Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@katerinaprace píše:řekni mu cvokovi podezíravém ať ti tam dá zámek na sedm západů a klíče si schová, aby měl jistotou
No nic, díky holky za podporu, klidně piště, já si to zkouknu zítra večer, páč to se u nás ještě bude řešit, ale teď jdu na kuťe, zítra vstávám… He ať si spí v obýváku, když tu usnul! Já ho budit nebudu, to má za trest!
Dobrou
Chuť se mění i podle toho, cos ten den snědla, natož po práškách…
Alew teda fakt by mě nenapadlo chuť spojovat s nevěrou…Jako že odpo jsi v ní měla milence a večer ho tam tvůj manžel po chuti cítí? Teď nevím, jestli se smát nebo zvracet ![]()
Obávám se, že podobnou debatu bych doma obratem ukončila automatickou odpovědí „ty seš debil“…
Tvůj manžel by se asi měl v tomto směru nějak dovzdělat, aby zbytečně nedělal problémy tam, kde žádné nejsou. Teda jak už je mi padesát, tak s něčím takovým jsem se nikdy nesetkala, myslím tím tu reakci tvého muže. Na sto procent se ta chuť změnila těmi léky, zeptej se ho, kdy bral naposledy anitiotika a jestli si pamatuje, jak byla v té době cítit jeho moč. Teda, napsala bych něco peprnějšího na jeho adresu, ale nechci tě zbytečně ponoukat ke konfliktu, ten by nebyl dobrý. Ale sednout si a normálně mu to vysvětlit.
Já bych ho asi poslala do tmy. Ona se ta chuť i „vůně“ mění po celý cyklus, to samé při braní atb.. Po 6ti letech přišel fakt na strašnou vědu. Tohle mi říct ten můj, tak s ním vymetu dveře… ![]()
Nadpis je teda zajímavý, jsem si říkala, co to bude za diskusi ![]()
Ale vážně…to je teda fakt k***t. To fakt nechápu. A myslím si, jak už holky psaly, naštvaná a uražená bys měla být Ty a ne on.
Promiň že to tak řeknu, ale tvůj manžel je debílek. To se fakt nedá říct jinak. Kolik mu je let? 12? Neběhá ještě s metrem do koupelny, aby si zkontroloval, že se mu šulín nescvrkává? Mně teda přijde, že by se v takové situaci měla spíš řešit mentální nevyzrálost tvého manžela, než to jak se mění chuť poševního sekretu.
A jestli byl celých 6 let normální a teď se chová najednou jako puberťák, tak bych ho asi poslala na nějaké vyšetření s hlavou. Tohle fakt není normální, to se na mě nezlob. Navíc jestli se rozhodl, že se od teď bude chovat jak blb, tak to je pro vaše dítě fakt super vzor. ![]()
@Elke píše:
Obávám se, že podobnou debatu bych doma obratem ukončila automatickou odpovědí „ty seš debil“…
asi tak ![]()
No, taky mě napadlo mu říct, když se zachoval tak sprostě, koho kde kouřil, že ho z tebe cítí…fakt vůl. To je přece normální ta jiná chuť, zvlášť po ATB. My po takové léčbě nějaký den ani orál neprovádíme, je to fakt nic moc, ale to ho rozhodně neomlouvá.
Tak to je hustý, no chlapy jsou někdy vemínka, když řikají takový kraviny.
Víš co, dej mu nečekaně ochutnat jeho spermatu, při příští intimní chvilce, proveď orální sex až do konce a pak mu to nadávkuj do pusy
A zeptej se ho, jestli myslí, že chutná dnes jinak i on.
![]()
Jasně, že chuť všech sekretů se mění a tím spíš po lécích, to ti garantuju. ![]()
Za sebe můžu napsat, že chuť sekretu je horší pokud jsou výtoky a tak. Jiank je chuť totiž vyloženě mňam. Při výtocích atd to chutná nakysle a je to nic moc. Jinak bych řekl, že chuť sekretu kolísá méně než chuť semene. Tu ovlivňuje skutečně více strava, kouření atd!!
@lihow píše:
Za sebe můžu napsat, že chuť sekretu je horší pokud jsou výtoky a tak. Jiank je chuť totiž vyloženě mňam. Při výtocích atd to chutná nakysle a je to nic moc. Jinak bych řekl, že chuť sekretu kolísá méně než chuť semene. Tu ovlivňuje skutečně více strava, kouření atd!!
kéž by i zakladatelčin manžel byl znalý jako ty
Některý chlapi to fakt nemají v hlavě v pořádku..
Přesně, třeba to bere podle sebe. Podle sebe soudím tebe… :-/ Můj ex byl taky přesvědčený, že mu zahýbám v momentě, kdy si sám začal s nějakou krávou ![]()
Ahoj ženy
… Tak hned druhý den ráno (včera
)se mi omluvil, prej neví, co ho to napadlo. Usuzuju, že se jedná o nějakou deformaci z práce. Dělá se samýma chlapama a bůh ví, co tam teď kdo řeší… Takže dobrý, vše odpuštěno, aspoň že mu to došlo. Nevím kdo psal…ale domácí násilí???
- omlouvám se, ale to určitě ne
. U nás doma jsem to spíš já, kdo koho komanduje, ač to tak teď možná nevypadá
… Všem děkuju za odpovědi a povzbuzení.
Papapa ![]()