Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak teď se mi stala taková hnusná věc… Chystáme se s manželem na takovou pěknou chvilku, všechno bylo tak hezký, než nademnou strnul a řekl mi, že ze mě cítí něco úplně jiného, že jinak chutnám a pak na mě asi tak 3 minut nehybně civěl, jak kdybych ho podváděla. Jsem doma s devítiměsíčním synem a na takový věci teda fakt nemám čas a přes den ani chuť. Předevčírem jsem dobrala vaginální antibiotika kvůli výtoku, tak mu povídám, že je to asi z toho, jenže zase civěl. Nevěří mi, nebo co. Nevim, jestli mám brečet nebo ječet. Nejradši bych ho zmlátila. Celý dny už tolik měsíců v kuse jsem na tom pitomym stereotipu s malym, vařim, uklízím jak debil a teď tohle??
Spíme spolu skoro svátečně, mám toho dost! Poraďte, může to být těmi antibiotiky? Nemůžu to na netu nikde najít. Nebo že bych to ještě neměla přeléčené? Rozhodně teda ale nezahýbám
… Ach jo! ![]()
Obrátila bych to proti němu a zeptala se, kde zkoušel něco jiného, že na tebe zapomněl
Mě se teda mění chuť v průběhu cyklu i v průběhu roku docela extrémně (teda manžel říkal
), ale nikdy mu to nepřipadalo divný… asi má víc zkušeností než ten tvůj ![]()
ale podle mě to bude tou léčbou. ne tím, že by to bylo nedoléčené, ale tím, že po těch atb se ti ještě neobnovila ta původní mikroflora
To si dělá legraci ten tvůj ne?…ach jo, ty chlapi
Hele je úplně jasný, že chuť sekretu ovlivňuje tisíc věcí, samozřejmě prášky, antibiotika, co sníš, co vypiješ, množství alkoholu, nevhodný sprchový gel atd. atd. Přesně takhle reaguje i tělo chlapa a chuť jeho spermatu. Každej chlap podle toho co sní nebo vypije má odlišnou chuť spermatu, jeden chlap může mít různé chutě spermatu v závislosti na výše zmíněných faktorech a stejně tak ženská. Tak to prosím tomu svému vysvětli, protože má v hlavě asi nastláno
to jsem se rozčílila i za tebe právě ![]()
@katerinaprace píše:
Popravdě teda nevim, co mám dělat… teď je tady ticho
Ale to je normalni. je to jak se spermatem.
Ja kdyz jim vice sladkyho, chutnam vic do sladka a kdyz mam bolehlav a beru na to pilule tak jsme zase horka. ![]()
Chlap dela z komara velblouda. Ze mu to vzkazuju ![]()
@katerinaprace Ahoj,zkus se zeptat svojí gynekoložky a když to tak bude-tou léčbou, tak ať ti pro něj napíše potvrzení
a to ti řikam, jak nedá jako omluvu pořádnou kytku a romantickou večeři, tak bych mu už ochutnat nedala ![]()
@slunicko83 Právě je mi to divný, páč jsme spolu už pomalu šest let, ale tohle teda zažívám poprvé. To, že se to mění jemu podle jídla a tak, to vim, ani mi proto nepřijde nijak divný, že to u mě nejspíš funguje stejně, ale tohle teda ani muselo být silně jiné, když mi tohle řekl… no nevím, s*re mě. Už bulim!
@Ťutina píše:
@katerinaprace Ahoj,zkus se zeptat svojí gynekoložky a když to tak bude-tou léčbou, tak ať ti pro něj napíše potvrzenía to ti řikam, jak nedá jako omluvu pořádnou kytku a romantickou večeři, tak bych mu už ochutnat nedala
No, to mě taky napadlo, že zavolám na gyndu, ale sama bych si snad připadala trapně, že doma řešíme takovou logickou věc ![]()
Natáh se na gauč a už chrápe… takže nic nevyřešim. Asi nás čeká tichá domácnost… Ještě mi tak chybí, aby se vybavoval s kamáradama, jak se mu doma ku*vim… Že ho to vůbec napadá, v srpnu jsme měli svatbu! ![]()
@katerinaprace nebreč holka…ach jo.. bych ty chlapi někdy nakopla fakt.. Zkus mu to říct, třeba to ani neví že i jemu se mění chuť spermatu, že to máš prostě stejně. Třeba ho to ani nenapadlo v životě a bude koukat jak puk… Ty jo, co si jako myslí? že jsi doma na mateřský a máš málo práce, tak ti přes oběd ťukaj na okno milenci ne?..zkus mu to logicky vysvětlit, že je to prostě těma práškama teď a že samozřejmě mikroflóru a chuť svojí frndy opravdu ovlivnit neumíš
bude líp uvidíš ![]()
Mela by jsi byt spis urazena ty nez on. Pokud jsi brala nejake leky, je to docela jasne, ze chutnas jinak.
Tvuj chlap je natvrdlej, pokud bude i dal, zeptej se ho, s cim konkretne ma problem? Nejake nicnerikajici pohledy a ticha domacnost, se chova jak decko.
A nebrec.