho kamaráda a snažila se to zjistit přes něj…napadla mě i možnost že mi lže ten kamarád a ne přítel, ale v tu chvilku když jsem napsala příteli rypavou sms o sobotě tak mi volal ten jeho kamarád že mu přítel volal a požádal ho o krycí sms…ten kamarád o té sms nevěděl co jsem psala příteli ode mě tak zase jak by to zjistil? ano vím nebylo dobré to řešit přes kamaráda, ale mě to trápilo a neustále sme se kvůli tomu hádali a byl to začátek konce…a když přes přítele to nejde tak jsem to zkusila takhle…jediná možnost jak zjistit pravdu je, že poprosím někoho ze známých aby jen třeba do hospůdky šel koupit cigarety a zjistil jestli je tam s holkou ci klukem…pokud holka pak mi lže on a pokud s klukem pak lže kamarád…jedině tak to asi zjistit…
Tak ten kamarád Ti nemá důvod lhát, že s ním nejde, že jede pryč.. proč by to dělal? Co by z toho měl? Jestli chceš do hospody někoho poslat, pošli tam někoho, koho tvůj přítel zná - a ať si ten někdo dá záležet aby tvého přítele potkal a pozdravil ho - čekám, že v tu chvíli kdy ho nějaká tvoje kamarádka pozdraví - „Jééé ahooj Pavle, co ty tady? " a bude tam sedět s babou, hned Ti bude nejspíš psát či volat aby Ti to "vysvětlil“ dříve než kamarádka.. Jak víš v jaké hospodě budou? Aby tam vůbec byl..
. Třeba jdou s kámoškou bůhví kam..
Jako kamarád Ti klidně může kecat, ale zrovna v tom, že s ním v sobotu kamarád nejde myslím nemá důvod lhát. Leda, že by to nebyl kamarád přítele ale jeho nepřítel, který mu chce za každou cenu uškodit.. ![]()
Jako ale furt mi vrtá hlavou, že by mu to ten jeho kámoš neřekl - že sis ho přidala na fcb, co si po něm chtěla atd.. Mám vážné pochybnosti o tom, jestli je to vůbec jeho kamarád.. ![]()
(Třeba zkouší oni dva Tebe, jestli tam vyšleš někoho špehovat
)