Jaká lahvička s pítkem - ne Avent

1078
1.2.06 12:04

Jaká lahvička s pítkem - ne Avent

Ahojky,

jakou používáte lahvičku s pítkem pro vaše mimi? Nechci Avent (je moc drahý), tchýně mi koupila od Bočka s Tom a Jerrym, ale ta teče. Chtěla bych takovou, která má „uši“, aby si lahvičku malá mohla držet.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.2.06 12:11

Zdravím,

já už vyhodila spoustu peněz za hrníčky s náustkem různých značek a typů. Z některých jsem měla problém tekutinu dostat i já, chtělo to hodně silné sání. Nakonec mi kamarádka poradila hrneček TOMMEE TIPPEE se silikonovým náustkem z prodejny CHICCO. Stál 15O,–Kč a je naprosto super. Kdybych to věděla dřív, nemusela jsem mít doma takovou sbírku… :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.2.06 12:16

Doporučuju nejvíc klasickou úzkou lahev na učení Nuk. V Rossmannu ji pořídíš levně za 109 Kč, jinak ji mají v obchodech klidně i za 185 Kč. To byl u nás hit u všech třech dětí a kolem závitu nikdy nic neteklo. Někdy jdou sehnat i náhradní pítka. Pozor Nuk má ještě širokou variantu lahve na učení za draho a tu naopak nedoporučuju, to pítko děsně smrdí. Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.2.06 12:22

takto ta lahev vypadá:

http://prozdravi.cz/…-215031.html

Petra

• Citovat
  • Upravit
2114
1.2.06 12:25

Ahoj, my mame od Nuku a sme spokojeni, Avent mame taky ale dodnes z ni mala nechce moc pit, ne proto ze by to neumela. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
1.2.06 12:58

Taky jsme měli Nuk,je asi o půlku levnější než Avent a taky nekape. Brzy se malej naučil pít i takové té falštičky kde se vytahuje víčko aby to teklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
1.2.06 13:34

Ahoj.

Radimek si s Nukem neporadil, Bočka používá jako konvičku ( poleje si), teď zkoušíme Canpol Babies ( ovšem nemá uši) a obyčejnou flaštičku od minerálky Rajec (500ml). Tady jsou pokusy úspěšnější.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.2.06 19:02

Taky jsem nechtěla jít do AVENTU, protože je drahý. NAkonec jsem zavřela obě oči a koupila ho, protože mám už odsávajdu a lahvičky. Malé je 8 m a pije z toho velmi dobře. Tak to snad vyhozené prachy nejsou. Já jsem to taky zkoušela, jde to velmi lehce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
1.2.06 20:30

Ahoj,
tak my jsem měli Avent, malej se z něj naučil celkem rychle pít, veškeré lahvičky s dudlíky odmítal, byl dklouho kojen, ale pak nám hrníček začal nějak podtejkat, i když jsem koupili nová lítka.
Tak jsem ho naučila na pítko od Rajce k lahvičce od Kubíka, ale to se zas špatně myje a tak jsem to často vyhazovala.
Od včerejška máme Nuby (ne NUK) a zatím spokojenost, malého to z něho baví pít, dá se nastvit, slabý nebo silný průtok, má držátka.
Taky jsme už měli od Chicca, ale z toho jsem sotva tahala i já natož prcek.
Tak dobře vyberte :-)

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
1.2.06 20:45

Krom toho Aventu, s kterým jsem krom toho držátka maximálně spokojená, jsem koupila právě kvůli držátku (spíš než do ruky na kočár) Nuby hrneček. Nekape a jde nastavit dva průtoky. Zkraje se mimčo bude nejspíš krapet „topit“, ale to je jen než si zvykne, to je nejspíš nevýhoda všech hrnků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
1.2.06 21:29

My máme taky dobré zkušenosti s Aventem, je sice dražší, ale taky mám odsávačku a flaštičky, tak to všechno kombinuju.
Teď nám kamarádka půjčila Chicco (my jim Avent), protože malá (1rok) z něj neuměla pít. No nedivím se - měla jsem problém to utáhnout i já :roll: Tomík z něj sice chvíli pil, protože to bylo něco nového, ale brzy zjistil, že je to příliš namáhavé a hrnek zavrhl. Ale uši má (ten hrnek :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.2.06 21:31

Ja dlouho experimentovala s ruznymi udelatky na piti a do aventu jsem nechtela jit, protoze je drahy. No a dopadlo to tak, ze mame avent a jsem velmi, velmi spokojena. Ostatni lahve a hrnicky mi doma trci ve skrini. Kdybych koupila hned Avent, usetrila bych.
Z Aventu nam piji obe holky, Ada ma zeleny naustek a uci se uz pit i z normalnich hrnku, Pepi ma bily naustek a ma dost casu aby se ucila pit z neceho jineho :)
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
1.2.06 21:59

Já taky nedám dopustit na Avent, Peťula pije UM z bílého a čaj ze zeleného pítka a pít přes dudlík ani neumí. Což u mě vyvolává nadšení, protože u Klárky to byl boj, než jsme se zbavily flašky s cumlem :oops: . Mimochodem jsme začly u nuku Magic cup a to jsem měla problém pít z něho já. Peťula taky už umí pít z toho velikého hrníčku Avent, co má Klárka a co je pro děti od 18 měs. A všechny díly se dají perfektně kombinovat. Makina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
1.2.06 22:09

Ahojky, levnější a dobré jsou lahvičky s pítkem od MAM, které jsou k dostání v drogeriích DM.
My jsme ale tedy nakonec také skončili u Aventu.
A dobrý je ještě NUBY s možností regulace průtoku: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
1.2.06 22:48

K tomu Aventu dodam jen to, že z bílého pijem mlíko a ostatní ze žlutého (od 18měs určen, ale pijem od roka). Ze zeleného nám to nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí