Odkdy můžu dávat piškoty do přesnídávky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šíma má alergii na bílek i žloutek a začíná i na lepek,takže my to máme jasný…
Buďte rádi,že to vaše děti nemají a kdyby byl Šimon o.k.,tak bych mu ho dala nejdřív v roce,protože nevidím důvod ho zbytečně cpát kaloriema.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
posílám další názor na věc:nám dr.řekl, že s lepkem by se mělo počkat do 8.měsíce, ale je dobré, když se u toho ještě kojí, že to mimčo líp snáší. Takže mi řekl, že pokud mám pocit, že už přestanem kojit, dát piškoty třeba už v 7.měsíci ale dokud ještě kojím. Někde se taky píše, že se má s lepkem počkat až po prvním roce. U nás tolik nechutnaly piškoty jako chleba ( kůrka na zoubky se osvědčila). Mějte se Z.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hero sice dela detske piskoty, delsi, ale sladi je medem a ten by mimi nemeli snad do 1 mozna az do 2 let, tim si nejsem jista.
Ala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já piškot dávám normálně, malý mu trochu rozdrtím do přesnídávky, a dlouhej si sem tam spapá sám. A je vše v pořádku. Jo, kukuřičný křupky ze zdravé výživy máme taky … kupodivu je malej baští … takže teď neměl piškot snad už týden
Ale já to dávám,i když potřebuju krapet odvést Jájovu pozornost ode mně. On se věnuje papů a mě nechá, takže se třeba můžu najíst taky ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, tak já bych na ten lepek dala pozor, piškoty se dají koupit ve zdravé výživě bezlepkové, chutnají skoro stejně, stojí cca 10Kč
Takže proč cpát do mimi lepek
? Marie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit