Odsávačka MM?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
224
14.8.06 15:43

Odsávačka MM?

Ráda bych koupila odsávačku mateřského mléka. Nejlépe Aven IQ nebo jinou elektrickou, popřípadě i mechanickou. Jelikož nevím, zda vůbec mléko mám (nikdo mi na tuhle otázku nebyl schopen odpovědět, prý to mám zkusit odsát a uvidím ale tou nejjednodušší odsávačkou odstříkám sotva pár kapek a už mne prsa pálí) nechci si kupovat novou. Moc děkuju za pomoc. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
14.8.06 16:03

Joseffko poslala jsem ti SZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.8.06 18:21

Josefko

Tak já měla možnost vyzkoušet jak elektrickou ,tak ruční Avent a rozhodně pro mě Avent ruční, je rychlejší a mě se s ní lépe manipuluje, ale pokud vím elektrická toho víc visaje ze zadu ( z mé vlastní zkušenosti to ale bylo naopak ) odsávání je spíš o cviku, zkus si lehnout do teplé vody a nahřát prsa, mléko se tak lépe uvolnuje a snaž se to prso v okolí ždímat do té odsávačky snad ti to omuže, já jsme potřebovala rozdýchat po zatvrdlinách pravé prsa a použila jsem na masáže olej od weledy na podporu kojení a prso se pomalu dává do kupy, tak zkus i jemné masáže od prsa smšrem k bradavce :roll: , hlavně to chce trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.8.06 20:41

Ahoj,
taky zalezi na poloze zkus trochu odsavat v predklonu.
I nekteri doktori radi trochu „tleskat“ potom to jde lepe.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
15.8.06 15:15

Ahoj

Já mám odsávačku Avent ISIS - je ruční.. Je fakt, že jsem se odsávat musela naučit a začátky byly fakt hustý, moc to nešlo, i když mlíčko bylo..

Oluska a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
22.8.06 20:08

Asi to nebude zcela k tématu, ale neshání některá z Vás sběrače mléka do podprsenky? Mám totiž doma troje (nákupní šílenství v šestinedělce). Nabízím jedny od Medely - zcela nové, nepoužívané, v neporušeném obalu, původní cena 293,–kč, dala bych za 200,– + poštovné a jedny od Aventu - minimálně používané (ještě jsem ani malého neodkojila), původní cena 356,–kč, dala bych za poloviční cenu, tedy za 180,– kč + poštovné. Oboje v originálním balení vč. papírů. Sběrače dle mých zkušeností maj tyto výhody - pro mě nepostradatelné především po porodu než se množství mléka ustálí, kdy jsou velké přebytky vytékajícího mléka, poté mohou suplovat prsní tampóny (těch spotřebuji při užívání sběračů minimum), bradavky při sběračích nejsou zarudlé, přecitlivělé jako při tampónech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí