Odsávací vaky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
880
4.7.05 22:15

Odsávací vaky

Ahoj holky.začíná se nám doma hromadit oblečky které jsou naší holčičce malé a protože bychom si rádi časem pořídili ještě jednoho špunta,tak věci schovávám.Ale pomalu už není kam je ukládat.Už pár dní přemýšlím nad vaky z kterých jde odsát vzduch.Máte s nima některá zkušenosti??A kde jste je koupily a jaká je pořizovací cena?
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.7.05 22:31

Tyto vaky mame taky na věcičky po malé, z celého úložného prostoru se nám větší půlka uvolnila :lol: . První jsme koupili v akci v Lidlu…ale všechny 4 jsme šli vratit(tehdy je tam měli tušim za 99Kč/1ks) , byly v ohybech potrhane, nebo jsme je vyfoukly a ony nedržely…děs běs. Sháněli jsme je po obchodech a nemohli sehnat, pak jsme zjistili, že tyto pytle prodávají v těch zásilkových obchodech (v časopisech apod.) koupili jsme je tam. Jelikož jsem z Brna, měla jsem to ulehčené, neobjednávala jsem poštou, ale na Kapucínském náměstí mají svoji pobočku, mohla jsem si je v klidu prohlídnout, rozmyslet jestli jo nebo ne, neplatila jsem poštovné. Oproti tomu Lidlu jsou z pevnějšího materiálu, nevýhoda je, že musíš koupit :,-(u 4 a ne jen 1 nebo 2 na zkoušku…materiál je silnější než byl, v balení jsou 2 větší a 2 měnší pytle, stálo to okolo 400,–, pravda, že na to oblečení jsem využila 1 velký, ale ty ostatní používám na uložení peřin (teplých) co používáme v zimě a letos jsem tam uložila i kombinézy a bundy po malé. Takže využití u nás určitě najdou a jsme spokojení. Iva

• Citovat
  • Upravit
595
5.7.05 07:31

Ahoj Binky,
také bych je chtěla koupit. Ještě jsem moc nepátrala, tak mám zatím jen jeden tip. Našla jsem je v katalogu Neckerman http://www.neckermann.cz/…/details.asp?… , ale přijdou mi dost drahé na to, že jsou jen dva. 1× větší obal: cca 130×78 cm; 1× menší obal: cca 86×59 cm. 399,–. Tak zatím váhám. Nicméně úložný prostor v posteli mám už narvaný k prasknutí. :cry:

Našla jsem i článek na http://ekonomika.idnes.cz/test.asp?… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
6.7.05 13:07

ahojky,

tak já jsem je letos poprvé pořídila v TESCU na národní - tan jak prodávají ty reklamní věci u vchodu od tramvají - jsou bohužel drahší ale jsou dost velké a prodávají je myslím jen po 3ks. netušila jsem co všechno se do toho jednoho pytle vejde, paráda, jsem 100% spokojená ale příště už možná budu hledat levnější. zatím mi ty 3 stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí