odříhávač (zkušenosti?)

363
3.10.08 21:53

odříhávač (zkušenosti?)

Milé maminky, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s odříhávačem (např. Farlin, viz: http://shop.i-tatinek.cz/…c-p-164.html

..jestli je to vůbec potřeba- resp. jestli to funguje..? (naše malá totiž neumí krkat..jen tak jakoby řechtá, a krákorá :wink: :lol: ..no co, vžyť slečny přeci nekrkají ;o))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SAJ
17073
3.10.08 22:05

Některé děti neříhají a přijde mi zbytečné kvůli tomu kupovat takový verk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.10.08 22:17

..no to já právě vím..ale na druhu stranu- malá trpí kolikou- nadýmáním..člověk už vyzkoušel kde co..tak je ochoten zkoušet dál, jen kdyby to miminku pomohlo..a všichni tvrdí jak je říhání důležité…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.10.08 22:18

Ahoj,
Honzik se naucil rihat az pozdej, ja bych nic takoveho neporizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 23:02
janah09 píše: ..no to já právě vím..ale na druhu stranu- malá trpí kolikou- nadýmáním..člověk už vyzkoušel kde co..tak je ochoten zkoušet dál, jen kdyby to miminku pomohlo..a všichni tvrdí jak je říhání důležité…??

A rourku máte? My bychom bez ní první měsíce nepřežili ani u jedné.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.10.08 08:08

Nezkoušeli jste polohu tygříka? Ta u nás zabírala výborně. Matýsek dlouho neuměl krkat, pak mu to v bříšku dělalo brikule a trápily ho prdíky. Ale v noci prostě z nějakýho důvodu nikdy nekrkal.
Kamarádce klouček nekrkal ani moc neprděl, takže je to asi individuální podle dítěte.
Každopádně s tebou soucítím, je to těžký pohled na utrápené miminko s bolavým bříškem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
4.10.08 08:24

8O 8O teda valim oči jako blázen na co se ještě nepřijde. :roll:

teda píšou tam na masáž zad … ty zádíčka můžeš masírovat i rukou a ušetříš 2 stovky ne? ;)

Já jsem malého hodila přes rameno tak, že byl bříškem pomalu nahoře na rameni, prostě mi přes něj jako vysel dozadu. Brknul vždycky. A poplácávala jsem ho jemně po zádíčkách … tož myslím že nějakej takovej ancábl je ouplná zbytečnost.
Pokud vás trápí prdíky, tak na rektální rourku nedám dopustit, taky byla naším pomocníkem v nouzi :lol: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.10.08 15:35

souhlasim, ze je to kram. Nase mala teda krka paradne a kdyz ne, tak pomuze lehke poklepavani na zadicka.
Fascinuje mne, na co vyrobci neprijdou, aby vytahli z lidi penize a jeste vic mne fascinuje, ze to i lidi kupujou.
Doporucuju polohu tygrika a kapicky BabyCalm, pripadne rektalni rourku.

• Citovat
  • Upravit
172
4.10.08 16:44

Ahoj, tak to jsem se zasmála. Jak funguje odříhávač? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.10.08 13:02

Taky netuším jak to funguje..jestli to vůbec funguje..proto jsem to sem napsala..doufala, jsem, že se ozve někdo kdo má zkušenost (ať už pozitivní nebo negativní)..
Lesino..rourku máme (někdy pomůže k prdíku, někdy nic..)..máme samo baby calm, sabsimplex, fenyklový čaj pro mě, pro ni (ale ona moc nechce), pytlík s třešňovými jádry, flatulin na masáže bříška, a knížku od Karpa :lol: ..a při odříhávání dáváme přes záda..i když častěji říháme podle karpa(což je podobný jako tygřík..na předloktí).. ..jak jsem psala na začátku..zkoušíme vše..a jsem ochotná dát i ty 2stovky..i když taky moc nevěřím ve funkčnost.hlavně ani netuším jak to funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.10.08 13:27

Ten odříhávač bych nekupovala, pochybuju, že by nějak moc fungoval :? My jsme s prdíky u dcery bojovaly dlouho a nakonec se zjistilo, že je alergická na některé potraviny a co jsem začala držet dietu, bylo to lepší.
Ale při akutním bolení nám hodně pomáhalo fénování, poradila nám to sestřička na dětském… Svléknout mimi a sundat mu plenku, bříško natřít flatulinem a fénovat.. Bohužel někdy jsme fénovaly dlouho,ale pomohlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.10.08 13:31

Taris..díky..fénování zkusím..podle Karpa by to mohlo mít i vedlejší efekt- „bílýho šumu“nevím proč bílýho;o))..ale že šum,hluk z fénu vysavače dítě zklidňuje..připomíná zvuky dělohy..tak to zkusím;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.10.08 13:51

Hezké…
Asi to koupím manželovi… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.10.08 17:45

Makina, dobrýýý, to mě nenapadlo. Ale aby mu to nějak neublížilo :D :D :D A nechceš manželovi pořídit i rourku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
5.10.08 18:09

Ahoj, s tím odříhávačem bych ještě počkala. Naše Terinka se naučila krkat až v sedmi týdnech, do té doby místo krknutí házela šavli. :? Jinak nás učili v porodnici polohu na odříhnutí zády k sobě - jednou rukou pod nožičky druhou přidržovat hlavičku.

Držím pěsti, ať se to brzy naučí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky