Odsávačka Tommee Tippee

1
3.10.11 00:47

odsávačka Tommee Tippee

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s ruční odsávačkou mléka značky Tommee Tippee.(V obchodě doporučovali)
Syna jsem kojila 3 roky a občas bylo odstříkání nutné, zejména v začátcích(např. při bolavé bradavce či v období laktační krize na zvýšení tvorby mléka). Měla jsem půjčenou z porodnice starou a dost mě to bolelo, takže jsem raději odsávala ručně což bylo časově náročnější. Chtěla jsem si pořídit pouze ruční na příležitostné odstříkání, elektrické jsou dost drahé. Prosím o radu jestli někdo má s touto odsávačkou zkušenost či jinou ruční(hlavně ohledně šetrnosti). Moc děkuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4552
3.10.11 15:13

Odsávačku mám doma a párkrát jsem ji použila a v pohodě. Nic mě nebolelo, jen ten „klobouk“ se musí přidržet na prsu jinak mlíčko utíká kolem. Nemám ji s čim srovnat, jinou odsávačku jsem nepoužívala ale myslim že na to občasné odsátí stačí. Koupila jsem ji v akce celý set i s dozama na uskladnění mléka, šidítko, vložky do podprdy a lahvičky které budeme tak jako tak později potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.2.19 12:33

Odsávačku od nich mám a jsem hodně spokojená a i ta jejich lahvička je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová