poznávání vlastního těla

9
3.10.08 21:26

poznávání vlastního těla

Jak učíte děti poznávat jejich bříško, oči nos atd? My to zkoušíme a stále to nejde..Malej umí spoustu věcí ukázat na mě ale na sobě mu to nejde..a v jakém věku se to děti přibližně naučí? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
3.10.08 21:30

Fuj, jsem se lekla, že to bude téma lechtivé :D Vzhled k názvu říkám, že nejpozději v pubertě bude poznávat sám a ochotně :D

Ale na to ses asi neptala… Nepíšeš, kolik je malému. Naše starší holky poznávaly hlavičku, bříško, plínku a tak kolem roku, Eli je zatvrzelé miminko, ta na to dlabe :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.10.08 21:32

no je mu 10,5…a já nad názvem dlouho přemýšlela, ale nic lepšího mě nenapadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 21:33

Tak to má čas :) Zkoušejte, ale nijak netlačte na pilu, ono to přijde samo…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
4.10.08 08:28

ve mě zas hrklo že mu je 10,5 let :lol: :lol: :lol:

Pokud to jsou jen měsíce, tak bych neřešila … to má na takový učení ještě času :). a nenásilnou formou se to nauší, třeba ve vaně aby si sám umyl bříško, ručičky a pod.

• Citovat
  • Upravit
2661
4.10.08 08:36

Vojtovi je 13 měsíců. Ukáže jen na cizích, kde mají nos a to dotyčný po zmáčknutí nosu musí udělat tý tý. Na svém těle pozná jedině pusu a ukazuje ham. :wink: Jinak ho nic jiného nezajímá. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.10.08 13:29

Inna asi od 12ti měsíců ukazovala na cizích i panenkách nos, oči, ucho, pupík :lol: Na sobě ke konci 13. měsíce. V 10,5 měsícícíh je určitě brzo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí