lahev s brckem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5891
28.7.06 21:21

lahev s brckem

ahoj,
chtela jsem se zeptat zda mate nekdo zkusenosti s touto lahvi :
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

nebo s timto hrneckem :
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

ktery radeji koupit pro meho skoro nepijiciho synka, teda ale kojit jo…

pijeme z hrnku netekouciho Nuby-z DM Babylove,ale moooc malo, i AVent vyzkouseli…

dik D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2221
29.7.06 00:02

Ahoj dalif..

Máme tu první doma, je to taky nekapající lahvička, má takovou divnou savičku, dítko si na ní musí zvyknout, bych možná zkusila něco jiného než toto, jakou máš tu lahvičku od Nuby??

S tou druhou zkušennost nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
29.7.06 06:16

ten hrnek netekouci s pitkem pruhlednym mekkym, jsem koupila v DM- pod jejich znackou Babylove (109kc), po rozbaleni nasla na pitku napsane NUBY :

http://www.baby-eshop.cz/…k-nuby-210ml
jak tenhle ale jinak barevny a to pitko nahore cele pruhledne, mekke. Pije z nej lip jak z Aventu, pullitra (ano i ten jsem zkousela) a flasky AVent, Canpol, Babylove, Nuk…neni to zadna slava,ale kdyz ma opravdovou zizen tak se napije a kdyz tim mava vsude kolem,nevytece.

cau D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
29.7.06 07:29

ahoj,

já mám ten druhý sportovní hrnek NUBY. Syn má už 17 měs. a dosud se nenaučil, že z něj musí NASÁT, takže průběžně zkoušíme. Zkoušela jsem a opravdu nekape.

V těchto vedrech se mi ale podařilo naučit pít tím, že střídáme hrníčky i tekoucí např. z Ikey a flaštičky např. od Rájce, JUpíka ( s vodou samozřejmě :D ) . Průběžně podávat přes den různé tvary hrnků či střídat čaj s vodou.

Ale pro 9m mimčo se mi ty sportovní zdají hooodně brzy, výrobce píše od 18m

Irias + štěpán 17,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
29.7.06 07:34

malé doplnění :wink:

napsala jsem sportovní,ale koupila jsem opradu ten druhý, co uvádíš- tedy kelímek s brčkem :lol:

Brčko je sice měkké, ale fakt mimčo musí vědět, že to neteče, ale musí se zvláštně nasát. Syn běžně pije z aventáku,ˇale tohle fakt zatím jen zkoušíme. moc nadějí do toho nevkládej, z těch tekoucích se napije daleko víc …

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
29.7.06 08:10

hmm, tak s tim teda pockam a pokusimse sehnat Rajec.

diky Irias za upozorneni, nenapadlo me ze je to pro starsi mimca.

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.7.06 10:30

Ahoj Dalif,

moje sedmiměsíční dcera pije vodu z netekoucího hrnečku MAM.

http://www.smartbaby.cz/…robnosti.php?…

Koupila jsem v DM drogerii. Malá pije hezky, zvykla si hodně rychle a i když s ním řádně mlátí kdekoliv a o cokoliv, neteče. Takže doporučuju :-)

Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
29.7.06 12:16

Dalif ja za bezkonkurencne naj povazujem Rajec :-)) je lacny, nekapajuci, da sa dobre umyvat.
Mne maly zacal normalne pit z Aventu az od cca 16m, sme nejaki opacni, pretoze od 6m pije z normalneho klasickeho poldecoveho pohara, ale tieto netecuce mu nesli :-(
No a dobry je aj Jupik, ale ten tecie (rajec nie, len ked taha) no a fakt tie rozne kelimky, s tym sa aj vyblbne a aj popri tom vela vypije.
Ale nad poharom s brckom uvazujem tiez :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.7.06 12:55

Tak my máme Nubyho, ale je trochu jinej než na těhle odkazech, koupila jsem ho v Mothercare, stál kolem 200kč. Nemůžu si ho vynachválit, fakt když ho zavřeš, vůbec neteče na rozdíl od Aventu, ale o tom už tu byla diskuze. Dají se koupit náhradní brčka, ale ty jsme ještě nepotřebovali, máme ho skoro rok :D Chvilku Kubovi trvalo, než pochopil, že ho musí držet dnem dolů, ale teď pohoda. Rajec je taky bezva, ale je moc velkej, když ho naplním, sotva ho unese. Ale na dlouhý výlet super :wink:
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
29.7.06 21:10

jo, jo, vím, jaký myslíš, ten máme taky, ale je dost malý, prodává se ještě jeden větší takový podobný, prodává ho jedna paní z mimibazaru je z USA a nikde jinde ho neprodávají. Máme ještě jeden od Nuby, ale ten nic moc, je nekapající, má tvar jako savička kulatá, ale on se z toho vytáhne vzduch a jak to nepustí z pusy, tak mu nic neteče, musí se to prostě naučit, ale už pije jen z něho.. Teď jsme dostali tu z USA, tak uvidíme, ale určo z toho bude bumbat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí