vyzkoušejte kašičku babylove z DM!

8276
31.7.06 10:04

vyzkoušejte kašičku babylove z DM!

Je to novinka, má 300g, různé příchutě, my ochutnali tuto (marakuja+broskev bezlepková), je móóóc dobroučká, a prodává se jen za 35,–!!!
takže pokud mátedoma taky takového jedlíka jako já, tak to je docela dobrá úspora oproti jiným kaším:-)
 http://img.mimibazar.cz/…925817-s.jpg

Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
31.7.06 10:30

Ahojky,

ještě dotaz. To je mléčná kaše? A od kolika měsíců? Do nejbližší DM to mám 40 km, teď mám nějaké kaše ve špajzu do zásoby, ale až dojdou,
asi tam zajedu. Vůbec jsem slyšela, že na mimi věci mají dobré ceny a
kvalitu. Nevíte někdo, na kolik vyjdou ty jejich plíny ve vel. 4? Měla jsem
od kámošky 2 na zkoušku a vypadají dobře. Máte někdo zkušenost s tím,
jestli vydrží i přes noc?

Díky
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
31.7.06 10:34

Martino,plíny Dm vydrží i přes noc.Stane se,že občas protečou,ale to jen pokud prcek fakt moooc pije.

Vel.4 je maxi?Pokud ano tak 44ks stojí 229,–kč.

Já je používám už na druhý dítě a jsou super.Občas je vyměním,když je něco jinýho v akci,ale jsem s něma fakt spokojená.

dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
31.7.06 10:49

Necko - ano, je mléčná. Píšou na ní: se 13 vitamíny, vápníkem, železem a jódem, bez konz. látek, barviv a přídavku sacharozy

Jinak já jejich kosmetiku používám (plínky ne) - ubrousky jsou super a stojí 60 korun, jiné nepoužívám, moc nám vyhovují, i koupel Babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.7.06 11:14

Plinky babylove mame- kdyz mas Babybonus- po narozeni ditete takovou knizecku se slevama a jeste nasbiranou karticku s 15body= 20%sleva na nakup tak Ti plina vyjde na 3,60kc ;) jinak vychazi kolem 4-5kc, dost draze ale je dobra.
ubrousky Babylove sensitive taky mame - tam je babybonus jen na obyc. ne sensitiv,ale kupovala vse naraz s 20% slevou, i prikrmy a slunecni bryle…naplanoval co vse koupit a koupila naraz s tou slevou…

ale kase nezkousela,dik za tip. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
31.7.06 11:15

Můžu se zeptat, koho píšou jako výrobce? Tohle to mi dost připomíná jen o pár kaček dražší Humanu - ty byly výborné.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.7.06 11:17

Ahoj,
taky chodím často do DM drogerie, kupuji plínky,pěnu do koupele, šampon, ubrousky. Kašičky už teď ne, ale dřív jsem taky občas koupila. S plínkami jsem spokojená, Matýsek ještě potřebuje na noc plínu a ikdyž hodně pije a je z ní stotunka, tak není promáčená. Teď jsem koupila sleep&play od Pampers a to je katastrofa. To je zřejmě jenom pro děti, které se počůrávají už jenom občas, protože musím malýho v noci přebalit, jinak je mokrá celá postel.
Jinak pro sebe v DM kupuji i ty jejich sprchové gely. Věčně mají nějaké akce a slevy, sbírají se body, za které je potom 20% sleva na nákup a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
31.7.06 11:31

Gabinko - všude je uvedeno jen Dm drogeriemarkt, jiného výrobce jsem nenašla.
Humanu jsme měli 1×, zrovna taky tuto příchuť, už si to teda nevybavuju, ale fakt chutná taky nějak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
31.7.06 11:35

Mě se ta značka začíná čím dál víc líbit, plenky taky zkusím, já jsem teď koupila jejich vložky do podprsenky a jsou taky dobrý rozhodně lepší než fixies a o hromadu levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.7.06 12:11

Připojuju se k fandům babylove. Používám ubrousky - když jsou v balení po 6 vychází na 50 Kč a jsou fakt super. Teď mám koupenou pěnu, krásně voní a taky olejíček. Taky teď mají v dm nevylévací hrníček MAM za 100,– Kč to je naprosto bezkonkurenční cena. V Tescu stojí skoro jednou tolik. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.7.06 14:08

Ahojte,

ja som tiež obdržala tú knižku so zľavami a plánujem nakúpiť plienky BABYLOVE asi tie MIMI (3-6 kg) pretože malá má 4,2 kg. Mám však trocha obavy aby neboli malé. Napr. sa mi stalo, že sú nám malé plienky HUGIES soft and dray - tie lepiace pásiky jej ledva zapnem… :evil: Naopak PAMPERS č.2 sú nám dobré, tak neviem…

Aké máte skúsenosti s týmito plienkami ??? Vopred ďakujem za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
31.7.06 15:24

j

Ahoj, Babylove hodně používám - je pravda,že pleny mě zrovna neuchvátily, ale tato kaše je fatk super. Kupovala jsem je před pár měsíci v Rakousku v jejich DM,a vím,že malýmu fkat šmakujou. A cena je fakt super.

Ještě jsou moc dobré kaše Babydream z Rossmanu - ale ty jsem u nás ještě neviděla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.7.06 15:45

Desty : a v čom boli tie plienky zlé ? Tiež boli malé ako tie HUGIES soft and dry ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fontanka
31.7.06 16:15

BARBADOS, ty plenky jsem naší malé dávala v době, kdy vážila asi jako tvoje a přišly mi celkem malé - škrtily do kejtiček :lol: , ale jinak jsou OK

• Citovat
  • Upravit
4258
31.7.06 16:18

AHOJKY,tak ja se teda musim tez pripojit k chvale DM vyrobku!

jsem primo zavislacka,kupuju tam vse mozne-i jejich prasky do mycky jary atd.na mimco plinky jsou vyborne a na slevu za dobrou cenu.nikdy mi neprotekly jako pampers(bez gumicky).prsni vlozky jsou snad nejlevnejsi a njekvalitnejsi ktere jsem kdy mela.a tak podobne vse ostatni.kase jsem jeste nekupovala,protoze nemam moc kasickovy typ doma :lol: ale urcite jednu na zkousku brzo koupim.

tak maminy ktere nevyzkousely, urcite nakupte,je to fakt super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko