Nevěřila jsem mu a teď vyšla pravda najevo

Anonymní
31.10.12 15:00

nevěřila jsem mu a ted vyšla pravda na jevo

Ahoj holky potřebovala bych radu před pár měsíci když jsem otěhotněla tak mi začala psát nějaká holka že spí s mím mužem a tak dost mě to deptalo a několikrát jsem zkončila v nemocnici.Pak jsem zjistila že je taky těhotná tak jsem se se svím mužem pohádala a i přez to že mě ujištoval že to není pravda jsem mu řekla at se odstěhuje :( no a ted jsem se dozvěděla že to malí co čeká mího muže být nemůže. Vím že si asi říkáte že jsem hloupá ale holka zahlcená hormonama moc nepřemýšlí navíc to co mi psala bylo tak hrozné že jsem bohužel uvěřila nemohli byste mi poradit jak to všechno napravit pokud to ještě půjde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
31.10.12 15:03

No jak, nenapravis to tady s nama, ale s manzelem!!! Takze se omluvit, vse vysvetlit, svest na tehotenske hormony… ale kdyz se na to divam z pohledu toho chlapa, byla bych hoooodbe nastvana, zklamana a urazena! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
31.10.12 15:06

Kašli na emimino a jdi se kát manželovi. Bude to chtít hodně velkou omluvu. A dej mu pak čas, nečekej, že ti skočí kolem krku, jakmile se mu omluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.10.12 15:09
@montchitchi píše:
Kašli na emimino a jdi se kát manželovi. Bude to chtít hodně velkou omluvu. A dej mu pak čas, nečekej, že ti skočí kolem krku, jakmile se mu omluvíš.

Přesně tak..Budeš se asi muset hodně snažit, ale věřím, že ti bude vše odpuštěno a budete šťastní.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9649
31.10.12 15:09

To je jak nas pes - kdyz ho mame na rukou vrci a steka jako urvany, ale na zemi stahne ocas a schova se za nohy!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.12 15:25

Já vím že jsem to všechno pokazila jenže tenkrát mi psala takový věci že se tomu nedalo nevěřit a já bohužel reagova tak jak jsem neměla. :,(

• Citovat
  • Upravit
4692
31.10.12 15:33
@Anonymní píše:
Já vím že jsem to všechno pokazila jenže tenkrát mi psala takový věci že se tomu nedalo nevěřit a já bohužel reagova tak jak jsem neměla. :,(

Bude to chtít hodně velkou omluvu a pak čekat, jak se muž rozhodne. Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
31.10.12 15:37

No tak to, co tady pises nam, bych rekla manzelovi a nasypala si popel na hlavu…
ale jak uz tady nekdo psal, necekej, ze ti hned skoci kolem krku, pokud jsi ho donutila odstehovat se kvuli necemu, co se nezaklada na pravde…

za sebe si neumim predstavit, ze bych neverila svemu manzelovi, ale nejaky cizi zensky… ale nikdy jsem v teto situaci nebyla tak tezko soudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.10.12 15:49

No a jak to teď mezi vámi vypadá? on je vyhozený, odstěhovaný? Jak jsi najednou přišla na to, že to dítě být jeho nemůže, to už se narodilo a došlo na testy otcovství?
Nebo se ti to zkrátka rozleželo a máš strach z budoucnosti a najednou ti přijde, že to vlastně nemohla být pravda?
Pokud to chceš dát s chlapem zase do kupy, budeš mu to muset říct, žádná jiná rada neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
31.10.12 15:56

Urážky a související příspěvky mažu, anonymní uživatelka (Vandisuke) už dostala pokárání před pár hodinami, nyní blokuji.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.12 16:03

To musí být hodně těžká situace… ale jak už řekly holky, s náma tady nic nevyřešíš… je potřeba se sejít s ním a vyjasnit si to. Pro dítě by to měl pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.12 16:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebovala bych radu před pár měsíci když jsem otěhotněla tak mi začala psát nějaká holka že spí s mím mužem a tak dost mě to deptalo a několikrát jsem zkončila v nemocnici.Pak jsem zjistila že je taky těhotná tak jsem se se svím mužem pohádala a i přez to že mě ujištoval že to není pravda jsem mu řekla at se odstěhuje :( no a ted jsem se dozvěděla že to malí co čeká mího muže být nemůže. Vím že si asi říkáte že jsem hloupá ale holka zahlcená hormonama moc nepřemýšlí navíc to co mi psala bylo tak hrozné že jsem bohužel uvěřila nemohli byste mi poradit jak to všechno napravit pokud to ještě půjde.

a on tě ubezpečil o tom, že dítě není jeho, nebo o tom, že s ní nic neměl. V tom je totiž rozdíl. Asi bych si přesto zjistila co je to za holku a proč to udělala, protože možná zjistíš, že s ní nevěrnej byl, jen to dítě není jeho. To já jen až se budeš kát, aby se neomlouval ten „nepravej“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.12 16:39

Neodstěhoval ale moc spolu nemluvíme spíš je víc v práci než doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.12 16:44

Vím že s ní něco měl ještě než mě poznal ale co si začal se mnou tak to sní zkončil.

• Citovat
  • Upravit
31.10.12 16:53
@Anonymní píše:
Vím že s ní něco měl ještě než mě poznal ale co si začal se mnou tak to sní zkončil.

tak s ním promluv, vysvětli mu, že tě ty její info natolik rozhodily, že jsi se zachovala unáhleně, určitě to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí