Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nečtu odpovědi, ale u nás to funguje tak, že máme v kuchyni permanentně papírky s tužkou, kam píšeme, co dochází. A když jde chlap kolem, vidí to, může to koupit.
To by možná vaše hádky vyřešilo.
Prostě co jím/piju a dochází to, automaticky to napíšu. A když to uvidí, třeba se naučí to kupovat automaticky. ![]()
Jé holky díky za tuhle diskuzi, fakt se bavím..myslela jsem, že ten natvrdloň obecný co se mnou žije je ojedinělý druh a ono neee:-) udělaly jste mi takovou radost ![]()
@H1 píše:
Zají mavé téma, problém bude v tom že bys ráda aby chlap koupil těžké věci až uvydí že to dochází automaticky sám od sebe…
Bohužel spousta chlapů tohle prostě nemá…
To mě připomíná sebe. Ráno sem dělal ženě kafíčko i s mlékem:)
Mléko došlo, tak sem krabici vyhodil..
Pak jsem si řekl, že bych mohl udělat palačinky na oběd.
Mezitím jsem dělal doma něco na počítači.
A pak jsem šel vařit.
Tak jsem si pak vzal recepis a hledal ingredience. No a jak trubka jsem čučel
do lednice kde máme mlíko.. Prolezl jem celou lednici a mlíko nikde. A měl jsem pocit že jsem ho ráno viděl.. No jasně! Vždiť mě došlo a já krabyci vyhodil..
No nic, tak jsem musel na nákup. Spokojeně jsem nakoupil. A jdu teda vařit. A hle my vlastně nemáme ani vajíčka, tak že znova do obchodu..
Jen postřeh z praxe že my to někdy nevidíme. A to nehledě na to, jestly chceme doma něco dělat, nebo na to dlabem.. To už je o něčem jiným.
Tak teď jsem se pobavila!!
Manžel se zvědavě vedle mě ptal, čemu se směju, tak jsem mu to musela číst. ![]()
Je to normální
a myslím, že to není ani tak „typicky chlapské“, je to spíš o povaze člověka. někdo je víc roztržitý, míň všímavý, myšlenkama někde jinde…a pak si nevšimne, zanedbá, zapomene…taky se mi to občas stává.
zkuste si o tom někdy vklidu promluvit (když to nebude zrovna aktuální - to by zase vyvolalo hádku)