Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako bych slyšela toho svého
Můj a já bychom se tomu ale šíleně nasmáli, což u vás asi neproběhlo, že? ![]()
to je jak z nějakého vtipu.
to chápu, že tě naštvalo a urazilo. ale obávám se, že mu to možná prostě nedoklaplo, že to je drobet sobecké..
Nojo, tvoje chyba, ze to nestihnes ![]()
Vtip. Chlap si proste obcas chce jen vysypat pytel, no holt je na zensky, jestli do toho jde nebo ne.
Jj když chce chlap tak ženská musí roztáhnout nohy a když chce ženská tak má prostě smůlu. jsou to chlapi. A podle mě byl prostě jen nadrženej tak přemýšlel jiným ustrojím než mozkem a to někdy chlapi ani neví co říká. Hlavu vzhůru, nic to nebylo, ale zamrzí to, to vím ![]()
Ps. tak jak píšou holky, byl to prostě jen blbej pokus o vtip, ale tebe omlouvá že si byla ospala a prostě sis to vyložila po svém ![]()
Já bych možná o půlnoci byla vděčná, že mu stačí ty 4 minuty a můžu jít spát. Vážně, občas manželovi zkrátka jen výjdu vstříc, co na tom? Dělám to z lásky. Zkrátka chce častěji. Ale záleží určitě na situaci…
Příspěvek upraven 31.10.12 v 11:07
Taky bysme se tomu nasmáli a navíc bychom to do budoucna používali jako formulku k zahájení milování: Mám zrovna čtyři minutky čas, jak jsi na tom ty?
Ale to je o povaze. Zakladatelko, jestli ti můžu radit, pusť to z hlavy, nic strašnýho se nestalo. ![]()
@Liduše píše:
Jako bych slyšela toho svéhoMůj a já bychom se tomu ale šíleně nasmáli, což u vás asi neproběhlo, že?
Když chlap přileze v noci, že chce sex a já toužím po sexu jen ve snu
,tak mu řeknu:Snad máš ruce ne? Nebo tě maminka zapomněla naučit, jak se používají?
![]()
Já bych to taky brala s rezervou.. My kolikrát takhle vtipkujeme dlouho ![]()
@Katka86 super věta, to musím zkusit říc, alespoň bude sranda
![]()
Tak si představte, co se mi včera stalo. Bylo už hodně po půlnoci a manžel chtěl sex. Byla jsem už hodně unavená, řekla jsem mu, že jestli by to nešlo další den a trochu dřív. A on, že by rád dnes, že by mu stačily klidně 4 minuty.

Povídám, že mně čtyři minuty teda nestačí a že je pozdě a jdu spát. A on odvětil, že jemu to přece nevadí, hlavně, že těch pár minut stačí jemu.