Jaká lahvička s pítkem - ne Avent

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
1.2.06 22:54

Gabi, a jak to žluté čistíš uvniř toho sosáčku, když se ti to zanese? Já nevím, jak to mám vyčistit. Dík M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 07:07

vatovou tyčinkou Petra

• Citovat
  • Upravit
242
3.2.06 23:18

A co zkusit nějaký z těchto hrnečků: http://www.malewo.cz/…oducts81.htm ?

Jak už jsem psala o tom hrnečku z DM značky MAM, tak tady je foto, jak vypadá: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35444
4.2.06 08:55

Ahoj,
ja uz jsme nekolikrat psala, ze mam nejlepsi zkusenost s nekapajicim hrneckem od Baby Nova za asi 120 Kc. Nekapajici naustek jde vymenit za kapajici i za normalni savicku. Ma ouska, ktera jsou sundat, velikost je 150 ml, ae vsechny casti jsou variabilni, tj. jdou i na obyc. lahev od Baby Nova (ta ma myslim max 300ml). Mame doma i vetsi nekapajici hrnecek od Aventu se zelenym naustkem, ale neuspel, Baby Nova se lepe drzi a neni tak tezka, kdyz je plna. Nekapajici naustek se da dokoupit i samostatne(45Kc), mozna by sel i na lahev jine znacky, vypada zcela variabilne. Jestli chces, zkusim to a dam vedet.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
4.2.06 09:09

Ahoj,
já mám všechny lahvičky na UM od Aventu, tak jsem si koupila i nekapající hrneček. Píší, že je pro děti od 3 měsíce-jen by mě zajímalo, jestli od toho 3. měsíce tedy dávaly pít i UM jenom z toho hrníčku nebo jste to střídaly i s dudlíkem?
Díky Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
4.2.06 09:25

ahojky,
já jsem syna kojila do jeho 11m. Měl aventácký hrnek na čaj a naučil se z něj pít asi v jeho 10 m hned. Před tím to byly pokusy. pak přešel na Sunar a koupila jsem zase Avent, jen jinou barvu. Jinou barvu doporučuji, syn je rozezná a jak vidí svůj červený, začne se smát a sápat se po Sunaru :lol:

Taky jsem uvažovala o nákupu jiné levnější verze, ale nic jsem nenašla. Jiné netekoucí byly totiž v malém ml provedení a nedaly se naplnit horkou vodou :) Tak pozor při výběru levnější verzí :P

Irias + štěpán 11,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
4.2.06 13:22

Berčo, když ti z něho bude Jiříček ochotný pít, tak mu dávej pítko. Aspoň si nezvykne na cumel. Peťa začala UM v 11 měsících a z dudlíku to už neuměla, jen z pítka. Makina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
8.2.06 13:45

Dotaz pro Neldu nebo kohokoli, kdo má doma hrnečky na naučení od Tommee Tippee: psalas, že jsi s ním naprosto spokojená. Dívala jsem se na hrnky téhle značky na netu a překvapil mně na rozdíl od jiných značek jejich příjemný vzhled (samozřejmě že tu jde více než o vzhled tak praktičnost hrnku pro samotné dítě). Zajímá mně o jakém konkrétním typu jsi psala. Na Netu jsem našla easilfow 2 druhy - průhlednomodrý hruškovitého tvaru a pak hrničkového tvaru s robusními oušky (250 ml), další typ 200 ml s pítkem na zaklapnutí a ještě nějaký obyčejný průhledný, který mně nezajímal. Co máš teda doma ty? Ptám se hlavně proto, že jsem tyhle hrnky ještě v reálu nikde neviděla a záleží mi na větším objemu hrnku (200-250 ml), aby netekl, aby byly sundávací uši a měké pítko, ze kterého by se dítěti dobře pilo. :lol:
Jo nevíte někdo, zda maj hrnky od MAM sundávací uši? Uši se mi zdaj už takové bytelnější na rozdíl od jiných … Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
8.2.06 13:53

Ety, co se týče hrnečku Tommee Tippee, my měly Easiflow a z toho se nedalo pít - ani já jsem to neutáhla. Skončili jsme u Aventu.

A uši u hrnečků MAM se dají dát dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
8.2.06 15:43

Mufy, ty hrnek MAM doma snad máš? Pokud ano, jak jsi spokojena? Je nekapající a má měkčí pítek? Pro všechny kdo máte hrnek balónek od Canpol Babies - co jsem pochopila mezi řádky, tak se nejedná o nekapající hrnek, že? Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
9.2.06 08:00

LenkaS

Ahoj, já šla do Aventu už když bylo Marťovi pět měsíců a byla jsem s ním strašně spokojená, i když byl dost drahý. Vydržel nám něco přes rok a pak jsem malému dávala klasický plastový hrnek. Avent mi moc vyhovoval, hlavně, když se daly koupit nové savičky samostatně. Takže bych do něj určitě šla znova. Za ty peníze to určitě stojí........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.06 12:20

Ahoj Povídálko,
hrneček Tommee Tippee máme easiflow hrníčkovitého tvaru s robustními oušky, které ale bohužel nejdou sundat, jinak pítko je silikonové, tudíž měkké a při pití se musí zubíkama lehce zmáčknout. Ono ale ti naši drobečcci na to přijdou velice rychle. Ještě má zaklapávací víčko, je v různých barevných kombinacích a dá se pak ještě samostatně dokupovat jen to pítko, pro případ, že by to bylo nutné. Zvenku má protiskluzovou vrstvu na ouškách a bocích hrnečku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.2.06 13:10

Tak jsme na tom tak nějak podobně jak v předchotích příspěvcích.Avent se mi zdál drahý tak jsme koupili Chicco pak od Safety,pak nám babička koupila MAM a nakonec jsme přece jen koupili Avent se zeleným pitkem.Mrňous to bez problému utáhne u předchozích musel moc tahat a něchtěl z nich pít.Takže příště radši dražší ale osvědčené.

• Citovat
  • Upravit
ety
45
27.2.06 20:01

Nemá někdo z Vás doma hrníček na naučení od Chicca - Aiutabimbo Junior? Jak jste s ním spokojeny? Já sice už koupila 200ml Avent, ale uvažuji koupit ještě 1 větší, kdyby bylo potřeba a tenhle od Chicca je 250 ml a líbí se mi hodně pogumované robustnější ouška, ale nevím, zda jsou sundávací a zda se jedná o nekapající hrnek. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.3.06 10:54

ety,

ja mam ten hrnek od Chicco, ale pit z nej dela problemy i me, natoz malemu. U nas to byly vyhozene penize. I kdyz je krasny a nachytala jsem se na ten pekny design a nezeptala jsem se tady na emimcu, jestli je dobry.
Mozna ma ale nekdo jiny nazor.

Jasmine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí