Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud nemáš havarijko a na parkovišti nejsou ani kamery, tak nemá cenu volat policii. Nikdo po tom pátrat nebude a automaticky ten pripad „odloží“. Vlastní zkušenost.
@neila hele já před půl rokem měla taky opravné oboje dveře na levé straně a evidentně dodávka kvůli výšce. Bohudíky staré auto. Rozlestili mi to za 350. A minuly týden mi ty dveře orval nějaký idiot. Zadní dveře jsou promackle, zarytý červený lak… ani jeden nenechal lístek. Jako tímhle podepsali autu místo nové technické likvidaci. Akorát mám problem sehnat jiné a budu asi jezdit s druhým za půl mega. Jako řídím ho i teď, ale nejezdim s tím k obchodakum a na veřejná parkoviště což teď budu muset. Sice má havarijko, ale proste tohle řešit nechceš a neustále mít auto v servisu kvůli Bl.bcum co neumí ridit
@Nicole 1234 píše:
Tak pokud nemáš havarijko a na parkovišti nejsou ani kamery, tak nemá cenu volat policii. Nikdo po tom pátrat nebude a automaticky ten pripad „odloží“. Vlastní zkušenost.
Já si hlavně myslím, že jako zachytit malinké ťuknutí na kameře snad ani nemůže být zřetelné. A konec konců, volat policii, že mám něco na autě a možná se mi to stalo tam a tam. Nevím no…
Hele mně se stalo v létě, že jsem přijela domů a zjistila, že mám odřený zadní nárazník. Věděla jsem přesně, kde se to stalo, i ze jsou tam kamery. Volala jsem na dopravku a tam mi policajt řekl, ať klidně přijedu, ale že ta šance, že kamery to zachytil není moc velká, tak se mám prý rozhodnout podle škody, jestli mi za to ten čas stojí ![]()
@Jitul.kaaa9 píše:
Hele mně se stalo v létě, že jsem přijela domů a zjistila, že mám odřený zadní nárazník. Věděla jsem přesně, kde se to stalo, i ze jsou tam kamery. Volala jsem na dopravku a tam mi policajt řekl, ať klidně přijedu, ale že ta šance, že kamery to zachytil není moc velká, tak se mám prý rozhodnout podle škody, jestli mi za to ten čas stojí
A stálo?
@neila píše:
psala jsem, aby se na to zkusila zeptat zkušeného lakýrníka. Ne že to má udělat a pak něco řešit… Osobně si myslím, že žádný „drobný škrabanec“ kamera neprokáže, to by musela být velká náhoda, aby mířila v tak precizním úhlu. Tohle se prostě stane. Nám někdo prohnul páté dveře u nového auta. Nemáme šanci zjistit ani kdo ani kde… Půjde to z naši pojistky
Souhlasím
@hospodki mi povídej… mám nejnovější Superb Combi Sportline v plné palbě
Sice pojištěný, ale voser je to i tak, když je někdo tak „milej“, že nenechá ani vizitku, aby se to mohlo férově vyřešit
Naštěstí se u nás z aut zas takové haló nedělá, bereme je jako spotřební zboží a když něco, tak manžel jen zkonstatuje, že jsou to jen plechy
Musím ťukat, že takové události jsou fakt výjimečné. Spíš mě fascinuje, že někdo si klidně odjede… Neumím si představit, že bych někomu nabořila auto a spokojeně frnkla domů…
@neila jako na jednu stranu to jsou plechy, ale neříkej mi, ze te nestve když mas auto obouchany a ani jeden zářez není tvůj. Já jsem vždycky úplně ricna když to vidím.
@Anonymní píše:
A stálo?
Nestálo. Kdyby mi neřekl, že ta šance, že to bude na záznamu, je minimální, tak bych to řešila určitě. Ale takhle to pro mě byla ztráta času
manžel to opravil.
Ale nejvíc na tom celém bylo to, že to auto mi už dva měsíce stálo doma, měla jsem nové a na tomhle končil leasing a já si ho jen jela na úřad nechat přepsat na sebe, abych ho mohla prodat a před tím úřadem se to stalo ![]()
@hospodki píše:
@neila jako na jednu stranu to jsou plechy, ale neříkej mi, ze te nestve když mas auto obouchany a ani jeden zářez není tvůj. Já jsem vždycky úplně ricna když to vidím.
ale jo, to víš, že mě to se.re
Myslela jsem to spíš, že to není u nás důvod k nějaké velké debatě nebo nářkům, nebo nedejbože hádce
…to jsem si vzpomněla na tu dnešní zdejší diskuzi o „spálené“ dece ![]()
@neila Jj, manžel si jen povzdechl, ze mám všechny zátěže na poslední rok na svém kontě a dal to nekomentoval. Akorát já jezdím prakticky denně po Praze a on řídí výlety a delší streky k rodičům. Tj vyjede z garáže a zaparkuje na vesnici před barakem. Tak je jasný, ze holt častějším používáním se mi to nastrada… tvl tu deku jsem taky četla. Nejlepší byl odkaz na aliexpress za 500 i s dopravou ![]()
@hospodki já bych to viděla na těžký náraz o zeď pana přítele
![]()