Manžel mě ranil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lihow
31.10.12 12:29
@Katka86 píše:
Takže tobě je šumák, že to partnerku nebaví a drží jen pro to, aby sis ty vypráznil měch, chápu dobře? :mrgreen:

Chápeš to špatně. Psal jsem snad jasně, že se spolu o tom podrobně a upřímně bavíme, takže vím co cítí.

• Citovat
  • Upravit
lihow
31.10.12 12:30

A nikde neopíšu že jí to nebaví. Asi se budeš diit, ale ženy baví i občasný sex bez jejich orgasmu. I já jsem zažil milování bez ého udělání a žádná nuda to nebyla!!

• Citovat
  • Upravit
20662
31.10.12 12:31
@lihow píše:
Chápeš to špatně. Psal jsem snad jasně, že se spolu o tom podrobně a upřímně bavíme, takže vím co cítí.

NO ale snad si psal, že pro ní není problém podržet, ne :nevim: A pro mě podržet neznamená užívat si sexu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.10.12 12:31
@zrzana2 píše:
Me se jeste nestalo ze bych jen tak drzela, ale to ze se mi do toho nechtelo a nakonec to bylo supr, nebo minimalne velmi prijemne, tak to se mi stalo mockrat

jojo presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
31.10.12 12:32
@lihow píše:
A nikde neopíšu že jí to nebaví. Asi se budeš diit, ale ženy baví i občasný sex bez jejich orgasmu. I já jsem zažil milování bez ého udělání a žádná nuda to nebyla!!

V tom případě nedrží :nevim: :nevim: Jestli mám držet, tak proto že mě se mi prostě nechce, tudíž mě to ani nemůže bavit :think: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
31.10.12 12:33
@Katka86 píše:
NO ale snad si psal, že pro ní není problém podržet, ne :nevim: A pro mě podržet neznamená užívat si sexu :nevim: :nevim:

No psal, ale jako podržet to vypadá hlavně asi z mužského hlediska. Jí to prostě baví i když zrovna není, pře je pozdě nebo je to kratší..

• Citovat
  • Upravit
3832
31.10.12 12:35
@Paoloska píše:
Já bych možná o půlnoci byla vděčná, že mu stačí ty 4 minuty a můžu jít spát. Vážně, občas manželovi zkrátka jen výjdu vstříc, co na tom? Dělám to z lásky. Zkrátka chce častěji. Ale záleží určitě na situaci…Příspěvek upraven 31.10.12 v 11:07

Mě se taky včera po půlnoci nechtělo, ale nakonec to bylo fajn..Pravda, byly to asi 3minuty, ale i to stačilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
31.10.12 12:37
@lihow píše:
No psal, ale jako podržet to vypadá hlavně asi z mužského hlediska. Jí to prostě baví i když zrovna není, pře je pozdě nebo je to kratší..

Tak z mužského hlediska znamená podržet uplně něco jiného než z mého ženského hlediska :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
31.10.12 12:39

mužské hledisko

No tojo, z mužského hlediska se to snad ani nedá použít, to slovo-)))

• Citovat
  • Upravit
20662
31.10.12 12:46
@Paoloska píše:
Já bych možná o půlnoci byla vděčná, že mu stačí ty 4 minuty a můžu jít spát. Vážně, občas manželovi zkrátka jen výjdu vstříc, co na tom? Dělám to z lásky. Zkrátka chce častěji. Ale záleží určitě na situaci…

Tak to si hodná ženuška :mrgreen: .Pro mě to „vyjití“ vstříc není gestem lásky, ale že to většina dělá proto, aby byl ON spokojený a byl doma klid a nikdo neměl kecy :mrgreen: :mrgreen:
U nás je sex když máme chuť oba. A pracujeme na té chuti přez celý den, takže já se pak večer těším. A když se mi prostě nechce, tak se mi nechce. Chlap si klidně počká do druhého dne :mrgreen: Naštěstí v tomhle jsme za jedno a jsme spokojeni oba. A když už fakt nemůže vydržet :mrgreen: :mrgreen: tak to jde i jinak, než držet jak deska od stolu :lol: :lol: :lol: Ale nic proti, každý jsme jiný a jestli to někomu přijde jako důkaz lásky, tak klidně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
31.10.12 12:48
@Katka86 píše:
Tak to si hodná ženuška :mrgreen: .Pro mě to „vyjití“ vstříc není gestem lásky, ale že to většina dělá proto, aby byl ON spokojený a byl doma klid a nikdo neměl kecy :mrgreen: :mrgreen:
U nás je sex když máme chuť oba. A pracujeme na té chuti přez celý den, takže já se pak večer těším. A když se mi prostě nechce, tak se mi nechce. Chlap si klidně počká do druhého dne :mrgreen: Naštěstí v tomhle jsme za jedno a jsme spokojeni oba. A když už fakt nemůže vydržet :mrgreen: :mrgreen: tak to jde i jinak, než držet jak deska od stolu :lol: :lol: :lol: Ale nic proti, každý jsme jiný a jestli to někomu přijde jako důkaz lásky, tak klidně :mrgreen:

a tak by to mělo být :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
31.10.12 12:50
@Katka86 píše:
U nás je sex když máme chuť oba. A pracujeme na té chuti přez celý den, takže já se pak večer těším. A když se mi prostě nechce, tak se mi nechce. Chlap si klidně počká do druhého dne :mrgreen: Naštěstí v tomhle jsme za jedno a jsme spokojeni oba. A když už fakt nemůže vydržet :mrgreen: :mrgreen: tak to jde i jinak, než držet jak deska od stolu :lol: :lol: :lol:

Jsem. On je taky hodnej. A rozhodně u toho jenom nedržíme ;) Milujeme se i po 17ti letech manželství. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
31.10.12 12:53
@Paoloska píše:
Jsem. On je taky hodnej. A rozhodně u toho jenom nedržíme ;) Milujeme se i po 17ti letech manželství. :mavam:

my jsme taky hodní :mrgreen: a taky se milujem.tak hlavně, aby nám to vydrželo až do diamantové svatby :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
31.10.12 14:57
@Anonymní píše:
Tak si představte, co se mi včera stalo. Bylo už hodně po půlnoci a manžel chtěl sex. Byla jsem už hodně unavená, řekla jsem mu, že jestli by to nešlo další den a trochu dřív. A on, že by rád dnes, že by mu stačily klidně 4 minuty.
Povídám, že mně čtyři minuty teda nestačí a že je pozdě a jdu spát. A on odvětil, že jemu to přece nevadí, hlavně, že těch pár minut stačí jemu. :? :? :?

ja myslim, ze to byl for, ale i tak doufam, ze jsi mu nedala!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
31.10.12 15:37

Hele příště mu řekni tenhle vtip
„víš proč je některým ženám v posteli zima…Protože leží pod nulou :mrgreen: “

nic to neznamenalo, určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit