Odpustit nevěru ?

Anonymní
8.5.24 11:02

Odpustit nevěru ?

Smazáno na žádost

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
589
8.5.24 11:06

A proč ti to říkal?

• načítám...
185
8.5.24 11:06

Vynadala bych mu za to, ze mi to rekl. Jako proc? Tohle by me nastvalo asi nejvic. Ze si chce ulevit svemu svedomi. Kdyz uz to udelal, ukoncil, neopakoval, nechapu proc to vytahl ted. :zed:

• načítám...
1250
8.5.24 11:08

Stalo se to před třemi lety, pro tebe je to čerstvé, takže v tom je plno emocí. Jestli to byl fakt jen úlet v době nějaké krize, tak bych to zkusila nějak strávit. Máte tři děti, manželství asi jinak spokojené. Jen nechápu, proč ten trouba měl potřebu ti to teď říkat, pokud to na něj vyloženě neprasklo.

• načítám...
16354
8.5.24 11:08
@Kachlicka111 píše: Více

Asi tak, po takové době, asi blbý svědomí :nevim:

• načítám...
2164
8.5.24 11:14

Tohle je druh nevěry, kterou bych odpustila, kdyby se mi to doneslo odněkud odjinud, než od partnera/manžela.
To, že ti to po těch letech řekl, bych ale neodpustila.

• načítám...
14
8.5.24 11:19

@Kachlicka111 Protože ta paní s kterou mi byl nevěrný se ho snažila stále kontaktovat. Po tom co jse mi přiznal jsem kontaktovala tu paní, řekla mi že to bylo před 3 lety ale že už má svůj život, ale že prý jí to stále bolí že ho prý milovala a on to pak ukončil. Pak si našla nového partnera ale stále kontaktovala mého manžela ten si jí blokl a přiznal se mi. Jinak si myslím kdyby ho nekontaktovala tak by mi to ani neřekl.

• načítám...
14
8.5.24 11:22

@Erinne Ano pro mě je to čerstvé proto
nevím co dělat a hlavně když tady máme děti

• načítám...
15296
8.5.24 11:23

@bella342 v tomto případě bych nevěru odpustila,

• načítám...
14
8.5.24 11:25

@Kachlicka111 Ano teď přemýšlím jestli mu to nevrátit, ale nemám na to odvahu ani povahu..A bylo by to možná ještě horší. Ale ty emoce co cítím jsou nezvladatelné

• načítám...
21428
8.5.24 11:27

Jedna vec je, ze s ni mel sex.
Druha vec ale ze tebe nechal doma s trema deckama na hrbu a jel si na tajnacku uzivat. A jeste si stezuje, ze doma neni sex a pohodova atmoska. Vtipne.
Tohle bych mu asi nezapomnela.

• načítám...
21428
8.5.24 11:29
@bella342 píše: Více

Ja bych si s nim spis nastavila jine podminky jeho zapojení s detmi a domacnosti. At nema cas na nejakou pani, zato ty mas vic volna.
Jednej, dokud ma maslo na hlave.

• načítám...
8563
8.5.24 11:29

Je narušena důvěra, kdo ví jestli mu vůbec budeš ještě někdy věřit. Třeba to už fakt nikdy neudělá, ale jistotu nebudeš mít nikdy (viz ta důvěra)….kdyby byl chlap tak tu vaši tehdejší krizi řeší jinak než nevěrou, to o něm něco vypovídá :? každopádně sama píšeš, že bys to sama finančně neutahla, takže buď tuto situaci překonáte anebo po nástupu do práce začneš šetřit a pak od něj odejdeš. Děti to zvládnou, pokud nebudeš Ok ty, nebudou ani děti.

• načítám...
8563
8.5.24 11:31

Pochybuju, že když mu to oplatíš, tak se budeš cítit nějak lip, nebudeš. Nějaké oplácení je o ničem.

• načítám...
1250
8.5.24 11:31

Jasně, takže měl strach, že to praskne, tak se radši přiznal. Když mu to vrátíš, tak si asi moc nepomůžeš, myslím tím, že se nestane to, že tě jeho nevěra přestane trápit. Jako první bych si nastavila nová pravidla v rodině tak, aby mi to vyhovovalo. Rozdělení domácích prací, čas vyhrazený jen pro mě, chodila bych cvičit, s kamarádkou na vínko, kosmetika a tak. A dala bych tomu trochu času, abych měla chladnou hlavu. Pokud to nepůjde, ukončit to můžeš vždycky.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová