Odkdy můžu dávat piškoty do přesnídávky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
piškoty
Ahoj holky,mam dotaz,odkdy můžu davat piškoty malému do rozmixovaného jablíčka nebo přesnídávky?Je mu 6,5 měsíce..Samozřejmě rozdrcené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, jestli poradím - my začaly nedávno. Tedy 7,5 měsíce…jinak myslím, že obsahují lepek a ten se doporučuje kolem 8 měsíce.
Danielka nic jeného nechtěla, jen si piškot držet. Nevím, jestli tvoje mimi netrpí na nějakou alergii, ale jsem pro střední cestu…trochu vyzkoušej a uvidíš…postupně můžeš přidat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na piškotech píšou, že jsou od 6 měsíců, ale já kvůli lepku začala dávat až kolem 8. měsíce (asi o něco dřív
)
Zkus jí třeba dát 2 nebo 3 a uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestle a Hero delaji piskoty specialne pro mimi-jen ted z hlavy nevim od ktereho mesice-zeptej se v lekarne nebo mozna je budou mit i nejakem supermarketu-a jsou dlouhe-takze se prckum lip drzi v ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ve zdravé výživě se prodávají bezlepkové piškotky, jsou z kukuřičné mouky. My je taky kupujem a ty „normální“ začnem tak za měsíc. Jo a fígl, abys nemusela piškoty drtit: stačí je namočit pár kapkama vody a pak lžičkou rozmačkat. a je kašička. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám zatím od Hero a Nestle, jak píšou holky přede mnou, malá není žádnej jedlík, ale tyhle miluje. Začala jsem je dávat asi v 8 měs.
Adka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky tedy radši doporučuji ty kukuřičné piškoty ze zdravé vyživy. Vypadjí úplně stejně jako ty klasické, i úplně stejně chutnají, jen ten strašák lepek v nich není
My jíme klasické od 15-ti měsíců, osobně na nich nevidím nic kladného -jen bílá mouka, cukr a vejce… no ale prckům to chutná, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gabinko, bohuzel vsechny piskoty - i ty od Nestle a i ty od Hero jsou z psenicne mouky - tudiz lepkove. Jen to neni na krabáici napsane ![]()
U obou holkem jsem s nima zacala az v osmi mesicich - teda o chlup driv ![]()
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych ani nemixovala ani nedrtila, tedy já nemixuju ani nedrtím a ejhle, v devíti měsících se nedrhne ničím, jako většina miminek podobného věku v okolí… a pěkně kouše a jedeeeee a piškoty jí celý
, tusím od půlroku. Moc to s nima ale nechci přehánět, protože jsou to svině sladký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala dávat piškoty taky po 6měsíci.Málá se mi s toho neosypala.Dávala jsem jí ty velky piškoty tak dva do tydne.Když jsem jí to chtěla dát do ovoce,tak jsem je musela rozmočit v jejím čaji.Jinak se jí z toho navalovalo.
Tak záleží na tobě kdy jí to chceš dát,ale správně by se mělo jak píšou holky až od 8měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
Na Piškotech, na dětských sušenkách od Nestle, od Hero a i od Sunarky se píše, že se mohou podat od 6. měsíce, ale pozor všechny obsahují lepek, takže bych s nima začla déle. S těma dětskýma sušenkama jsem začla nějak okolo 9. měsíce a s piškotama kolem 10. měsíce.
Oluska a Martíenk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já piškoty (a podobné) malému dávat nemůžu s ohledem na nařízenou bezlepkovou dietu do 1 roku. A díky tomu, že má alergii na BKM a vaječný bílek, piškoty asi neuvidí hodně dlouho. Do přesnídávky mu dávám lžíci rýžovo-kukuřičné nemléčné kaše a vyjde z toho podobná „kejdička“ jako kdyby tam měl piškot. A jí to taky pěkně.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem jí piškot nedala ještě vůbec. A to hlavně proto, že je dost sladký a kalorický.
Jinak kvůli lepku po tom 8. měsíci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala dávat piškoty i ty sušenky až od roku.Kvůli lepku.Ale ve zdravé výživě prodávají kukuřičné křupky,jsou neslané a pěkně se rozpouštějí,takže je může mimi i samo žužlat.Dobrou chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit