odříhnutí

162
2.6.06 09:18

odříhnutí

Ahoj,
do jakého věku jste dávaly miminka odříhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
2.6.06 09:29

Ahoj,

nejdřív musím napsat, že Pepi neměl nikdy problémy s prdíkama ani moc neublinkával, takže jsem vcelku neměla moc důvod, nechávat ho odříhávat do poslední bublinky :) Nejdřív jsem to začala flákat v noci, měla jsem strach, aby se mě neprobudil a co nejrychleji jsem ho šoupla do postýlky, to mohlo být tak ve 3 měsících.
Přes den jsme měli takový rituál, že po pití na mě vždycky ležel nebo spíš pásl koníky na rameni, ale když si neodříhl tak do 3 minut tak jsem to vzdala. A definitivně jsem s tím zkončila asi při příkrmech, kolem toho 5, 6 měsíce.

měj se krásně,

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.6.06 09:59

VeruskoK, nepíšeš o mojem Hanysovi. U nás to bylo přesně tak :P

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
2.6.06 10:12

ahoj, v noci jsem přestala hned v prvním měsíci (budil se u toho a pak brečel a nemohl usnout), definitivně kolem 4 měsíců, kdy se naučil otáčet na bříško a trávil tam víceméně celý den, tak to šlo samo i beze mě (nenáviděl odmala aležení na zádech).
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
2.6.06 10:21

Ahoj,
my odříhávali první dva tři měsíce s obtížema, pak nám to šlo líp (že by se mi mi „naučilo“??), stačilo dát do svislé polohy a bylo to.
TAky jsme postupně skončili spolu s příkrmy, asi někdy po 6 měsíci. Zpozorovala jsem totiž, že si malá odříhne tak nějak sama za chvíli po pití.
A při krmení pevnou stravou to byl pro mě signál, že už končíme, že jsme napapaný.
 pitris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.6.06 11:03

Uf to jsem si oddychla, že nejsem sama…
je nám 12 týdnů a ty noci taky tak nějak vypouštíme. Většinou to dopadá, že usneme vedle sebe, malá odpadne od prsa, já se zahalim a usneme.
Přes den se to snažím dodržovat, ale někdy to jde, někdy ne.
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna