Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nikde neopíšu že jí to nebaví. Asi se budeš diit, ale ženy baví i občasný sex bez jejich orgasmu. I já jsem zažil milování bez ého udělání a žádná nuda to nebyla!!
@lihow píše:
Chápeš to špatně. Psal jsem snad jasně, že se spolu o tom podrobně a upřímně bavíme, takže vím co cítí.
NO ale snad si psal, že pro ní není problém podržet, ne
A pro mě podržet neznamená užívat si sexu
![]()
@zrzana2 píše:
Me se jeste nestalo ze bych jen tak drzela, ale to ze se mi do toho nechtelo a nakonec to bylo supr, nebo minimalne velmi prijemne, tak to se mi stalo mockrat
jojo presne tak
@lihow píše:
A nikde neopíšu že jí to nebaví. Asi se budeš diit, ale ženy baví i občasný sex bez jejich orgasmu. I já jsem zažil milování bez ého udělání a žádná nuda to nebyla!!
V tom případě nedrží
Jestli mám držet, tak proto že mě se mi prostě nechce, tudíž mě to ani nemůže bavit
![]()
@Katka86 píše:
NO ale snad si psal, že pro ní není problém podržet, neA pro mě podržet neznamená užívat si sexu
![]()
No psal, ale jako podržet to vypadá hlavně asi z mužského hlediska. Jí to prostě baví i když zrovna není, pře je pozdě nebo je to kratší..
@Paoloska píše:
Já bych možná o půlnoci byla vděčná, že mu stačí ty 4 minuty a můžu jít spát. Vážně, občas manželovi zkrátka jen výjdu vstříc, co na tom? Dělám to z lásky. Zkrátka chce častěji. Ale záleží určitě na situaci…Příspěvek upraven 31.10.12 v 11:07
Mě se taky včera po půlnoci nechtělo, ale nakonec to bylo fajn..Pravda, byly to asi 3minuty, ale i to stačilo ![]()
@lihow píše:
No psal, ale jako podržet to vypadá hlavně asi z mužského hlediska. Jí to prostě baví i když zrovna není, pře je pozdě nebo je to kratší..
Tak z mužského hlediska znamená podržet uplně něco jiného než z mého ženského hlediska
![]()
No tojo, z mužského hlediska se to snad ani nedá použít, to slovo-)))
@Paoloska píše:
Já bych možná o půlnoci byla vděčná, že mu stačí ty 4 minuty a můžu jít spát. Vážně, občas manželovi zkrátka jen výjdu vstříc, co na tom? Dělám to z lásky. Zkrátka chce častěji. Ale záleží určitě na situaci…
Tak to si hodná ženuška
.Pro mě to „vyjití“ vstříc není gestem lásky, ale že to většina dělá proto, aby byl ON spokojený a byl doma klid a nikdo neměl kecy
![]()
U nás je sex když máme chuť oba. A pracujeme na té chuti přez celý den, takže já se pak večer těším. A když se mi prostě nechce, tak se mi nechce. Chlap si klidně počká do druhého dne
Naštěstí v tomhle jsme za jedno a jsme spokojeni oba. A když už fakt nemůže vydržet
tak to jde i jinak, než držet jak deska od stolu
Ale nic proti, každý jsme jiný a jestli to někomu přijde jako důkaz lásky, tak klidně ![]()
@Katka86 píše:
Tak to si hodná ženuška.Pro mě to „vyjití“ vstříc není gestem lásky, ale že to většina dělá proto, aby byl ON spokojený a byl doma klid a nikdo neměl kecy
![]()
U nás je sex když máme chuť oba. A pracujeme na té chuti přez celý den, takže já se pak večer těším. A když se mi prostě nechce, tak se mi nechce. Chlap si klidně počká do druhého dneNaštěstí v tomhle jsme za jedno a jsme spokojeni oba. A když už fakt nemůže vydržet
![]()
![]()
![]()
Ale nic proti, každý jsme jiný a jestli to někomu přijde jako důkaz lásky, tak klidně
a tak by to mělo být
![]()
@Katka86 píše:
Tak to si hodná ženuška.Pro mě to „vyjití“ vstříc není gestem lásky, ale že to většina dělá proto, aby byl ON spokojený a byl doma klid a nikdo neměl kecy
![]()
U nás je sex když máme chuť oba. A pracujeme na té chuti přez celý den, takže já se pak večer těším. A když se mi prostě nechce, tak se mi nechce. Chlap si klidně počká do druhého dneNaštěstí v tomhle jsme za jedno a jsme spokojeni oba. A když už fakt nemůže vydržet
![]()
![]()
![]()
Jsem. On je taky hodnej. A rozhodně u toho jenom nedržíme
Milujeme se i po 17ti letech manželství. ![]()
@Paoloska píše:
Jsem. On je taky hodnej. A rozhodně u toho jenom nedržímeMilujeme se i po 17ti letech manželství.
my jsme taky hodní
a taky se milujem.tak hlavně, aby nám to vydrželo až do diamantové svatby
![]()
@Anonymní píše:
Tak si představte, co se mi včera stalo. Bylo už hodně po půlnoci a manžel chtěl sex. Byla jsem už hodně unavená, řekla jsem mu, že jestli by to nešlo další den a trochu dřív. A on, že by rád dnes, že by mu stačily klidně 4 minuty.
Povídám, že mně čtyři minuty teda nestačí a že je pozdě a jdu spát. A on odvětil, že jemu to přece nevadí, hlavně, že těch pár minut stačí jemu.![]()
![]()
ja myslim, ze to byl for, ale i tak doufam, ze jsi mu nedala!!! ![]()
Hele příště mu řekni tenhle vtip
„víš proč je některým ženám v posteli zima…Protože leží pod nulou
“
nic to neznamenalo, určitě ![]()
Chápeš to špatně. Psal jsem snad jasně, že se spolu o tom podrobně a upřímně bavíme, takže vím co cítí.