Jsem mimo já nebo manžel? Nákupy

29
2.11.12 10:45

Jsem mimo já nebo manžel ?

Mám takový dotaz. Nevím jestli jsem objektivní nebo ne, tak potřebuji nestranný názor. Manželovi jsem Xkrát řekla, že pokud jede ráno plavat, tak jestli může v Penny nakoupit takové ty těžší věci - mlíka, brambory, džusy, apod. Normální nákup si dělám sama, než bych mu to vysvětlila, tak si to radši koupím sama. Ráno byl plavat a ani se nenamáhal se zeptat, jestli něco nepotřebuju. Vím, že jsem mu to mohla říct a připomenout…Když se vrátil (já jsem si už mezitím nakoupila ty menší věci, měla jsem to při cestě ze školy), tak jsem mu řekla: Taky jsi mohl nakoupit!" A on:" Stačilo říct, zase jen vyvoláváš hádky…". Je normální mu to pokaždé připomínat, taky doma jí a vidí, že došlo mlíko…Jsem už unavená myslet i za někoho, kdo je dospělý a žije ve společné domácnosti. Chci po něm hodně nebo by takovéhle věci mohl chlap pochopit, zapamatovat si a dokonce i udělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
2.11.12 10:48

Za mě- je to normální, chlapi přemýšlí fakt jinak a myslím že tím že mu to připomeneš se Ti nic nestane a on to pak určitě splní. Toto mě taky přijde jako vyvolání zbytečné hádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661

No, školy na to nemám, ale ano, připadá mi normální, že pokud po manželovi (nebo po tříleté dcerce :lol:) něco chci, musím to prostě připomínat pořád.
Na tvém místě se přestanu rozčilovat, přijmu nákupní „tupost“ svého manžela jako holý fakt a zařídím se jinak. Třeba tak, že pokud vím, že půjde ráno plavat, napíšu mu nákupní seznam a přišpendlím mu ho k plavkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

Objektivně :D moc to hrotíš, píšeš, že si radši nakupuješ drobné věci sama, a on nemá problém s tím nakoupit, když mu to připomeneš :nevim: já v tom problém nevidím, chlapům se takové věci hold připomínat musí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.11.12 10:49

U nás naprosto normální, tomu mému píšu seznam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319

Tak u nás jsem to já, kdo kontroluje zásoby, přijde mi zbytečné, aby dva dělali totéž, taky bysme pak mohli zbytečně oba nakoupit to samé, takže manželovi dám seznam a řeknu mu, aby to nakoupil, on mi řekne, kdy může (nebo já jemu, do kdy to potřebuju) a jsme domluvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131

No čekat od chlapa, že si všimne, že něco došlo, tak už jsme doma umřeli hlady :mrgreen: :mrgreen: Je to normální, pokud něco chceš, tak mu to řekni, a nečekej, že si všimne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2113

Myslim, ze jsi mimo ty.

Ja nevim, ale u takovych diskuzi me napada, jestli zakladatelka ceka, ze se utvori nejaka hromada uzivatelek e-mimina a pujde manzelovi promluvit do duse?

Normalne si to spolu vyrikejte, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351

Podle mě si to chlap nezapamatuje… Já mam na lednici papír, kam oba píšeme, co došlo a jde nakupovat s papírkem, jinak by toho přinesl půlku nebo úplně zapoměl…
Ale většinou na tyhle větší nákupy jezdíme spolu (přece jenom džusy, mlíka atd nekupujem každej den) Vezmem karton a je na čas pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.12 10:50

Mohl by to pochopit, zapamatovat si a dokonce i udělat, to by fakt mohl, to by bylo super, leč skutečnost je taková, že je to u většiny chlapů sci-fi. Takže v rámci spokojených vztahů stále připomínat a říkat, můj manžel je poklad, kdž tu někdy čtu o těch jiných chlapech, tak poklad nevyčíslitelné hodnoty :mrgreen: vozí malou ráno do školky, ochotně nakoupí, co mu řeknu, pomáhá, ale že by sám postřehl, že dochází mléko nebo se mě ráno ptal, jestli nedocházé mléko a má ho koupit, to ani omylem, taky by na mě asi čučel jak sůva z nudlí s dotazem, proč jsem mu neřekla, že má mléko koupit, když jsem věděla, že pojede do obchodu.
Prostě to neřeš a připomínej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469

Tak možná to vidí, ale chlapi jsou letadla, tem můj je to samý, včera mi volá z města(hodku poté, co 5 minut koukal do lednice),jestli má něco koupit? A na tuhle větu, vyvoláváš hádky, odpovídam ano, protože diskuse tříbí smysly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837

U nás je to stejné. Vidí, že není co jíst. Nic. Vidí, že je plnej odpaďák. Nic. Cítí, že je posraný dítě. Nic. atd. atd. Kolikrát ty odpadky dám před dveře, aby o ně zakopnul, dá je nastranu a nechá je tam. Hadry má všude, rozhodnu se je neuklízet, tak jsou za pár dní neskutečné hromady…on to asi nevnímá, nevidí, když mu to řeknu, tak má řeči, ale byl takový vždy, takže starého psa novým kouskům nenaučíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123

Já mám opačný názor, je to asi tím, že mám skvělýho chlapa, ale můj chlap by mi poslal ještě z obchodu sms, jestli koupil všechno :palec: Očekávat, že nakoupí těžší věci, když jede autem za zábavou, mi teda jako vyvolávání hádky nepřijde. Ale asi to má každej vztah a domácnost zavedený jinak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5164
2.11.12 10:51

:mrgreen: promiň, ale ano, chceš po něm hodně. Chlap je v podstatě další dítě, všechno se mu musí říkat x-krát, neustále připomínat. Sám od sebe si ničeho nevšimne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
2.11.12 10:53

Tak má odpověď na tvou poslední otázku: ANO chceš toho hodně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie