Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No zajdi do slušného salonu, kde dělají i hloubkové čištění vlasů a nech si to vyčisit, stáhnout a sjednotit. Bude to chtít asi i několik návštěv.
Já bych na nic nečekala a rovnou se objednala k dobré kadeřnici. Určitě bych nečekala, až mi to odroste ![]()
Jak píšou holky. Nečekala bych, budeš chodit jak tydyt s tak výrazným odrostem. Běž ke kadeřnici.
Šla bych taky ke kadeřnici a nechala si poradit. Strihas pravidelně konečky? 4 cm za půl roku je opravdu málo.
Ahoj holky, před 2 roky jsem si obarvila vlasy na černo 🤦♀️, zhruba před půl rokem jsem si řekla že mi chybí moje blonďatá přírodní barva a vím že jinak než nechat odrust to bohužel nepůjde a už jsem se s tím srovnala i ta černá barva není už černá ale je taková tmavě hnědá, no ale prostě blonďatý odrosty nejsou nic hezkého to vám asi nemusím vysvětlovat. už jsem se s tím smířila že to musím vydržet jenže mě ty vlasy vůbec nerostou. zhruba za těch 6 měsíců mám odrosty maximálně 4 cm ne-li míň. tak jsem tu pro radu jak ten proces zrychlit alespoň trochu a jestli to vůbec jde nějak zrychlit, předem děkuji za odpovědi.