Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Pavlik Morozov píše:
Samozrejme ze jich je vice a proto je treba je prubezne likvidovat. Mnozi se to rychleji nez potkani. Plot okolo meho pozemku, ktery by zabranil kockam ve vstupu by vysek cca na milion. Jestli to jsou pro tebe drobne, tak ok. Ja milion vyhazovat nebudu. Nikdo z mych primych sousedu kocku nema a jestli to jsou kocky z druhe strany vsi, tak je mne to sumak. Sejne nevi kde se ztratily, jestli je neco prejelo, zakousloMasa rada kuny nahani a semtam jich par zakousne.
a ja snad za to muzu, ze se kuna chyti do pasti?
TVL to jsou zase názory. Evidentně o tom opět nic nevíte. Proti přemnožení koček fungují kastracni programy, nikoli nějaké hubení koček a ten kdo dokáže z huby vypustit takový debilni názor, tak ten nesahá žádné pouliční kočce ani na drapek. PS moje babička ma tři zachráněné kocoury, byli zvykli chodit léta ven, drželi se blízko, jenže jeden soused (podobný vám )kočkám v okolí začal ublizovat, tak pro jistotu jsme postavili volieru. Kdyby nějaký soused měl kecy, tak se akorát dobře pobavime. A ten co tem kočkám ublizoval má jediné štěstí, ze neublížil kocourům babicky a dedy. Děda by mi to nejspíš vysvětlil tak, že už by tu vzduchovku v prackach nikdy neudržel. Já jako chápu, ze je otravný mít nas. ráno od koček v záhonech, na písku, nekastrovani kocouří jsou schopni házet značky na baráky, ale není to vina těch koček a kdo dokáže ublížit zvířeti, které se nemůže bránit, je pro mě duševní mrzak a ničím si to neokeca.
Příspěvek upraven 07.06.21 v 10:08
@Kakika píše:
Nějak jsem se musela vyspat, abych se snažila pochopit tento psaný text a stejně to ani Google nechápe.Hele, jak tě čtu, je to jako se bavit s mým otcem. Vím, že tvá logika a argumenty jsou v tvých očích naprosto neporazitelné. A také vím, že vše, co napíšu, je úplně zbytečné, ale stejně mi to nedá
Mega za oplocení? Čím to chceš oplocovat? Nebo to chceš obehnat celou louku? My, zaprdění troškaři, tu řešíme obvykle normální zahrádky, kde je kus trávy, pískoviště pro děti a někde na kraji nějaké ty jahody, mrkev, rajčata a jiné plodiny, kde ty kočky nechceme. Oplocení takového pozemku stojí milion snad jen hysterického chlapa, co přehání, nebo někoho, kdo chce oplotit asi i pole, kde mu ale kočky jsou lovením myší a hrabošů ku prospěchu.
Topení koťat týrání je. Srážení vazu potkanovi pastí na potkany týrání není. Trávení jedy týrání z mého pohledu je. Když kunu uloví pes, co hlídá zahradu, ok…je to jeho přirozenost. Když po zahradě běhá mamlas se vzduchovkou nebo lopatou a honí kočky, tak je ubožák. A opět…kuny se lovit cíleně nemají. A to mluvím z pozice člověka, kterému kuna protáhla a prodražila rekonstrukci, když se dostala pod střechu.
Mame na to jiny pohled. Zahradu nemam nejmensi a kocky jsou nezadouci vsude. Tudiz plutek by vysel mega a jeste by to vypadalo jako v lagru. Lezly mne i do skleniku a nicily vse na co prisly. Kuny a lisky zase slepice a husy. Proto je to pro me skodna. Hrabose nepotrebuji at chyta, ty mam poresene jinak. Navic tyhle toulaci kocky co se nazerou vsude o nejake chytani mysi a hrabosu nestoji. Ty se akorat mnozi, protoze maji blahobyt a zadneho prirozeneho predatora. Na to abych behal po zahrade se vzduchovkou nebo lopatou nemam cas. Pouze se chytaji do pasti. Jejich blbost ![]()
Rekni mne k jakemu prospechu je toulava kocka. Protoze lide, kteri premysli jako ty a je jim kotatek lito, je vykrmi a ted co s tim, tak je pusti do sveta. Tohle udelaji dva tri na vsi a zbytek se z toho podela a cela ves je zamorena toulajicima se kockama.
@Pavlik Morozov píše:
Mame na to jiny pohled. Zahradu nemam nejmensi a kocky jsou nezadouci vsude. Tudiz plutek by vysel mega a jeste by to vypadalo jako v lagru. Lezly mne i do skleniku a nicily vse na co prisly. Kuny a lisky zase slepice a husy. Proto je to pro me skodna. Hrabose nepotrebuji at chyta, ty mam poresene jinak. Navic tyhle toulaci kocky co se nazerou vsude o nejake chytani mysi a hrabosu nestoji. Ty se akorat mnozi, protoze maji blahobyt a zadneho prirozeneho predatora. Na to abych behal po zahrade se vzduchovkou nebo lopatou nemam cas. Pouze se chytaji do pasti. Jejich blbostRekni mne k jakemu prospechu je toulava kocka. Protoze lide, kteri premysli jako ty a je jim kotatek lito, je vykrmi a ted co s tim, tak je pusti do sveta. Tohle udelaji dva tri na vsi a zbytek se z toho podela a cela ves je zamorena toulajicima se kockama.
já doteď myslela že jsi neškodný trol. ale omyl, ty jsi fakt regulérní magor a kretén.
@Matt 02 píše:
TVL to jsou zase názory. Evidentně o tom opět nic nevíte. Proti přemnožení koček fungují kastracni programy, nikoli nějaké hubení koček a ten kdo dokáže z huby vypustit takový debilni názor, tak ten nesahá žádné pouliční kočce ani na drapek. PS moje babička ma tři zachráněné kocoury, byli zvikli chofit léta ven, drželi se blízko, jenže jeden soused (podobný vám )kočkám v okolí začal ublizovat, tak pro jistotu jsme postavili volieru. Kdyby nějaký soused měl kecy, tak se akorát dobře pobavime. A ten co tem kočkám ublizoval má jediné štěstí, ze neublížil kocourům babicky a dedy. Děda by mi to nejspíš vysvětlil tak, že už by tu vzduchovku v prackach nikdy neudržel. Já jako chápu, ze jevotravný mít nas. ráno od koček v záhonech, na písku, nekastrovani kocouří jsou schopni házet značky na baráky, ale není to vína těch koček a kdo dokáže ublížit zvířeti, které se nemůže bránit je pro mě duševní mrzak a ničím si to neokeca.
Vidis reseni je na svete. Majitel at si postavi volieru. Krasne reseni. Ale nevim proc kvuli milovnika kocek by meli vsichni v okoli v one voliere zit, aby tihle skudci nemohli k nemu na pozemek.
Kastracni program je sice krasny, ale proc bych mel nechat kastrovat vsechny kocky na vsi? Co jsem, nejaky samaritan nebo dojna krava? Chytraci to nechaji namnozit „jeeee kotatka“ a zbytek vsi do bude nechavat kastrovat.
Btw nejde jen o lejna a chcanky vsude. Jde o znicene rostliny, urodu, skodu na vzacnych rostlinach ve skleniku atd. Jdete uz s touhle korektnosti nekam. Kocka nema prirozeneho predatora, proto ji musi redukovat clovek.
@Kakika píše:
Nějak jsem se musela vyspat, abych se snažila pochopit tento psaný text a stejně to ani Google nechápe.Hele, jak tě čtu, je to jako se bavit s mým otcem. Vím, že tvá logika a argumenty jsou v tvých očích naprosto neporazitelné. A také vím, že vše, co napíšu, je úplně zbytečné, ale stejně mi to nedá
Mega za oplocení? Čím to chceš oplocovat? Nebo to chceš obehnat celou louku? My, zaprdění troškaři, tu řešíme obvykle normální zahrádky, kde je kus trávy, pískoviště pro děti a někde na kraji nějaké ty jahody, mrkev, rajčata a jiné plodiny, kde ty kočky nechceme. Oplocení takového pozemku stojí milion snad jen hysterického chlapa, co přehání, nebo někoho, kdo chce oplotit asi i pole, kde mu ale kočky jsou lovením myší a hrabošů ku prospěchu.
Topení koťat týrání je. Srážení vazu potkanovi pastí na potkany týrání není. Trávení jedy týrání z mého pohledu je. Když kunu uloví pes, co hlídá zahradu, ok…je to jeho přirozenost. Když po zahradě běhá mamlas se vzduchovkou nebo lopatou a honí kočky, tak je ubožák. A opět…kuny se lovit cíleně nemají. A to mluvím z pozice člověka, kterému kuna protáhla a prodražila rekonstrukci, když se dostala pod střechu.
Plot milion nestojí, jedině že by byl ze zlata. A topení koťat je týrání. Jeho by měl někdo utopit.
@aiwwa píše:
já doteď myslela že jsi neškodný trol. ale omyl, ty jsi fakt regulérní magor a kretén.
Přesně, tady končí sranda, taky jsem si myslel, že je to jen kecal, takový pes co nekouse a tím jak blbě kecá anonymně na netu si zvyšuje své v reálu velmi nízké sebevědomí, což je svým způsobem neškodné, ale jestli je opravdu schopen něčeho takového, tak je to regulérní magor.
@Pavlik Morozov píše:
Vidis reseni je na svete. Majitel at si postavi volieru. Krasne reseni. Ale nevim proc kvuli milovnika kocek by meli vsichni v okoli v one voliere zit, aby tihle skudci nemohli k nemu na pozemek.Kastracni program je sice krasny, ale proc bych mel nechat kastrovat vsechny kocky na vsi? Co jsem, nejaky samaritan nebo dojna krava? Chytraci to nechaji namnozit „jeeee kotatka“ a zbytek vsi do bude nechavat kastrovat.
Btw nejde jen o lejna a chcanky vsude. Jde o znicene rostliny, urodu, skodu na vzacnych rostlinach ve skleniku atd. Jdete uz s touhle korektnosti nekam. Kocka nema prirozeneho predatora, proto ji musi redukovat clovek.
Vždyť po tobě nikdo nechce peníze na kastraci. Peníze dávají a sponzorují, ti kteří chtějí. Je to dobrovolné.
@Pavlik Morozov píše:
Vidis reseni je na svete. Majitel at si postavi volieru. Krasne reseni. Ale nevim proc kvuli milovnika kocek by meli vsichni v okoli v one voliere zit, aby tihle skudci nemohli k nemu na pozemek.Kastracni program je sice krasny, ale proc bych mel nechat kastrovat vsechny kocky na vsi? Co jsem, nejaky samaritan nebo dojna krava? Chytraci to nechaji namnozit „jeeee kotatka“ a zbytek vsi do bude nechavat kastrovat.
Nemusíte být dojná kráva, kastracni programy hradí obec nebo město. Stačí to zajít vyřídit, kočka je prostě kočka, pro někoho miláček rodiny. Rozhodně je nemusí regulovat člověk, kdo jsme, že budeme si hrát na pány tvorstva a brát životy jiným tvorum? A k té voliere, sousedům může být jedno co na kdo na svém pozemku ![]()
@topazio píše:
Vždyť po tobě nikdo nechce peníze na kastraci. Peníze dávají a sponzorují, ti kteří chtějí. Je to dobrovolné.
On vůbec neví co píše, ale to je jeho specialita, tak ale hlavně, že si léčí mindraky na zvířatech a ještě si myslí jak je to normální a snad i prospěšný, obyčejný chudák to je.
@topazio píše:
Ale ja to musim resit, dopravit, cas, starosti, nekonecny pribeh… Navic vykastrovana kocka porad nici floru a faunu na zahrade. Neni to reseni problemu. Je to jeho stagnace.
@Pavlik Morozov píše:
Ale ja to musim resit, dopravit, cas, starosti, nekonecny pribeh… Navic vykastrovana kocka porad nici floru a faunu na zahrade. Neni to reseni problemu. Je to jeho stagnace.
to víš že jo, vožere ti ředkvičky ![]()
@Matt 02 píše:
Nemusíte být dojná kráva, kastracni programy hradí obec nebo město. Stačí to zajít vyřídit, kočka je prostě kočka, pro někoho miláček rodiny. Rozhodně je nemusí regulovat člověk, kdo jsme, že budeme si hrát na pány tvorstva a brát životy jiným tvorum? A k té voliere, sousedům může být jedno co na kdo na svém pozemku
Vidis staci to vyridit. Muj cas jsou penize. Vsak at si ma kdo chce volieru kocek na svem pozemku. Kazdemu takovemu projektu zatleskam. Navic vykastrovana kocka je porad skodna, jediny co, tak se uz nemnozi. Kdo jsme? Jsme lide, regulujeme kde co od rek po zivocichy, tak proc z toho vyjmout toulave kocky?
nektere zivocichy jsme na planete vyhubili svym rozmarem a to podotykam pro ekosystem prospesne zivocichy. Coz toulava kocka neni ani nahodou.
Btw ony obecni/statni penize nejsou nejake penize, ktere spadly z nebe. To jsou penize nas vsech. Ja je rozhodne nechci vynakladat za kastrace kocek nebo neziskovky napriklad.
@aiwwa píše:
to víš že jo, vožere ti ředkvičky
Kdybys nekdy neco pestovala, tak bys mela jiny nazor. Kazdemu znalemu cloveku dojde, ze primarni skodu ti kocka nedela oziranim
![]()
@Pavlik Morozov píše:
Kdybys nekdy neco pestovala, tak bys mela jiny nazor. Kazdemu znalemu cloveku dojde, ze primarni skodu ti kocka nedela oziranim![]()
prosím tě, pěstuju každoročně, koček je tu plno a nikdy mi nic nezničily.
@Pavlik Morozov píše:
Vidis staci to vyridit. Muj cas jsou penize. Vsak at si ma kdo chce volieru kocek na svem pozemku. Kazdemu takovemu projektu zatleskam. Navic vykastrovana kocka je porad skodna, jediny co, tak se uz nemnozi. Kdo jsme? Jsme lide, regulujeme kde co od rek po zivocichy, tak proc z toho vyjmout toulave kocky?nektere zivocichy jsme na planete vyhubili svym rozmarem a to podotykam pro ekosystem prospesne zivocichy. Coz toulava kocka neni ani nahodou.Btw ony obecni/statni penize nejsou nejake penize, ktere spadly z nebe. To jsou penize nas vsech. Ja je rozhodne nechci vynakladat za kastrace kocek nebo neziskovky napriklad.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat