Chuť poševního sekretu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.11.12 22:40

No nic, díky holky za podporu, klidně piště, já si to zkouknu zítra večer, páč to se u nás ještě bude řešit :roll:, ale teď jdu na kuťe, zítra vstávám… He ať si spí v obýváku, když tu usnul! Já ho budit nebudu, to má za trest! :D Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.12 22:42
@slunicko83 píše:
@katerinaprace nebreč holka…ach jo.. bych ty chlapi někdy nakopla fakt.. Zkus mu to říct, třeba to ani neví že i jemu se mění chuť spermatu, že to máš prostě stejně. Třeba ho to ani nenapadlo v životě a bude koukat jak puk… Ty jo, co si jako myslí? že jsi doma na mateřský a máš málo práce, tak ti přes oběd ťukaj na okno milenci ne?..zkus mu to logicky vysvětlit, že je to prostě těma práškama teď a že samozřejmě mikroflóru a chuť svojí frndy opravdu ovlivnit neumíš :pankac: :pankac: bude líp uvidíš :kytka:

hi, on to ví, že se mu mění chuť, jen mi řekl, že prostě neví, že prej jak kdyby cítil někoho jinýho…Dobrý, akorát jsme spolu vylezli z vany! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.12 22:44
@pikola píše:
Mela by jsi byt spis urazena ty nez on. Pokud jsi brala nejake leky, je to docela jasne, ze chutnas jinak.
Tvuj chlap je natvrdlej, pokud bude i dal, zeptej se ho, s cim konkretne ma problem? Nejake nicnerikajici pohledy a ticha domacnost, se chova jak decko.
A nebrec.

Mluvíš mi z duše, proto bych ho taky nejradši nakopala :pocitac:, ale to víš, že je mi to taky líto, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.12 22:45

Tak už dobrou… :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
1.11.12 22:45

@katerinaprace Nech ho chrápat na gauči a ty se pěkně rozval v posteli ;) a přeji hezký sny a klidný spaní, :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
1.11.12 22:54

Tak přeju pevný nervy zítra a napiš jak to dopadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.11.12 22:58

Nevim podle mě je nejlepší obrana útok :pocitac: :-D
Nevim proč jsi brala ATB, ale zrovna tak ty by jsi mohla říct, že jestli ti nezahl on a nezavlekl ti od někoho infekci. Když připočteme, že když spíš s jedním člověkem, tak spíš zároveň se všemi s kterými spal on - přenos tělních bakterií z člověka na člověka. A to může u citlivých jedinců vyvolat infekci a další související potíže.
Podle mě to máš nejspíš změnou prostředí tam dole a brzy se to srovná. Když ale on takhle na tebe, dala bych mu to sežrat. Co on tě má co osočovat, zrovna tak můžeš pochybovat přece i ty o něm. Držim palce :palec:

Příspěvek upraven 01.11.12 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.11.12 23:00
@Ťutina píše:
@katerinaprace Ahoj,zkus se zeptat svojí gynekoložky a když to tak bude-tou léčbou, tak ať ti pro něj napíše potvrzení :)a to ti řikam, jak nedá jako omluvu pořádnou kytku a romantickou večeři, tak bych mu už ochutnat nedala :cert:

ježiš, představa, že má donést manželovi omluvenku od doktora mě teda dostala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mmch ten manžel je dobrej blb. To byl jak panic než jste se poznali nebo co? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.11.12 23:01

Pokud se ti nechce ptat se doktorky zajdi na netu na poradnu www.porodnice.cz a pisni dr. Paškové odepisuje pokud mozno hned nebo do druhyho vsedniho dne. akorat se budes muset zaregistrovat. Jinak tvojeho bych nakopala vis kam a minimalne tyden se s nim nebavila.vsak od doleze. a pokud si o tobe mysli ze bys ho mohla podvadet tak promin ale to asi neni zrovna ten pravej. ktera mamina by mela chut po celodenim hlidani prcka a vareni a nevim cim jeste se nekde s prominutim kurvyt. dobrou a hezky se vyspi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
1.11.12 23:02

Diskusi jsem nečetla ale na milion procent je to těmi atb…změnila se ti vaginální mikroflóra a tím pádem i pH… dva dny je málo pro návrat do normálu, možná by to urychlila nějaká probiotika jak polykat, tak i vaginálně
jo a je to blbeček :mrgreen: asi bych se urazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.11.12 23:12

@bubloun ASI by ses urazila? JA teda URCITE :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.11.12 23:15

@bubloun ASI by ses urazila? JA teda URCITE :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.11.12 23:42

Mně napadá jiná věc - že vůbec o tu chuť nejde. Prostě hledá způsob, jak tě onížit, jak ti ublížit… Důvody můžou být různé - třeba má milenku, třeba se chce rozejít, třeba jen blbě reaguje n přírůstek do rodiny, které mu odebírá prvenství a jedinečnost…důvodů by mohl být spousta. Podle mě to nemyslí tak vážně a s chutí tvé *** to ani nijak zvlášť nesouvisí. Já to vidím na milenku. A doufám, že se pletu. Rozhodně si nepřipadej provinile a nezkoumej, jestli se chut mění nebo ne. To podle mě tady není vůbec podstatné. Z jeho strany to je záclonka k záměrnému vyvolání konfliktu. Tk to vidím já očim nezávislého pozorovatele. Nebo počátek psychického teroru a domácího nánsilí. Nepolevuj a ukaž mu, že tudy teda cesta nevede a takto se teda s tebou bavit nebude. Povolíš dneska a zítra to bude horší. Drž se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
1.11.12 23:46

Bych mu asi řekla že mu kape na karbec a jestli mu nechutnáš jako jindy, tak ať si ochutnává sebe a může porovnávat chutě až doalelujááá :zed:

mě by tim teda totálně nasr… a uražená bych byla já a né on :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
1.11.12 23:49

Nečetla jsem předchozí příspěvky, ale antibiotika můžou chuť určitě změnit. A ne jen u výtoku, například ATB Ospen (bežný penicilin)jsou po pár dnech užívání cítit docela silně ve všem, v moči, v potu, v chuti v puse, nemám je ráda. Jednou jsem je brala já a jednou malý a pokaždý to bylo cítit. A manžel by měl být víc důvěřivej a né hned vymýšlet takové konstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí