Odříhávání - pomoc!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.2.12 10:52

Odříhávání - pomoc!

Ahoj, potřebuju poradit…když dcerku nakrmím, tak si odříhne, ale jen tak lehce, pak at nosím jak nosím, tak uz z ni nic nevyjde..polozim do postylky a ted to zacne plac, odrihnuti, plac, odrihnuti..a takhle porad dokola, co pet minut i dve hodiny vkuse…vzdycky z ni vyjde jenom troska vzduchu. Uz jsem z toho nestastna, protoze nedelame nic jineho jenom jime a grgame..:-(do 3 mesicu jsem ji davala kapky espumisan, pak jsem prestala…a v te dobe se to zhorsilo…je mozne, ze je to tim? jeste uvazuju, ze bych ji zacala davat laktobacilky, prece jenom je to prirodnejsi nez espumisan…mate nekdo s timto zkusenosti? pomohlo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
23.2.12 11:02

mohlo by to být tím, s tím espumisanem ten vzduch asi vyprděla, teď už jí to tak nejde…laktobacílky upraví mikrofloru a trávení, ale na krkání asi moc nepomůžou :)
Zkus ještě nějakou jinou polohu na krkání, třeba tygříka, je jich víc, možná najdete nějakou, která bude fungovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.2.12 11:03

Nemůže mít reflux? To by vysvětlovalo, proč po položení začne brečet a při více vertikální poloze ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 11:06

zkoušíme přes rameno, na tygříka, přehodit přes nohu…ještě se budu muset asi po nějakých polohách poohlídnout, prtoože mě jinak asi odvezou… :-D a nebo se vrátíme zpět k espumisanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 11:08

no, je pravda, že občas docela dost ublinkává..ale zase to není pravidlem..jsou dny, kdy neublinkne ani kapku a pak dny, kdy ublinkává i dvě hodiny po jídle pořád…a jak na případný reflux?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.2.12 11:10

A krmíš flaškou? Neloká si moc? Nehltá? Lahvička je nakloněná, aby ji nešel do dudlíku vzduch? Chtěla jsem doporučit sab simlex - měl by sjednotit menší vzduchové bublinky do větších, ale espumisan je hodně podobný. Lactobacily asi fakt nepomužou :think: A když položíš a pak zvedneš na vykrkání, tak to jde stále po trochách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 11:13

jojo, flaškou…od aventu, loká hodně, hltá..pije jak urvalá, ale dudlík má plný mlíčka a ve flasce na mlíčku se tvoří vzduchové bublinky - tak je to správně, ne? …když zvednu na říhnutí, tak vždycky trošku odříhne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.2.12 11:20

Možná ještě dávat odříhnout při krmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.12 11:20

Nam jsou ted 4,5m..ted uz to nedelam,ale driv jsem maleho davala na odrihnuti v pulce jidla a pak na konci…aby si rihnul vickrat nez jen na konci jidla,pac pak taky ublinkaval a krkal..a kdyz si po jidle ne a ne krknout nebo jen malinko, tak jsem mu podrzela hlavicku a jakoby se s nim predklonila a zase narovnala a porad jsem ho mela na rameni…pak vysel vetsi krkanec…a kvuli tomu ublinkavani jsme mu jako malemu zacli davat Bebu AR,je husci a primo tam je napsano,ze je to proti ublinkavani..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.2.12 11:28

tak ještě můžeš zkusit dávat odříhnout během jídla, třeba dvakrát, aby se jí tam ten vzduch toli nehromadil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
23.2.12 12:02

Taky si myslim,ze je to tim,ze jsi vysadila espumisan.Ja podobne kapky davala detem dlouho.Bud ho zkus znovu davat a zkus take holcicku po krmeni polozit dolehu a pak ji rychleji zvednout a poplacavat po zadickach,tim placanim pomahas ten vzduch tlacit ven.

• Citovat
  • Upravit
23.2.12 12:08

tak ted jsem zkusila dat odrihnout behem jidla a jakmile jsem ji sebrala flasku, tak byl rev, jako bych ji chtela vrazdit…no hruza..:-D flasku nebrat :-D

placani jsem take zkousela i rychle zvednout…nepomaha, vzdycky vyjde jenom takovy maly vanek z pusinky :-D taky si myslim, ze to bude tema kapkama, dokud jsem je davala, tak rihala jak stary chlap a ted - horor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
23.2.12 12:11
terulkaslunicko píše:
tak ted jsem zkusila dat odrihnout behem jidla a jakmile jsem ji sebrala flasku, tak byl rev, jako bych ji chtela vrazdit…no hruza..:-D flasku nebrat :-Dplacani jsem take zkousela i rychle zvednout…nepomaha, vzdycky vyjde jenom takovy maly vanek z pusinky :-D taky si myslim, ze to bude tema kapkama, dokud jsem je davala, tak rihala jak stary chlap a ted - horor!

No,tak kdyz jsi to uvedomujes,tak kapky znovu davej.Pokud se to zlepsi,je to tim.

• Citovat
  • Upravit
18259
23.2.12 12:12

Malej taky rval kdyz jsem mu flasku vzala, ale dala jsem mu dudlik a byl klid :)hned si rihnul a pokracovali jsme.A kdyz ji ty kapicky zase das nic tim nezkazis, nikde jsem necetla, ze by se museli nejak vysadit :) my davame Lefax :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 12:15

at zijou kapicky…:-D uz jsem psala chlapovi, at je koupi po ceste z prace..dneska dopoledne jsem malem zesedivela..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí