odstátá ouška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1009
26.7.06 16:02

Ahojky,
i já se bojím, co bude s ouškama mojí princezny. Narodila se a ouška byla dobrá. Hned jsem je kontrolovala. Je jí půl roku a šup, už nejsou tak přilepená k hlavičce. Ale jde to. Jenže je má zas děsně velký, tak o třetinu oproti jiným známým miminkům. Snad už víc neodstanou, i když si za ně taky pořát tahá, protože jinak bude za chvíli plachtit.
Ale když tu teď byla pratchýně, tak musím říci, že Kačenka má malá ouška :)
A když jsem viděla fotky manžela tak ve 4 letech, tak to byly jen uši a zuby :lol: - a teď má uši plachťáky, ale ne zas tak obří. A taky se oženil :wink: Prostě doufám, že hlava poroste a uši už moc nee. Doufám, že nejsem moc bláhová.

Ještě, že řešíme ouška a ne rakoviny apod. To je brnkačka.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.7.06 16:10

Moje mladší ségra měla docela slušné plachťáky celé dětství - hrozně rychle jí vyrostly do velikosti dospěláka, takže vypadala děsně směšně. Dnes je jí 25, hlava se už před pár lety dostala do normálu a je z ní čupr holka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
15.8.06 22:16

Naše Karolínka se stejně jako skoro všechny děti narodila s ouškama u hlavičky, ale skoro pravidelně se jí stávalo, že když otáčela hlavičku, tak si ouška přilehla a pak jsem si všimla, že jí maličko začínají odstávat. Byla jsem z toho nešťastná (pochopitelně nechci, aby měla plachťáčky) a pořád kontrolovala, jestli nemá ouška přilehlý, když leží na straně, aby jí neodstávaly ještě víc. Ale moje známá, která si nechala uši přišívat až v dospělosti tvrdí, že podle doktora to přilehávání uší vůbec nemá vliv na to, jestli dítě bude mít „plachty“ nebo ne. To je prý dané geneticky. Přitom se mi zdá, že Karolínce ostávají čím dál víc a čím víc odstávají, tím častěji si je přilehává…
Nevíte tedy někdo, jak je to doopravdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.8.06 22:34

Ahoj,
když jsem byla malá, mamka mi uši přilepovala, abych si za ně netahala…a dnes mám malý uši a neodstávají.
Geneticky to asi nebude, protože moje kámoška má s manželem uši malý a jejich dítěti teď v 5 letech uši odstávají..
 Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merzedes
10.3.14 19:18

Ahoj vím že hodně stará diskuze ale mám dotaz mj chlapeček si krásně přilehácal ouško a ted mu jedno trčí a odstává a tak se chci zeptat kdy je ideální jít na plastickou operaci. Nebo do kdy se uši tvarují, snažíme se mu to přilepovat, no moc velkej uspěch to nemá :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure