Odřená z koloodrážedla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
já sama když vyjedem na kole po dlouhé době mám bolavý i stydký kosti,jakobyh tam měla modřiny
…vyřešíla bych to návlekem,nebo nechat zajezdit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, nase mala ma z firstbiku uplne rudy nozicky pod gumickama plin, takze zname
A malinko pomohlo dat sedatko vys, nejezdi po nem potom tak do stran. Jinak nevim, taky nevydrzi dele jak hodinku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě takový nápad,co třeba cyklokalhoty(kraťasy),ty jsou v oblasti sedu vyztužené
na dospěláky se dělají normálka ale viděla jsem i dresy na prcky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak pokud by měla odřené až kousky kůže, tak by kolo letělo !
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada12 píše:
no tak pokud by měla odřené až kousky kůže, tak by kolo letělo !
To kolo je výborné, nemyslím, že si člověk uvědomí při koupi tvar sedadla, stejně, dokud se nevyzkouší.
Dobrý nápad
s cyklokalhotama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda
Tak za tuhle diskuzi jsem fakt ráda, protože momentálně řeším to samé a dokonce se stejným odrážedlem
. Dcera byla jen párkrát (3×) a cca na 20min. Nejdřív jsem jí zapomněla sundat plínku pro sychr na spaní, takže jsem si myslela, že jsou vyrobené z něčeho, co jí hodně vadí a při jízdě a tom tlaku se ošklivě oprudila, jenže teď se to stalo znovu, už to měla krásně zahojené, jen kalhotky a zase odřené dvě rýhy. Až teď mě napadlo, jestli to není ze sedla. Kolo má dobře seřízené a o nějakých gelových polštářcích jsem neměla páru. Takže jsem se snažila hledat na netu a nic, tak ještě že je Emimino a diskuze
. Blbý je, že se to delší dobu hojí, ale aspoň vím, co to způsobilo a hlavně jak to vyřešit. Mám jen dotaz na zakladatelku, vyřešil to ten gelový návlek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit