Odsávačka Canpol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
3.2.06 12:07

Odsávačka Canpol

Prosím o radu. Mám doma odsávačku značky Canpol a nevím, které části této odsávačky mohu vyvařovat, a které pouze opláchnout teplou vodou. Pokud máte někdo zkušenost s touto balónkovou odsávačkou, prosím poraďte.
Děkuji všem mamulkám za pomoc.
Pěkný den
Bára a Michaelek /2měsíce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ety
45
7.2.06 20:02

Nemohu ti sloužit radou, jen se přidávám k tématu Canpol odsávaček s dalším dotazem. Ráda bych zakoupila pákovou odsávačku Canpol Premium, jelikož je finančně přijatelná a má stejné vlastnosti (alespoň dle výrobce) jako Avent či Medela Harmony. Na tomhle četu se však ozvala mamina, která tento model nedoporučuje, jelikož ji mléko zahlcuje páku, která nejde pořádně domýt a hrozně to pak smrdí. Zajímalo by mě, zda tento problém je téměř u všech Canpolů Premium, nebo se jedná jen o vyjímečný případ. Ozvěte se prosím Vy, které ji máte doma, jak jste s ní spokojeny … Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
7.2.06 20:37

Ahoj mamky.

Tak já mám Canpol Premium a žádné zahlcování páky se nekonalo.Odsávačka mi nikdy nesmrděla.Jinak po omytí jsem celou odsávačku rozebrala a vše vyvařila na 5 minut.Tu silikonovou součást stačí podle mě na 3 minuty(jako savičky).
Ze začátku jsem moc mléka neodsála ale časem se to zlepšilo.O tom ale píšou i v návodu.V současné době mám ale problémy s nedostatkem mlíčka tak jsem si objednala ele.odsávačku od Madely doporučovanou právě při problémech s kojením.Snad se nám mlíčko zase pořádně rozjede.

MartinaK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.2.06 21:50

Ahoj holky,

tak ja jsem ta, co ji smrdela paka :)

Musim rict, ze s odsavackou jsem mela dalsi problem - kdyz jsem mela par dni laktacni krizi a potrebovala jsem podporit tvorbu mleka odsavanim, byla mi ta moje odsavajda na nic, protoze mela slaby tlak.

Musela jsem v lekarne zakoupit pistovou, s kterou to slo lepe, bylo to ale trochu mene prijemne.

Kamaradka si ted koupila Medelu a je s ni spokojena.

Tak dobre vyberte.
lejla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
9.2.06 19:41

Dnes jsem volala do porodnice, ve které budu s nejvyšší pravděpodobností rodit abych se optala, zda nemocnice v rámci pobytu zapůjčuje odsávajdy. Odpověď, že ne, že každá si přináší svou, mě dost zaskočila vzhledem k tomu, že jsem se rozhodla zakoupit odsávajdu až v případě potřeby po porodu. Plány budu muset tedy pozměnit… Byla jsem rozhodnuta zakoupit Canpol Premium nebo Harmony od Medely, ale po přečtení příspěvku od Lejly a HanyZany jsem zas na začátku, jelikož psaly, že Canpol Premium při laktakční krizi nezabírá a že se musely koupit jinou … Tak by mě zajímalo jaké jsou zkušenosti s pákovou Harmony od Medely při nižší tvorbě mléka, zda je problém obdobný u všech pákovejch odsávaček.
Pokud ano, uvažuji nad koupi pístové odsávajdy od Harmony, u níž je možnost po dokoupení adaptéru a motorku z pístové vytvořit Mini Electric. V návaznosti na to by mě tedy dále zajímalo, jak je to z bolestivosti při odsávání u pístové (pod názvem Standart) od Medely a u Mini Electric od Medely. Zkušenost s Mini Electric od HanyZany už znám, tak mě zajímaj další zkušenosti … Porod se blíží rychlostí blesku, tak bych to ráda rozlouskla co nejdřív. Předem všem dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
9.2.06 19:48

Ahojky, já jsem si koupila nějakou odsávačku - no prostě - byla levnější než AVentka…a pak mi kamarádka půjčila Avent, když jsem potřebovala nahodit prsa do rychlejšího režimu :lol: a můžu říct,že to dopadlo tak, že jsem si koupila svoji AVentku a tu první odprodala dál. Mě prostě nevyhovovala.
Co se týká Canpol - tak odsávačku jsem v ruce neměla,ale vzhledem k tomu,že jsem od této firmy dostala darem misku s příborkem a ta nepřežila měsíc ( a to jsem se k ní chovala opravdu velmi šetrně), kamarádka si od této firmy koupila antikolikové lahve, které ji protékaly…tak jsem již vyléčená ze „šetření“…protože kvalita mě teda neuchvátila.
Možná některá z vás je s touto značkou spokojena, ale já už ji nechci ani vidět.

PS:Co jsem slyšela od kamarádky,tak u nás v porodnici půjčovali odsávačky (teda jen po dobu pobytu). Měli 2 druhy - Medelu a Aventku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.2.06 21:45

Ahoj,

tak ja jsem taky jednou z tech co si s odsavackou Canpol pekne nabehli. V obchode mne presvedcovali, ze to staci.......
Kdyz pominu, ze se zahlcovala mlekem, tak cca po 5 mesicich se ji ulomila paka. Koupila jsem si pak 2× tak drahy Avent, ale nemuzu si ho vynachvalit.
Pouzivalal jsem ho denne na odstrikani mleka pro malou cca 6 mesicu a bez jedine poruchy. I co se tyce udrzby tak si nemuzu stezovat - Avent je daleko sikovneji konstruovany a lehce se udrzuje.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
15.2.06 12:07

Díky holky za info, po kterejch jsem se rozhodla že odsávajdu od Canpol Babies určitě ne. Už mám také já za sebou nějaké menší negativní zkušenosti s touto firmou, takže kupovat něco tak nákladného a složitějšího jako je odsávajda od firmy, která se netěší valné pověsti to určitě ne. Chci ale oprášit dotaz, zda odsávání pístovou odsávajdou od Medely (tuším že se jmenuje Standart) je bolestivé. Někde na netu jsem totiž četla, že by si maminy neměly kupovat levné pístové, jelikož tahaj prsa a tak je ničí a že budou maminy nešťastné. Tahle od Medely sice nejlevnější není ale je furt pístová, takže mě to zajímá. Je myslím fajn, když z pístové dle potřeby lze udělat i elektrickou, což u téhle jde. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
22.8.06 20:28

Asi to nebude zcela k tématu, ale neshání některá z Vás sběrače mléka do podprsenky? Mám totiž doma troje (nákupní šílenství v šestinedělce). Nabízím jedny od Medely - zcela nové, nepoužívané, v neporušeném obalu, původní cena 293,–kč, dala bych za 200,– + poštovné a jedny od Aventu - minimálně používané (ještě jsem ani malého neodkojila), původní cena 356,–kč, dala bych za poloviční cenu, tedy za 180,– kč + poštovné. Oboje v originálním balení vč. papírů. Sběrače dle mých zkušeností maj tyto výhody - pro mě nepostradatelné především po porodu než se množství mléka ustálí, kdy jsou velké přebytky vytékajícího mléka, poté mohou suplovat prsní tampóny (těch spotřebuji při užívání sběračů minimum), bradavky při sběračích nejsou zarudlé, přecitlivělé jako při tampónech. Mimochodem zakoupila jsem pákovou Harmony od Medely a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí