Odkdy můžu dávat piškoty do přesnídávky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
7.8.06 19:09

Šíma má alergii na bílek i žloutek a začíná i na lepek,takže my to máme jasný… :cry: Buďte rádi,že to vaše děti nemají a kdyby byl Šimon o.k.,tak bych mu ho dala nejdřív v roce,protože nevidím důvod ho zbytečně cpát kaloriema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.8.06 22:07

Ahoj,
posílám další názor na věc:nám dr.řekl, že s lepkem by se mělo počkat do 8.měsíce, ale je dobré, když se u toho ještě kojí, že to mimčo líp snáší. Takže mi řekl, že pokud mám pocit, že už přestanem kojit, dát piškoty třeba už v 7.měsíci ale dokud ještě kojím. Někde se taky píše, že se má s lepkem počkat až po prvním roce. U nás tolik nechutnaly piškoty jako chleba ( kůrka na zoubky se osvědčila). Mějte se Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.8.06 23:06

Hero sice dela detske piskoty, delsi, ale sladi je medem a ten by mimi nemeli snad do 1 mozna az do 2 let, tim si nejsem jista.

Ala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.8.06 08:47

Já piškot dávám normálně, malý mu trochu rozdrtím do přesnídávky, a dlouhej si sem tam spapá sám. A je vše v pořádku. Jo, kukuřičný křupky ze zdravé výživy máme taky … kupodivu je malej baští … takže teď neměl piškot snad už týden :lol: Ale já to dávám,i když potřebuju krapet odvést Jájovu pozornost ode mně. On se věnuje papů a mě nechá, takže se třeba můžu najíst taky :roll:

• Citovat
  • Upravit
3359
9.8.06 08:54

Ahojky, tak já bych na ten lepek dala pozor, piškoty se dají koupit ve zdravé výživě bezlepkové, chutnají skoro stejně, stojí cca 10Kč :wink: Takže proč cpát do mimi lepek 8O ? Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí