Odřené auto

Anonymní
22.2.20 16:04

Odřené auto

Ahoj vsem,
stala se mi takova nemilá věc. Dnes po dojezdu domu jsem si vsimla malinkeho odreni auta na pravém nárazníku. S autem jsem parkovala v garážích dnes a pak ještě u kamarádky domu.
Je možné to ted jit nahlásit? Nebo jsem v čudu?
Neni to nic hrozného, ale mam nove auto a stve me to trochu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.2.20 16:09
@Anonymní píše:
Ahoj vsem,
stala se mi takova nemilá věc. Dnes po dojezdu domu jsem si vsimla malinkeho odreni auta na pravém nárazníku. S autem jsem parkovala v garážích dnes a pak ještě u kamarádky domu.
Je možné to ted jit nahlásit? Nebo jsem v čudu?
Neni to nic hrozného, ale mam nove auto a stve me to trochu.

Vyzadej si kamerový záznam z garáže, popřípadě bych šla rovnou na PČR a nafoukla to…

• Citovat
  • Upravit
34473
22.2.20 16:10

Nahlásit to můžeš, ale ani nevíš kdy a kde se to stalo. Pokud nebude nic na záznamu z garáže, máš smůlu. Nevím, co bys teda měla nafukovat :lol: odřené auto asi na policii ještě neviděli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.20 16:11
@terien píše:
Nahlásit to můžeš, ale ani nevíš kdy a kde se to stalo. Pokud nebude nic na záznamu z garáže, máš smůlu. Nevím, co bys teda měla nafukovat :lol: odřené auto asi na policii ještě neviděli :lol:

To by ses divila co všechno už tam viděli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.2.20 16:12

Nepůjde to rozleštit? Každé auto má několik vrstev laku, drobné škrabance jdou řešit dobře. Pokud to není hluboký zářez, tak bych si s tím hlavu nedělala… Zeptej se nějakého mechanika, ten ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 16:12

No, kamerový záznam ani nevím jestli tam je - a jinak ho dají pouze policii… a já už na tom místě nejsem a nejsem si ani jistá, že to bylo tam… :zed:

• Citovat
  • Upravit
34473
22.2.20 16:13
@Hnusačka píše:
To by ses divila co všechno už tam viděli :D

Proto to asi píšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 16:17

Případně jak nazpět by šel záznam vytáhnout? A mají ho všechny garáže?

• Citovat
  • Upravit
101578
22.2.20 16:19

Pochybuju, ze maji vsechny garaze kamery tak, aby zachytily kazde skrabnuti kazdeho auta, takze pokud nemas havarijku, tak bych tim neztracela cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.2.20 16:19
@Anonymní píše:
Případně jak nazpět by šel záznam vytáhnout? A mají ho všechny garáže?

zkus nejdřív to rozleštění. Pokud je to „malinké odření“, tak se kvůli tomu rozhodně nevyplatí ani rejpat do pojistky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.20 16:22
@neila píše:
zkus nejdřív to rozleštění. Pokud je to „malinké odření“, tak se kvůli tomu rozhodně nevyplatí ani rejpat do pojistky

To si ale musí rozmyslet, buď bude leštit nebo hlásit. Ne, že to zkusí rozleštit a když to bude vidět tak to nahlásí. To tam toho pak moc vidět nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.2.20 16:25
@terien píše:
To si ale musí rozmyslet, buď bude leštit nebo hlásit. Ne, že to zkusí rozleštit a když to bude vidět tak to nahlásí. To tam toho pak moc vidět nebude.

Já si myslim, že pokud jsi odjela od místa “nehody”, tak je to asi jedno, protože se ti to s autem prakticky mohlo stát kdekoliv - klidně jsi to mohla udělat sama - to neber zle. Já si auto vždy na parkovišti obejdu. :think:
A také si myslím, že pokud se tě někdo lehce dotknul, že to na kameře nebude úplně viditelné - pokud tam nějaká bude tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.2.20 16:33
@terien píše:

psala jsem, aby se na to zkusila zeptat zkušeného lakýrníka. Ne že to má udělat a pak něco řešit… Osobně si myslím, že žádný „drobný škrabanec“ kamera neprokáže, to by musela být velká náhoda, aby mířila v tak precizním úhlu. Tohle se prostě stane. Nám někdo prohnul páté dveře u nového auta. Nemáme šanci zjistit ani kdo ani kde… Půjde to z naši pojistky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
22.2.20 16:38
@neila píše:
psala jsem, aby se na to zkusila zeptat zkušeného lakýrníka. Ne že to má udělat a pak něco řešit… Osobně si myslím, že žádný „drobný škrabanec“ kamera neprokáže, to by musela být velká náhoda, aby mířila v tak precizním úhlu. Tohle se prostě stane. Nám někdo prohnul páté dveře u nového auta. Nemáme šanci zjistit ani kdo ani kde… Půjde to z naši pojistky :pocitac:

Tak to musela být ale šlupka…
Já takhle nacouvala do betonoveho sloupu, nebyl vidět a na autě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.2.20 16:41
@Janina B1 píše:
Tak to musela být ale šlupka…
Já takhle nacouvala do betonoveho sloupu, nebyl vidět a na autě nic.

moje teorie je, že to byla nějaká starší menší dodávka nebo tak něco, protože na nárazníků nic není, až na těch dveřích, což znamená, že to auto mělo nárazník výš :nevim: a evidentně bez senzorů… naštěstí to zřejmě nebylo pod vysokou rychlostí, protože proražené nejsou, ale promáčknuté jo :roll: No radost veliká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová