Odpuzovač koček

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1961
12.8.15 11:30
@Špuntice1986 píše:
@puntice síť do okna není řešení, když mi budou celou noc mňoukat na okně nebo pod ním…3× v během noci v baráku, podařilo se mi jednu polít vodou, ale stejně seděli pod oknem a čekali, až okno zase otevřu a ve 2 ráno šel manžel do ložnice, okno otevřel a znovu uvnitř…vydrželi docela dlouho…vlastně celou noc…mňoukání a škrábání na všechny okna, nejvíc však v ložnici

Aha, já myslela, že ti jde jen o to, aby vám nelezly do baráku, tak pak nevím, jak je „vyhnat z pozemku“ :nevim:

• načítám...
Anonymní
12.8.15 11:48

Ahojte, trochu se tu vetru, snad nebude vadit. Bydlíme v jedne chalupě se strýcem a ten má 7 koček, jsou pouze venku, naštěstí, ale 1× jsme zapomněli zakrýt pískoviště a to je ted plne výkalů :cert: hovínka jsme vyndali, ale bylo tam i nacurano. Mala nemá ani 2 roky, takže ruka v puse sem tam je :poblion: a ted co s tim? Vyhodit pisek a koupit nový, nebo to hodně polit a malou tam nejakou dobu nepoustet? Bojíme se, aby něco nechytla. Strýce za tohle nesnáším, kocky pouze krmi, jinak nic. Jedna je vychrtla a má zahnisane oci, každý rok utopi hromadu koťat, protoze pry kastrace stoji prachy, jsou zablesene, prezrane-vsude zvratky. Za román se omlouvám :oops:

• Upravit
1961
12.8.15 12:45

Písek bych na pískovišti asi vyměnila, to je nejjednodušší řešení.

• načítám...
491
12.8.15 12:58
@Špuntice1986 píše:
Máte někdo zkušenosti s nějakým odpuzovačem koček? Má to smysl pořizovat? Existuje nějaký, který působí na kočky, ale na psa ne?

Tyhle věci moc nezabírají…
Hledala sem odpuzovač na psa a všichni s tím měli negativní zkušenost..

• načítám...
491
12.8.15 13:05
@Špuntice1986 píše:
@Pipet tak to prý řekli lékaři: je to vzácné, ale stává se to…řešila to teď nedávno kvůli těhotenství, je možné, že to byla jen shoda náhod…škrábanec a toxo, každopádně doktoři tenkrát řekli toto (20 let zpátky) a kočky museli pryč

síť do okna si kvůli nim pořizovat nebudeme, to pak budou sedět na parapetu a mňoukat a škrábat…a že to v noci vydržely fakt dlouho!

dnes musí manžel v jednání se sousedem trochu přitvrdit, jinak to nevidím…i těm kočkám asi nebude nejlíp, když „žebrají o střechu nad hlavou“

Haha, tak výrok o toxoplasmoze před 20ti lety bych fakt nebrala važně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: buhví co měla… akorat si s tim nevěděli rady tak to přisoudili toxoplasmoze 8)

• načítám...
22614
12.8.15 14:07

@Špuntice1986 k té toxoplasmose-měla jsem ji v době, kdy jsme tu kočku neměli. Ani králíka. Podle doktorů bývá nejčastěji na vinně špatně umytá zelenina a špatně upravené maso - nedovařené :nevim:
Do oken bych sdala sít, popř kočky serm tam postříkala vodou ;) Ale to už ti tu taky někdo radil

• načítám...
22614
12.8.15 14:09
@Anonymní píše:
Ahojte, trochu se tu vetru, snad nebude vadit. Bydlíme v jedne chalupě se strýcem a ten má 7 koček, jsou pouze venku, naštěstí, ale 1× jsme zapomněli zakrýt pískoviště a to je ted plne výkalů :cert: hovínka jsme vyndali, ale bylo tam i nacurano. Mala nemá ani 2 roky, takže ruka v puse sem tam je :poblion: a ted co s tim? Vyhodit pisek a koupit nový, nebo to hodně polit a malou tam nejakou dobu nepoustet? Bojíme se, aby něco nechytla. Strýce za tohle nesnáším, kocky pouze krmi, jinak nic. Jedna je vychrtla a má zahnisane oci, každý rok utopi hromadu koťat, protoze pry kastrace stoji prachy, jsou zablesene, prezrane-vsude zvratky. Za román se omlouvám :oops:

vyměnit a neustále zakrývat.
jinak nevím, jak to řešit. Já bych byla svině a kočky sebrala a odvezla pryč :poblion:

• načítám...
Anonymní
5.9.15 12:47

Ahojte, obnovuji diskuzi. Jsem ta sama anonymní, co ji kočky nacuraly do pisku-viz vyse.
Vyskytl se u nás totiž nový problém skrz těch hnusnych strykovych koček. Male se zacaly delat podivne vyrážky a když už jich mela přes 20, šla jsem k doktorovi, s tim, že to budou zřejmě neštovice. A světe div se! Byla pistipana od blech! Kolotoč dezinfekce, prani všeho, vystrikavani přípravky atd. popisovat nebudu. Plus jsme samozřejme odblesili našeho psa i s boudou, koupili mu obojek. A stryk? Odblesovat kočky prý nebude, proto že to nemá cenu. Jak se k tomu mám postavit? Jsem bezradna a rozčilena :,(

• Upravit
16694
5.9.15 22:58

A vy s tím strýcem musíte bydlet? Není to rýpavá otázka, jen jestli tohle soužití bude trvalé, tak to potěš koště. Strýc se koček zbavit předpokládám nechce. Přistoupil by alespoň na omezení třeba na 3-4 kočky? Pokud odmítá odblešit, nezbyde nic jiného, než abys to udělala sama :think:

• načítám...
Anonymní
6.9.15 14:43

@Kakika bohužel ano, bydlíme zde natrvalo, takže stěhování nehrozí a už vůbec se nehodlám stěhovat kvůli koček. Odblešovat je za vlastni finanance taky nehodlám, takže zbývá jedine reseni, jak pise Atominka o pár příspěvků vyse. Abych ochránila vlastni mládě opravdu asi nic jiného nezbude :nevim:

• Upravit
6569
6.9.15 14:52
@Anonymní píše:
@Kakika bohužel ano, bydlíme zde natrvalo, takže stěhování nehrozí a už vůbec se nehodlám stěhovat kvůli koček. Odblešovat je za vlastni finanance taky nehodlám, takže zbývá jedine reseni, jak pise Atominka o pár příspěvků vyse. Abych ochránila vlastni mládě opravdu asi nic jiného nezbude :nevim:

A kam je chceš odvážet? 8o

• načítám...
Anonymní
6.9.15 14:58

@Ester13 nevím, ani nevím jestli to udělám :nevim: je to hnusný :poblion:

• Upravit
16694
6.9.15 17:43
@Anonymní píše:
@Ester13 nevím, ani nevím jestli to udělám :nevim: je to hnusný :poblion:

Počítej s tím, že odvezeš tyhle a strýc si pořídí další. Zvlášť, pokud se dozví, že jsi to udělala ty, bude natruc pořizovat další kočky, protože ty se dají sehnat zadarmo. Bohužel jak je něco zadara, tak si toho lidi neváží. :nevim: My zde máme sousedy, jejich kočky nám kálí do záhonů, tchán s tchyní jsou na nervy a nejraději by ty kočky stříleli. Jenže za prvé: ta kočka za to nemůže, chová se naprosto přirozeně a za druhé…zmizí jedna, na jejím místě se nejdéle do týdne ukáže další. Kočky tu přebíhají přes silnici, kde jezdí dost aut a už jsem tu za ten rok, co tu bydlíme, viděla několik sražených. Je mi z toho vždycky úzko.

• načítám...
24798
6.9.15 19:44

Nehledě na to, že pokud je prostě jen někam odveze a vypustí, vrátí se zpátky.
Tohle je neřešitelné.
Jedině se o kočky postarat, aby byly čisté, zdravé, kastrované.

• načítám...
Anonymní
4.6.21 21:07

Ahoj, obnovuji. Prý existuje nějaký odpuzovač koček. Má někdo zkušenost, co je funkční :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný