Odřená z koloodrážedla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odřená "pipina"
Stalo se někdy Vaší holčině, že měla odřenou pipinu z koloodrážedla? Koupili jsme parádní odrážedlo Yedoo Too Too http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…o-b-nabidka/
A malá si po chvíli stěžovala, že „bolí“. Je fakt, že sedátko je dobře tvarované, kožené, ale na povrchu jsou prošité švy, tak mě napadlo, jestli to není z nich.
Poradíte, jak to vyřešit? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
terka má first bike a taky si občas stěžovala, pokud jezdila dlouho..mmch, i já když sednu poprvé na kolo a jedeme na výlet, tak jí mám celou bolavou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych bud koupit jine sedatko, pokud to jde vymenit a nebo na to usit nejaky navlek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka79 píše:
Zkusila bych bud koupit jine sedatko, pokud to jde vymenit a nebo na to usit nejaky navlek![]()
![]()
taky tak
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo…zaky po dlouhé době když jsem na kole mám OPIPKANOU TLAČKU ![]()
…nevím, zda na dětská kola, ale na dámská kola existují takové návleky na sedačky a obsahují gel…je to pro ženy příjemějsí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší holka má třeba gelový návlek, nevím, jestli je i gelový pro tak malé sedátka. Musím se podívat.
Jinak asi je evidentní, že to možná dělají ty švy, má na pyscích ve stejné linii dvě odřené tečky. Nerada bych, aby kvůli tomu nechtěla jezdit, byla na něm 2× a už jí to jde..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no rekla bych ze si bud musi zvyknout, nebo neni na ni jeste vetsi kolo? at nozicky moc nenatahuje. nebo vazne nevim, zkusenosti s tim nemam ![]()
- Citovat
- Upravit
Našla jsem tohle http://www.svetdeti.eu/…cezna-Disney
ale těžko říct, jak velká je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda píše:
Stalo se někdy Vaší holčině, že měla odřenou pipinu z koloodrážedla? Koupili jsme parádní odrážedlo Yedoo Too Too http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…o-b-nabidka/
A malá si po chvíli stěžovala, že „bolí“. Je fakt, že sedátko je dobře tvarované, kožené, ale na povrchu jsou prošité švy, tak mě napadlo, jestli to není z nich.
Poradíte, jak to vyřešit? Díky
Jojo, s tím dcera ze začátku dost bojovala… vždycky sedla na odrážedlo, půlhodinku jezdila a už si stěžovala, že ji bolí pipinka.
Ale nic jsme s tím nedělali - normálně to samo odeznělo. Je to stejné jako u dospělých - já když sednu po dlouhé pauze na kolo, taky mi to není příjemné - nějak si to tělíčko zvyklo, po pár týdnech výletování už byla v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@111verunka111 píše:
no rekla bych ze si bud musi zvyknout, nebo neni na ni jeste vetsi kolo? at nozicky moc nenatahuje. nebo vazne nevim, zkusenosti s tim nemam
Velikost má dobře, má tu nejnižší možnou výrobní výšku sedátka, dosáhne v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP píše:
Jojo, s tím dcera ze začátku dost bojovala… vždycky sedla na odrážedlo, půlhodinku jezdila a už si stěžovala, že ji bolí pipinka.Ale nic jsme s tím nedělali - normálně to samo odeznělo. Je to stejné jako u dospělých - já když sednu po dlouhé pauze na kolo, taky mi to není příjemné - nějak si to tělíčko zvyklo, po pár týdnech výletování už byla v pohodě.
Znám ten pocit, Bohunko, ale to je třeba u mě tak, že to mám podrážděné..ale ona vyloženě odřeniny, měla i žmolky kůže sedřené, ale přesně v přínce, na každé straně pipiny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem hlavně vědět, jestli se i taková nepříjemnost objevila i u Vašich dětí. Děkuju za příspěvky, jsem rozhodnuta koupit jí gelový návlek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda píše:
Chtěla jsem hlavně vědět, jestli se i taková nepříjemnost objevila i u Vašich dětí. Děkuju za příspěvky, jsem rozhodnuta koupit jí gelový návlek
Určitě, tím nic nezkazíš - když to má takhle moc, je zbytečné ji trápit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já sama když vyjedem na kole po dlouhé době mám bolavý i stydký kosti,jakobyh tam měla modřiny
…vyřešíla bych to návlekem,nebo nechat zajezdit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit