Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu, že se ti nechtělo. Já když už usínám, tak… Ale na druho stranu, vždycky můžeš zamumlat něco ve stylu - 4 minuty? touhle dobou? kdybys to stihl do minuty, tak možná jo, ale pak už usínám. ![]()
Taky se mi osvědčilo
sundat spodáry a říct chlapovi, at si teda pohne, at mám ten vopruz rychle za sebou. Ležet jak prkno a převracet oči v sloup. Tohle fakt zabere
Ale nedoporučuji to dělat často
A taky je nutnosti, aby měl chlap smysl pro humor ![]()
@Katka86
je fakt že by ho to odradilo ale mezi náma, jak by bylo Vám kdyby jste si chtěla povídat a on u toho dělal tohle ![]()
@LN13 píše:
@Katka86je fakt že by ho to odradilo ale mezi náma, jak by bylo Vám kdyby jste si chtěla povídat a on u toho dělal tohle
Tak já bych byla žena činu
, to by se pak holomek divil
![]()
@Anonymní píše:
Tak si představte, co se mi včera stalo. Bylo už hodně po půlnoci a manžel chtěl sex. Byla jsem už hodně unavená, řekla jsem mu, že jestli by to nešlo další den a trochu dřív. A on, že by rád dnes, že by mu stačily klidně 4 minuty.
Povídám, že mně čtyři minuty teda nestačí a že je pozdě a jdu spát. A on odvětil, že jemu to přece nevadí, hlavně, že těch pár minut stačí jemu.![]()
![]()
jeee to je dobry…to budu pouzivat…nevidim na tom nic zranujiciho..je to vtipny ![]()
U nás běžně používáme hlášku: „Hlavně rychle a potichu!“
Zakladatelko, jsou to chlapi, přece jen mají trošičku hloupoučký styl humoru, občas.
Můj muž by mi řekl, že stačí, když mu ho vykouřím. Příště se mu vysměj. A až bude zase loudit, tak mu řekni, že se Ti nechce, ale může Ti to rychle udělat pusou, že má asi čtyři minuty než usneš. ![]()
Tak vám dík.
. Asi mi scházel v tu hodinu už i smysl pro humor.
Zakl.
To jsou situace…
Miláčku, já bych…
Už spím, kšc!
Mi nevadí, že u toho budeš spát…
![]()
Taky si myslím, že to nemyslel nijak špatně, jen to řekl jak řekl a tys byla unavená, tak tě to naprudilo - sama asi víš, jak to mezi váma je ![]()
@Anonymní píše:
Tak si představte, co se mi včera stalo. Bylo už hodně po půlnoci a manžel chtěl sex. Byla jsem už hodně unavená, řekla jsem mu, že jestli by to nešlo další den a trochu dřív. A on, že by rád dnes, že by mu stačily klidně 4 minuty.
Povídám, že mně čtyři minuty teda nestačí a že je pozdě a jdu spát. A on odvětil, že jemu to přece nevadí, hlavně, že těch pár minut stačí jemu.![]()
![]()
Taky jsem kolikrat hrozne unavena a pritel chce, abych se mu plne venovala…tak mu reknu, ze jestli mu nevadi, ze u toho budu spat
a on, ze ne, ze at klidne spim
samozrejme to myslime ze srandy…ale holt kdybych nemela chut, tak bych i presto na to pristoupila…radeji „chvili“ vydrzim neusnout, nez aby byl druhy den protivny
![]()
Nemyslím, že to myslel nějak vysloveně špatně (však ženská může vždycky ne?
). Záleží na tom, jak to máte nastavený, někomu nedělá problém to „vydržet“, pro někoho je to ponižující a nepřekousnul by to. To si musíš sama nějak v sobě rozhodnout. Asi by i záleželo, jak se postaví on k tomu, když máš chuť ty a on je pekelně unavený, zda tě nějakým způsobem obslouží nebo máš zkrátka smolíka a odbude tě s tím, že musí ráno vstávat.
Pro některé ženy je to opruz, jiné natvrdo řečeno „rády podrží“. Já se o tom bavím s partnerkou zcela otevřeně. Upřímnost má sice občas úskalí, ale spíše je to ku prospěchu věci. Pro ní není problém podržet, nic to pro ní není. Jindy si to zase ona vynahradí..
@lihow píše:
Pro některé ženy je to opruz, jiné natvrdo řečeno „rády podrží“. Já se o tom bavím s partnerkou zcela otevřeně. Upřímnost má sice občas úskalí, ale spíše je to ku prospěchu věci. Pro ní není problém podržet, nic to pro ní není. Jindy si to zase ona vynahradí..
Takže tobě je šumák, že to partnerku nebaví a drží jen pro to, aby sis ty vypráznil měch, chápu dobře? ![]()
Me se jeste nestalo ze bych jen tak drzela, ale to ze se mi do toho nechtelo a nakonec to bylo supr, nebo minimalne velmi prijemne, tak to se mi stalo mockrat